Şimdi Ara

Samsung Galaxy S Duos Telefonum görüşmeye kapandı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yurt dışından 3 gün önce Samsung Galaxy S Duos S7562 cep telefonu aldım, Türkiye'de henüz kayıt ettirme şansım olmadı, çünkü telefonun 2 adet IMEI numarası var, vergi dairesine gittiğimde sisteme sadece 1 IMEI girilebildiği söylendi, BTK'yı aradım, sorun teşkil etmez, Vergi Dairesi sisteminde sadece 1 IMEI giriliyo ama siz abone kayıt merkezlerinde 2 IMEI'yi sisteme girdireceksiniz denildi. Abone Kayıt Merkezleri de durumdan bihaber oldukları için kayıt işlemi sıkıntılı oldu. Vodafone Bayisi dekontta 2 IMEI yazması gerekiyo kayıt yapılmaz dedi, genel merkezi de aradı teyit etti. Avea ise Genel Merkezi aradıktan sonra teyit etti, kayıt yapabiliyoruz dedi.

    Bu akşama kadar sorun yaşamıyordum. 2. SIM olarak kullandığım Turkcell hattımda birden bire çarpı işareti çıktı. Arama yapmaya çalıştığımda Ağda Kayıtlı Değil uyarısı alıyorum, fakat Vodefone hattımda herhangi bir sıkıntı yoktu daha sonra o da aynı şekilde oldu. Sonra tekrar Vodafone hattım açıldı. MCKS üzerinden IMEI sorgulaması yaptığımda 1. IMEI görünüyordu ve Kayıt Dışı Olduğu Tespit edilen cihaz diyordu, 2. IMEI ise bulunamadı diyordu. Bugün 2. IMEI'de Kayıt Dışı Olduğu tespit edilen cihaz demeye başladı.

    Ne bir mesaj nede birşey gelmeden Turkcell hattım sapıtmaya başladı. Şuan Turkcell hattımda Servis Yok yazıyor, Vodafone hattım şuan için çalışıyor. Bu sayede BTK'yı aradım, durumu ilettim, Kayıt Dışı Olduğu Tespit edilen cihazlar her an görüşmeye kapatılabilir denildi. Ama mesaj gelmemesine onlarda şaşırdılar. BTK ya sordum IMEI lerde sıkıntı yok, KLON DEĞİL, kayıt edilebilir gözüküyor denildi, cihazın cift SIM kartlı olduğu da gözüküyor denildi.

    Bende forumda Galaxy S3 kullanıp benzer sıkıntılar çekenler olduğunu gördüm, ARIZA PATCH diye birşey yükleyerk çözüm bulmuşlar ama, ben telefonu sıfır bandrollü kutusunda aldım, hem kutudaki hemde cihazın pil altındaki alanda *#06# tuşladığım zaman çıkan IMEI'ler yazmakta.

    Sizce sorun nedir? IMEI kayıt etmediğim için mi? Yoksa KLON imei olduğu için mi yoksa Samsung Güncellemesi gelmişti onu yüklediğim için mi.

    Cihazda Android 4.0.4 sürümü var.

    Acil cevaplarınızı bekliyorum, yardımlarınız ve görüşleriniz için şimdiden çok teşekkürler.







  • kimsenin bilgisi yok mu koca forumda, sorunun baştan Turkcell hattindan kaynaklandiğini dusunmustum fakat bu hatti W810 cep telefonuma taktiğmda sorunsuz calisiyor, ama bu Turkcell hatti tek basina veya Vodafone ile taktigimda calismiyor, baglanmama izin vermiyor. Acaba Turkcell IMEI kayitsiz diye kullanima kapatmis olabilir mi? Fakat Vodafone hattim sorunsuz calisiyor, yardimlarinizi bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefona Turkcell hat takdigim halde sim yineticisinde Vodafone takiliymis gibi gorunuyor, dogal olarak Vodafone hat ile Turkcell sebekesine baglanmak istiyormusum gibi islem yapiyor sanirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.