Şimdi Ara

Rölantide titreme -- Vites geçişlerinde sürtme sesi. // GAZİANTEP SERVİS ÖNERİSİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamün aleyküm.c2 2005 model 110 beygir 1.6 vtr araç sahibiyim.

    Arkadaşlar aracı çalıştırdığım anda,kırmızı ışıklarda,rölanti durumunda ön taraftan aşırı derecede bir titreme hissediliyor.Aracı bilgisayara bağlattığımda araçta ateşleme hatası olduğu gösteriliyor ama deneme yanılma yoluyla bi' durum yok deniliyor.Yaşayan arkadaş var mı bu problemi ? Varsa bilgilerini paylaşırsa sevinirim..

    Aracı kaldırırken vites geçişi yapıp gaza bastığımda bir sürtme sesi geliyor.Boşa alıp gaza yüklenirsem herhangi bi' durum yok.Bu konu hakkında da düşünceleriniz Bekliyorum.

    Ayrıca Gaziantep'ten servis,tamirci önerisi bekliyorum.

    Hatta daha da yardımcı olmak isteyenler LÜTFEN 0 507 745 49 43 numaralı telefonu ararlarsa sevinirim. YÜCEL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EtiquetteD -- 23 Şubat 2013; 19:43:21 >







  • yardımcı olacak arkadaş yok sanırım.
  • Yücel Bey,
    Aynı sorun bende de var. Rölantide kaput tarafından titreme geliyor, ara sıra şiddetleniyor bazen ise hiç gelmiyor. Arabayı sürmeye başladığımda ise ses tamamen kesiliyor.
    Ayrıca dün de vites değiştirirken sürtme sesi gelmeye başladı. O da ara sıra. Bu sebeple ben de internetten cevap aramaya başlayınca sizin yazınızı gördüm.
    Sizin kadar şanslı değilim zira Rusya dayım ve durumu tamircilere bugün nasıl anlatacağım diye merak ediyorum.
    Siz aracınızla ilgili birşey bulabilirseniz lütfen benimle de paylaşınız. Araç 2008 Peugeot 206 Manuel 1.4
    İyi günler...
  • kardeşim aracın EMME MANİFOLDUNDA kırık var.ben değiştirdim rahatladım.aynı zamanda bunu değiştirirken hava kelebeği var onu da muhakkak temizlet ve şanzıman yağını da değiştirirsen ne titreme kalır ne vites atarken ses gelir.yardımcı olacağım başka konu olursa telefondan ulaşaabilirsin.
  • ilginize teşekkürler. bir de size kaça patladı bu işlem, ben de burası için bir fiyat tahmin edeyim..
  • işçilik ve emme manifoldu dahil 470 TL ödedim kardeşim.25 şubat 2013 tarihlidir.
  • sayın C2 sahibi aynı sorun bendede hemde tesadüftürki Titreme ve Viteste iken ses gelme( sanki Zincir Sesi gibi) var ama bakım yaptıktan sonra bu durum ortaya çıktı hatta diğer konuda yazıdıklarımı aktarayım sorun çözülürse bendede çözülr :



    Arkadaşlar başka konu başlıklarındada sorunun çözümünü aradım, burdada hala arıyorum. 93 model bi Sunnym var, araç mühendislik harikası, İddaa ediyorum ki Emsal corollalardan farklı bir alt yapıda üretildiği için 5 çeker. Ancak 1 ay öncesinde ustam(kuzenim olur) tavsiyesi üzerine 300000 km ye gelmiş aracımın piston ve krank yataklarını değiştirelim dedi. Bizde ok eyleştik. Üzerindeki fabrika nissan armalı yataklar Çok az zedelendiğini görünce vay dedim, Açmışken yinede değiştirelim dedik, hemde şöyle bir bakımdan geçtik. Bi başladık Yataklar, bozuk termostat, fren ön balata, m. kulakları, yağı , antifirizi, arka fren merkezleri, komple sıfır taktık. Öncesinde saat gibi olan motor, bu bakımdan sonra, ısnmadan önce rölantide hırhırlamaya başladı, 2 saniyeye 1 rölanti inip çıkıyor ve (m.kulakları sıfırlandığı halde araç titremeye başladı, direksiyon, ayna göğüs hepsi yerinden çıkacak, acayip bir titreme, Saat gibi motor bakımdan sonra uçak gibi olacakken,bir verim düşüklüğü bir rölantide tekleme ve sanki devirenirken bile pır pırlama devam ediyor, (not araç lpgli ve benzindede aynı sorun devam ediyor, karbratör hortumlarından şüphe ediyorum çünkü hertatafından bir yere bağlı, Not: araç 1 ay içinde bu soun yüzünden 3 kere gitti ustaya k.ratöe hepsi temizlendi. ancak sorun yok, elektrik buji komple yeni sağlıklı, motor biyerden hava alıyor ama nerden(mersinde önerebleceğiniz nissan uzmaknı?) yada sorun için bir cevap.????? Teşekürler.




  • niye kimse yazmıyor (Karburatördemi sorun var ?????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.