Şimdi Ara

TTNET iptali ve para iadesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba,

    2012 Kasım ayında TTNET üyeliğimi iptal ettim. Herhangi bir taahhütüm yoktu.

    İptal işlemi tahmin edebileceğiniz gibi uzun sürdü ve ağrılı bir süreçti. Ama sonunda başardım. İptal ettirince şöyle enteresan birşey dediler:

    Bir sonraki ay(Aralık 2012) tekrar fatura ödeyecekmişim. Bu aralıkda ödediğim faturanın para iadesini de Ocak 2013'te alacakmışım. Böylece akılları sıra ben unutacağım ve paranın üzerine yatacaklar ve o arada benim ekstradan ödediğim parayı da işleyecekler.

    Biz de kuzu kuzu ödedik geri alacağız en azından diye...

    Şubat ayı oldu. Henüz bir ödeme çıkmadı bana. TTNET'i aradım şikaye kaydında bulundum ama yardımcı olmadılar. Sadece bildirilecek denildi. Ama hala bir geri dönüş olmadı. Ne zaman iade yapılacağı hakkında da bir bilgi vermiyorlar.

    Resmen paramı gaspetti TTNET.

    Başına benzer bir durum gelen arkadaşlar var mıdır? Nasıl ilerlemeliyim? Fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum?

    Teşekkürler.







  • Aboneliğinizi iptal ettiğiniz ay içerisinde kullandığınız miktarın parasını almışlardır..
  • Ne yazık ki öyle olmadı. Kasım ayında iptal ettim (Dilekçe vs işlemlerini tamamladım). Aralık ayında tüm ayı kullanmışım gibi faturasını kestiler ve aynı ay içinde de faturayı ödedim.

    Dediğim gibi ocak ayı içinde geri ödeyeceklerini söylediler ama ödemeyi yapmıyorlar..
  • Bu başlığı görmediğim için bende benzer konuda yeni bir başlık açtım...

    İptal için sizden hangi belgeleri istemişlerdi... Yazabilir misiniz...

    Birde işlemleri ayın kaçında yapmıştınız ki sizden böyle 2 ay üst üste para almışlar...
  • Önce telefonla iptal ettim. sonra telekom müdürlüğüne gittim. Oradan dilekçe vererek kesin iptal ediyorsunuz. Kasım 15 gibi süreci başlattım. 28'i gibi tamamlanmıştı diye hatırlıyorum.. Yuh olaya bak şimdi daha da sinirlendim..İptal etmek bu kadar zor olur mu kardeşim??
  • BTK ya şikayet dilekçesi yaz ardından noterden ihtarname çek paşa paşa öderler ki en başından yatırmayacaktın o parayı kapattırmışsın artık elinde belge var hiçbir şekilde alamazlardı o parayı senden :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Normandia_06

    BTK ya şikayet dilekçesi yaz ardından noterden ihtarname çek paşa paşa öderler ki en başından yatırmayacaktın o parayı kapattırmışsın artık elinde belge var hiçbir şekilde alamazlardı o parayı senden :)

    Dediğin gibi BTK'ya şikayette bulundum. ttnet yanıtladı ve paramı geri vereceklerini söyledi. Tabii ki vermediler..

    İkinci bir şikayette BTK'ya paramı niye gaspettiklerini öğrenmek istiyorum diye.. Bu sefer geri verdiler paramı.

    Tabi bu süreç toplamda 4 ay sürdü.. Böyle rezil bir kurum işte..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rancorous -- 3 Nisan 2013; 9:58:06 >
  • bende bir örnek vereyim. yaklaşık olarak 1 hafta önce fibernete geçmek için eski aboneliği iptal ettirip yeni abonelik açtırmam gerekiyordu. eski abonelik babamın üzerine idi. ve ben sonradan kendi üzerime aldırdım.

    kapatma işlemi tam olarak 12 saatten daha az bir süre sürdü ve herhangi bir belge dilekçe falan vermedim. yenisinin açılması da ertesi günün öğleninde oldu. yani 24 saat içinde komple abonelik iptal olup, yeni hat açıldı.

    ödemeye gelincede tabiki fatura kesim tarihleri öenmli bu konuda. kullandığın güne kadar olan kısmı mecburen alıyorlar.

    Kolay Gele.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 3 Nisan 2013; 16:55:31 >
  • iptal etmek o kadarda kolay olmuyor ttnette . subeye iptal icin gittigimde 3 tane iptal masasai vardi ve hepsinde en az 30 dk musteriyi ikna etmeye calisiyordu. sira bize geldiginde ise dedim oyalamadan vereyim dilekceyi iptal edin- biz zaten iptal etmiyoz ki genel mudurluge gonderiyoz onlar yapiyor-dedim dalga mi geciyonuz milletle zaten interntten on iptal yapmisiz. buradaki dilekce ne o zmaan diye. bu da sizin telefonla yaptiginizin imzalisi zaten islak imza olmadan yapmazsiniz dedi. birde tutturdu oteki ay fatura gelebilir dedim ne demek gelir sen bugun iptal dilekcemi aldiysa islemi geiktirirsen senin sucundur ve sikayet ederim dedim. ben bilmem mudurluk bilir deyip duruyor- sonra dedim borcum olmadigina dair belge verin. onuda vermedi- ustelik surekli ttnet artik kullan ode sistmine gecti ve o yuzden bir ay bekleceksiniz dedi. bende yle bir seyi kabul etmedigimi sistemden kontrol edin kullan odede deiglim zaten sozleme bile yapmamistim dedim. bizimkide yarim saatlik kavga dovusten sonra imzayi attim ciktim gittim. cagri merkezini aradim. durumu anlattim . size yanlis bilgi verilmis odeme yapmayacaksiniz aksine son odediginiz faturada 2-3 gunlukk fazla odemissiniz ve 2tl gibi bir iade alacaksiniz dedi- hatta simdi telefonla da islak imzadan sonra sizi arayacaktik onuda iptal edelim dediler. guzelce konustuk hallettik- telefondaki bi kac ust makama bagladi ve sikayeti anladi . ofistekiler hakkinda da bilgilendirme yaptim 10dk telefonla hallettim. karsimda duran kisi yarim saatte anlamadi. ona kalsa fatura odeecektim . telefonla konustugumda ise iade alacagimi ogrendim - is bilmezler calisirsa olacagi bu. o yuzden takibini iyi yapin iptal ettikten sonra. cunku bir kac sene oncede yazin iptal edip kisin tekrar actirmistim. oradan da alacagim cikmis bir miktar ve faturadan mahsup etmisler- yani internet sinyalinizi kesebilirler ama sistemde halen iptal edilmemis olabilirsiniz-

    ayrica telefon icinde ev avantaja geceym dedim standartta oldugmu zannediyordum ama habersiz gecirmisler zaten ev avantaj 200e standatrta denk gelen fatura miktariyla- sonra dedim ben onaylamadim boyle birseyi bakti sistem otomatik yapmis dedi- ve ev avantaj 100e gecip ustune de 500dk her yone cep yurtdisi vs bir yil sureli aylik 16.9tl olan tarifeye alalim dedi- bir sene sonra iptal edersiniz dedi- normalde turktelekom internet adresinde boyle bir kampanya yok- ama ofiste yaptilar yani- aveanin musteriyi telefonla arayip kafasina gore kampanya yapmasi gibi bir sey.

    faturada gelen ayrintilari vs iyice okuyun.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: maxelll

    iptal etmek o kadarda kolay olmuyor ttnette . subeye iptal icin gittigimde 3 tane iptal masasai vardi ve hepsinde en az 30 dk musteriyi ikna etmeye calisiyordu. sira bize geldiginde ise dedim oyalamadan vereyim dilekceyi iptal edin- biz zaten iptal etmiyoz ki genel mudurluge gonderiyoz onlar yapiyor-dedim dalga mi geciyonuz milletle zaten interntten on iptal yapmisiz. buradaki dilekce ne o zmaan diye. bu da sizin telefonla yaptiginizin imzalisi zaten islak imza olmadan yapmazsiniz dedi. birde tutturdu oteki ay fatura gelebilir dedim ne demek gelir sen bugun iptal dilekcemi aldiysa islemi geiktirirsen senin sucundur ve sikayet ederim dedim. ben bilmem mudurluk bilir deyip duruyor- sonra dedim borcum olmadigina dair belge verin. onuda vermedi- ustelik surekli ttnet artik kullan ode sistmine gecti ve o yuzden bir ay bekleceksiniz dedi. bende yle bir seyi kabul etmedigimi sistemden kontrol edin kullan odede deiglim zaten sozleme bile yapmamistim dedim. bizimkide yarim saatlik kavga dovusten sonra imzayi attim ciktim gittim. cagri merkezini aradim. durumu anlattim . size yanlis bilgi verilmis odeme yapmayacaksiniz aksine son odediginiz faturada 2-3 gunlukk fazla odemissiniz ve 2tl gibi bir iade alacaksiniz dedi- hatta simdi telefonla da islak imzadan sonra sizi arayacaktik onuda iptal edelim dediler. guzelce konustuk hallettik- telefondaki bi kac ust makama bagladi ve sikayeti anladi . ofistekiler hakkinda da bilgilendirme yaptim 10dk telefonla hallettim. karsimda duran kisi yarim saatte anlamadi. ona kalsa fatura odeecektim . telefonla konustugumda ise iade alacagimi ogrendim - is bilmezler calisirsa olacagi bu. o yuzden takibini iyi yapin iptal ettikten sonra. cunku bir kac sene oncede yazin iptal edip kisin tekrar actirmistim. oradan da alacagim cikmis bir miktar ve faturadan mahsup etmisler- yani internet sinyalinizi kesebilirler ama sistemde halen iptal edilmemis olabilirsiniz-

    ayrica telefon icinde ev avantaja geceym dedim standartta oldugmu zannediyordum ama habersiz gecirmisler zaten ev avantaj 200e standatrta denk gelen fatura miktariyla- sonra dedim ben onaylamadim boyle birseyi bakti sistem otomatik yapmis dedi- ve ev avantaj 100e gecip ustune de 500dk her yone cep yurtdisi vs bir yil sureli aylik 16.9tl olan tarifeye alalim dedi- bir sene sonra iptal edersiniz dedi- normalde turktelekom internet adresinde boyle bir kampanya yok- ama ofiste yaptilar yani- aveanin musteriyi telefonla arayip kafasina gore kampanya yapmasi gibi bir sey.

    faturada gelen ayrintilari vs iyice okuyun.

    Peki kendi sistemlerinde iptal edilip edilmediğini, yani biz iptal ettirdik diye bilmememize rağmen arka planda abonelik ve borç işlettiklerini nerden ve nasıl takip edecez???




  • bırak akışına verecekli değilsen problem yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rancorous

    Dediğin gibi BTK'ya şikayette bulundum. ttnet yanıtladı ve paramı geri vereceklerini söyledi. Tabii ki vermediler..

    İkinci bir şikayette BTK'ya paramı niye gaspettiklerini öğrenmek istiyorum diye.. Bu sefer geri verdiler paramı.

    Tabi bu süreç toplamda 4 ay sürdü.. Böyle rezil bir kurum işte..

    Ben de tamamen aynı durumdayım, BTK'ya yeni şikayet ettim.

    Göreceğiz bakalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: programmer_onur

    quote:

    Orijinalden alıntı: maxelll

    iptal etmek o kadarda kolay olmuyor ttnette . subeye iptal icin gittigimde 3 tane iptal masasai vardi ve hepsinde en az 30 dk musteriyi ikna etmeye calisiyordu. sira bize geldiginde ise dedim oyalamadan vereyim dilekceyi iptal edin- biz zaten iptal etmiyoz ki genel mudurluge gonderiyoz onlar yapiyor-dedim dalga mi geciyonuz milletle zaten interntten on iptal yapmisiz. buradaki dilekce ne o zmaan diye. bu da sizin telefonla yaptiginizin imzalisi zaten islak imza olmadan yapmazsiniz dedi. birde tutturdu oteki ay fatura gelebilir dedim ne demek gelir sen bugun iptal dilekcemi aldiysa islemi geiktirirsen senin sucundur ve sikayet ederim dedim. ben bilmem mudurluk bilir deyip duruyor- sonra dedim borcum olmadigina dair belge verin. onuda vermedi- ustelik surekli ttnet artik kullan ode sistmine gecti ve o yuzden bir ay bekleceksiniz dedi. bende yle bir seyi kabul etmedigimi sistemden kontrol edin kullan odede deiglim zaten sozleme bile yapmamistim dedim. bizimkide yarim saatlik kavga dovusten sonra imzayi attim ciktim gittim. cagri merkezini aradim. durumu anlattim . size yanlis bilgi verilmis odeme yapmayacaksiniz aksine son odediginiz faturada 2-3 gunlukk fazla odemissiniz ve 2tl gibi bir iade alacaksiniz dedi- hatta simdi telefonla da islak imzadan sonra sizi arayacaktik onuda iptal edelim dediler. guzelce konustuk hallettik- telefondaki bi kac ust makama bagladi ve sikayeti anladi . ofistekiler hakkinda da bilgilendirme yaptim 10dk telefonla hallettim. karsimda duran kisi yarim saatte anlamadi. ona kalsa fatura odeecektim . telefonla konustugumda ise iade alacagimi ogrendim - is bilmezler calisirsa olacagi bu. o yuzden takibini iyi yapin iptal ettikten sonra. cunku bir kac sene oncede yazin iptal edip kisin tekrar actirmistim. oradan da alacagim cikmis bir miktar ve faturadan mahsup etmisler- yani internet sinyalinizi kesebilirler ama sistemde halen iptal edilmemis olabilirsiniz-

    ayrica telefon icinde ev avantaja geceym dedim standartta oldugmu zannediyordum ama habersiz gecirmisler zaten ev avantaj 200e standatrta denk gelen fatura miktariyla- sonra dedim ben onaylamadim boyle birseyi bakti sistem otomatik yapmis dedi- ve ev avantaj 100e gecip ustune de 500dk her yone cep yurtdisi vs bir yil sureli aylik 16.9tl olan tarifeye alalim dedi- bir sene sonra iptal edersiniz dedi- normalde turktelekom internet adresinde boyle bir kampanya yok- ama ofiste yaptilar yani- aveanin musteriyi telefonla arayip kafasina gore kampanya yapmasi gibi bir sey.

    faturada gelen ayrintilari vs iyice okuyun.

    Peki kendi sistemlerinde iptal edilip edilmediğini, yani biz iptal ettirdik diye bilmememize rağmen arka planda abonelik ve borç işlettiklerini nerden ve nasıl takip edecez???

    ıslak imza karsılıgında iptal dilekcesi vermediyseniz iptal etmeyebilirler cunku imzayı bile verdikten sonra 10 gun icinde tekrar arıyorlar sizi ve tekrar ikna etmeye calısıyorlar eger onay verirseniz internetniz acılıyor tekrar aktif duruma geciyor. siz en iyisi once cagrı merkezini arayın adınıza kayıtlı ttnet hattı varmı yok mu hesap numarası vs kontrol ettirin. borcu yoktur diye de isterseniz ofisten bir belge alın. iciniz rahat olsun. belgeyi vermezlerse de cagrı merkezindeki konusmalar kayıt altına alınmıstır zaten oradaki memurun soyledikleri de belge yerine gecer.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.