Şimdi Ara

ÖZEL ÜNİVERSİTE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • kimler tercih ediyor? neden tercih ediliyor?bedava okumak varken insan niye bir ton para verir?kaliteleri nasıl?



  • Bazi ozel universitelerin hepsini bilmiyorum harika egitim sistemleri var.Ogrencilere her turlu olanaklari sunuyorlar.Atolyeleri,siniflari,labaratuarlari...Uygulamali ders sayilari cok fazla.Egitim veren hocalar genellikle arastirma gorevlisi,yardimci docent degil de profesor doktorlar oluyorlar.Ayrica yurt disindaki bircok universiteleri ile baglantili olduklari icin ogrencilerin yurt disinca egitim gorme veya calisma yolu daha da cok aciliyor.Bazi ozel universiteler ise ogrencilerini egitim hayati sonra bittiklerinde direk kendi kurumlarinda barindiriyorlar.
    Not:Devlet universitesinde okuyorum fakat ailemin maddi durumu olanak verseydi ozele giderdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mike Tyson -- 21 Şubat 2013; 15:55:49 >
  • Türk hava kurumu üniversitesi uçak mühendisliği yıllık 40 bin lira üçak mühendisliğin puanı kaç olduğunu biliyonmu sen
  • özelde burslu okuyorum ve imkanı olan (ücretli veya burslu) herkese tavsiye ediyorum. en azından hocalar kendini tatmin etmek için değil, gerçekten yol göstermek için orada oluyorlar. özellikle kendi yağında kavrulmak istemeyen özel üniversiteler büyük yatırımlar yapıyorlar.
  • %25, %50 veya tam burslu kazananlar da var, sadece para verip de okuyan kesim olarak düşünmeyelim.. Devlet üniversitelerine göre daha kaliteli eğitim ve şartlar veriliyor bence. Mezun olduktan sonra işe alınma garantisi ise devlet üniversitesine göre biraz daha düşük gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.