Şimdi Ara

Schalke'den Galatasaray Değerlendirmesi: 'Aslanlar, açlık duyuyor.'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki rakibi Schalke 04, kulüp resmi sitesinden Galatasaray hakkında bir değerlendirme yazısı yazdı. Oldukça ilginç cümlelerin ve yorumların yer aldığı yazıda Galatasaray için "Aslanlar en sevdikleri kupa için açlık duyuyorlar" dendi. Öte yandan Huntelaar konusunda da sıcak gelişmeler yaşanıyor.

    Galatasaray ile oynanacak maçta forma giyeceği belli olmayan Huntelaar'ın durumu da netlik kazandı. Hollandalı yıldızın, yapılan son kontrollerinde göz damarlarında oynamasını engelleyecek herhangi bir sorun bulunmadığı ve takımın İstanbul kafilesinde yer alacağı belirtildi. Schalke cephesinden sıcak bir gelişme de 67 yaşındaki teknik adam Jupp Heynckes konusunda yaşanıyor. Sezon sonunda Bayern ile yollarını ayıracak olan Heynckes'in, yeni sezonda Schalke'nin başaına geçeceği belirtildi.

    AYSAL'IN SERVETİ; 775 MİLYON DOLAR!

    Galatasaray'ın özellikle 'hırslı' iş adamı Ünal Aysal geldikten sonra büyük bir ivme yakaladığında bahseden Schalke 04, sarı kırmızılı kulüpten "ara transfer döneminin kralı" olarak bahsetti. Didier Drogba ve Wesley Sneijder gibi 2 büyük transferin nedeni olarak Türkiye Ligi'nde 18 şampiyonluk kazanan kulübün tekrar Avrupa'daki başarılı günlere geri dönmek istediğini ve Galatasaray markasını Avrupa'dan gelecek başarılarla taçlandırmak istenildiğinden söz etti.

    775 milyon dolar kişisel serveti olduğu düşünülen Ünal Aysal'ın, spektaküler kış transferleriyle birlikte Şampiyonlar Ligi'nde final istediğini belirten Alman Kulüp, kulübün isminin ülkelerinde sık sık Galatasaray Istanbul denmesine rağmen Galatasaray Spor Kulübü olduğunu hatırlattı.

    "KADIKÖY'DE KUSURSUZ ŞAMPİYONLUK KAZANILDI"

    Galatasaray'ın geçen sezon son maçta büyük rekabet olarak adlandırdıkları Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanan maçta aldığı 0-0'lık beraberlikle kusursuz bir şampiyonluk kazandığını belirtti ve maç sonunda yaşanan olaylara şöyle yer verdi; "Şiddetli ayaklanmaların nadiren görülmediği ülkede, Galatasaray son maçta Fenerbahçe'ye karşı aldığı 0-0'lık beraberlikle kusursuz bir şampiyonluk kazandı. Maçın bitiş düdüğünden sonra Fenerbahçeli holiganlar stadyum içinde fırtınalar estirdi."

    Galatasaray'ın Almanya içerisinde ayrıca "Gala" olarak bilindiğini ve bunu 1984 ve 1988'de Alman Milli takımıyla 2 şampiyonluk kazanan Jupp Derwall'den geldiği belirtildi. Ayrıca Galatasaray'da teknik direktörlük yapan Siegfried Held, Karl Heinz Feldkamp, Reiner Holmann, Reinhard Saftig ve Michael Skibbe Alman isimlerin de burada bulunduğu açıklandı.

    Kaynak: Sporx







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.