Şimdi Ara

Eğer Hedefler Büyük İse!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle konuya benim yazdığım üslupla cevaplar verilirse çok memnun olurum.
    Shalke maçının kaderi Hamit ve Amrabat'ın elinde...Shalke kapanacak ve ani ataklarla gol bulmaya çalışacak ve bu durum da Galatasaray!'ın korkulu kabusu.Bu şekilde oynanan ve puan kaybedilen maçlar .

    Cluj 1-1
    Braga 0-2
    Ordu 0-2
    Gaziantep 1-1
    Eskişehir 1-1
    Karabük 1-3
    Kasımpaşa 1-2
    Trabzon 0-0

    Futbolun adaletine göre puan kaybetmemiz gerekirken şansa bala aldığımız son anda gelen maçlar...(yanlış anlaşılmasın rakiplerin doğruları yaptığı ama şanssız oldukları maçlar diyelim)

    Bursa 3-2
    Kasımpaşa 2-1
    Elazığ 1-0
    beşiktaş 2-1

    Şimdilik aklıma gelenler bunlar aklıma gelmeyenler de vardır mutlaka çünkü rahat rahat kazandığımız maç yok.


    Şimdi bunlar neden oluyor ?Neden bu kadar para harcanan takım bu şekilde sonuçlar alıyor daha da alacak.Bu takım bir kere bu lige göre RÜYA TAKIM'DIR kimse kimseyi kandırmasın.

    Bütün bu maçların ve Ligde genelde kötü futbolun nedeni Sağda Hamit Solda Amrabat'ın sürekli topla oynama sevdası topla oynamayı çok sevmeleri , devamlı hücuma yönelik oynamaları ,Takım savunmasına yardımcı olmamaları ,basit oynamamaları,sürekli fantastik çalımlar ve hareketler peşinde koşmaları,Aldıkları her topu ileriye taşımak istemeleri ,dolayısıyla kağıt üzerindeki 4-4-2 sistemini maç içinde 4-2-4 e çevirmeleri,böylelikle orta sahada selçuk ve meloyu çok yalnız bırakmaları,Melo yu günah keçisi haline getirmeleri,selçuğu verimsizleştirmeleri ,ve sürekli kapanan rakipleri kişisel becerileriyle! geçmeye çalışmaları ki kapanmış adamı çalımla geçemezsin birini geçsen öbürüne takılırsın ki zaten takılıyorlar ve takılıp kaptırdıkları maçlarda işte yukarıdaki tabloda verdiğim puan kayıpları ve mağlubiyetler ortaya çıkıyor.Çünkü kaptırdın artık topu veya kötü kullandın rakip alıyor topu ve 4-5 kişiyle kontraya çıkıyor sen koşsan da yetişemiyorsun.Ne yapsın garibim selçuk - melo ve defans artık.

    Melo ve Selçuk neden kötü gibi görünüyor?Eboue neden bindirme yapamıyor Melo geçen yıl kraldı bu sene ne oldu

    Çünkü topu amrabat ve Hamit'e verdiklerinde bunlar topu direk ileriye taşımak istiyorlar ve topu aldıklarında gidiyorlar tekrar alamıyorlar topu ve Barcelona sistemi yani varyasyon,2'ye 1 ,al ver ,ver kaç ve kollektif futbol gerçekleşmiyor.


    Yani Galatasaray'ın tek eksiği bu tek hatası bu .Galatasaray'ın Bug'u bu.Bu iki oyuncu Galatasaray'ın sistemine uymuyor ne yaparsanız yapın ne derseniz deyin hamitle amrabatla olmuyor.

    Bunlara gerek yok zaten devamlı hücum oynayan assolist Sneijder kara kobra Drogba ve B17 goal machine Burak var. Yani maç içinde şöyle bir durum oluşuyor

    -------------Muslera-----------------

    Eboue----------semih------dany ----riera

    --------------selçuk--------Melo-----------

    Hamit------Burak------Umut----Drogba----Amrabat



    Ben iddia ediyorum hamit'in yerine yekta Amrabat'ın yerine de Emre Çolak bile olsa bu takım çok daha iyi iş yapar Orta saha gücü ve pas alışverişi artar amrabat ın yaptığı asistleri Emre Çolak da yapar üstelik sol ayak oyuncu her zaman avantajlıdır.defans arkasına sürekli deplase olan Burak ve Drogba ya daha iyi servisler açar Emre.Orta sahada mücadele eder


    Yani işin özü şu bütün bu tablonun kayıpların ve bazı maçlardaki kötü futbolun sebebi SAĞDA AMRABAT'IN SOLDA DA HAMİT'İN ;SNEİJDER-BURAK VE DROGBA'NIN İŞİNE BURNUNU SOKMALARINDAN KAYNAKLANIYOR.







  • bittimi
  • Amrabat şu an gerek manevi gerekse de maddi olarak hayal bile edemediği bir ortamda bir cennette yaşıyor adeta.Sneijder,Drogba ,Burak ve bütün takım yıldızlarla dolu... bunu AMRABAT'a geçen yıl sorsaydık rüyasında bile göremezdi bundan eminim.Bursa maçında orta sahada aslanlar gibi savaşan Yekta'nın yerine 60 bilmem kaçta oyuna girdi üşenmedim saydım 12 defa topla buluştu ve 8 tanesini ezdi kimini kaptırdı kimini kontrol edemedi kimini dağlara taşlara vurdu.

    Bu amrabat ın sivasta oynayan Atıf Şeyşu dan Herenven de oynayan Latif Meysu'dan,Larissa da oynayan Hasan Basri'den ,Yong Boys ta oynayan mahmut zapzu'dan ne farkı var?
  • 12 kişi kadro kurup sana düzgün bir cevap gelmesini mi bekliyorsun?
  • Aranan kan bulundu.
  • Aslanlar gibi savaşan Yekta he?
  • 12 kişilik kadro kurar hamitin solda amrabatın sağda oynadığını sanar böyle bir adam sorsan terim td değil der
  • Gerçek Gs li eski bir futbolcuyum gece gündüz GS ile yatıp GS ile kalkıyorum....


    Hamit ve Amrabat GS nin sistemine maçlarına ve rakiplerine uygun değiller.Her ikisi de açık alanların gayet iyi oyuncuları ama açık alanları çoğu futbolcu sever NİHAT KAHVECİ NEDEN YILDIZ OLDU SOSİEDAT'TA NEDEN BJK YE GELİNCE AYNI BAŞARIYI GÖSTEREMEDİ?Çünkü sosiedat la liga ya göre nispeten zayıf bir takımdı ve rakipler üzerine geliyordu ve nihat gibi hızlı bir futbolcu için bu durum bulunmaz bir nimetti.Ama GS öyle değil özellikle TR liginde kapanıyor rakipler ve açık alan bırakmıyor CL de de rakipler kora kor kafa kafaya oynuyorlar ve kapanmıyorlar ama burada da rakipler de kaliteli olduklarından bu oyuncuların bireysel yetenekleri ve hızları yeterli olmuyor olmayacak.Mesela bu iki oyuncuyu TT Arenada olası bir Galatasaray-Gaziantep maçında ilk devre Gs de 2. devre de Antep te oynatın Antep te oynadıklarında maçın adamı seçilirler ve çok daha başarılı olurlar ve ne demek istediğimi çok daha iyi anlarsınız.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Böğretmen


    12 kişilik kadro kurar hamitin solda amrabatın sağda oynadığını sanar böyle bir adam sorsan terim td değil der

    Bütün yazdıklarımı bıraktın buna takıldın öyle mi????Sen öğretmensen vay memleketin haline 12-15 ne farkeder anlatmak istediğim o mu?Biraz anlama kabiliyetin olsa anlardın memleketin yüz karası böyle öğretmenler oldukça burnumuz m....oktan çıkmaz bizim...Öğretmene bak sana değil senin öğrencilerine yazık....
  • Beyler adam 12 kişilik kadro kurmamış , yani 12 kişi var ama kadro kurmamış adam , maç içinde durum böyle oluyor demiş.
  • Bu konuyu sürekli uplayacağım DAHA ÖNCE YAPMADIM FAKAT GALATASARAY'IN TEMEL SORUNU OLAN HAMİT VE AMRABAT'IN ,SNEİJDER-BURAK VE DROGBA'NIN İŞİNE BURNUNU SOKMAK OLDUĞUNDAN BÜTÜN AÇTIĞIM KONULARDA HAKLI ÇIKTIĞIM GİBİ BU KONUDA DA HAKLI OLDUĞUMDAN SONUNA KADAR GİDECEĞİM.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AGezginci.

    12 kişi kadro kurup sana düzgün bir cevap gelmesini mi bekliyorsun?

    ve o 12 kişide de Sneijder yok mu ben mi göremedim?
  • AKIL VAR MANTIK VAR


    DROGBA İLERİYE
    BURAK İLERİYE
    SNEİJDER İLERİYE
    EEEE HAMİT İLERİYE
    EEEE AMRABAT İLERİYE


    OYNUYOR...Peki rakip topu kapıp(Amrabat ve Hamit'in GS de işi Top kaptırmak) ve hızlı çıktığında ne oluyor peki???Geriye kim kalıyor rakibi durduracak?????
    Akhisar'ın parasal değerinin tamamı Gs nin yedek kulübesinde bekleyen 2 oyuncu kadar ediyor
    Hadi Akhisar'ı durdurdun da kendi bütçene yakın bir takımı veya az düşük bir takımı kim durduracak???
  • Aslında 4-3-3 de oynayabiliriz.


     Eğer Hedefler Büyük İse!
  • Ne kadar takıldınız ben orada bir durumu belirtmek için yazdım o zaman şöyle diyelim madem

    ------------------Muslera-----------

    eboue---------Semih-------Dany------Riera


    --------------------Selçuk---------------------

    --------------------Sneijder-------------

    Hamit-------Burak-----Drogba---------Amrabat
  • Amrabat ve Hamit'in performanslarını beğenmiyorum hem de hiç.Hamit yine yabancı sınırlamasından yırtıyor fakat o kadar bonservis verip aldığımız bu adamın(amrabat) bu performansı beni deli ediyor.Emre çolak'ı da sevmem ama bazen düşünüyorum amrabat oynayacağına emre oynasın en azından 1 tane daha yabancı oyuncu için yer açılır.Hayırlısıyla bir sol bek alalım da bir de Riera orada tekrar denensin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dış kapının iç mandalı

    quote:

    Orijinalden alıntı: AGezginci.

    12 kişi kadro kurup sana düzgün bir cevap gelmesini mi bekliyorsun?

    ve o 12 kişide de Sneijder yok mu ben mi göremedim?


    Bu bahsettiğim kayıplarda Sneijder olmadığı için öyle yazdım ama konu bu değil benim anlatmak istediğim bu oyuncuların gereğinden fazla hücum etmeleri gereğinden fazla topla oynamaları yardımlaşmamaları ,sürekli macera peşinde koşmaları ,ve tribünlere oynamaları....Oysa ki bir Yekta'nın katkısı Amrabat ve Hamit'in katkısının toplamından daha fazla oluyor.
  • Schalke kanatta açık bulursa farfan ve bastos otoban yapar.Fatih Terim buna mutlaka bir önlem alır ayrıca ŞL maçlarının motivasyonu lig maçlarından çok daha farklıdır futbolculara göre.Arenada gol yememek çok önemli.
  • Bu gerçekler mutlaka takip ediliyordur sosyal medya denen bir durum var.Tek temennim bu gerçeklerin bir şekilde anlaşılması ve önlem alınması.Bu konuyu yazdıklarımı çarpıtanlar veya anlamak istemeyenler umrumda bile değil sonuçta burası TR nin en büyük forumu ve sanal da olsa bir sinerji yaratabilmek önemli olan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: denizkubi

    quote:

    Orijinalden alıntı: dış kapının iç mandalı

    quote:

    Orijinalden alıntı: AGezginci.

    12 kişi kadro kurup sana düzgün bir cevap gelmesini mi bekliyorsun?

    ve o 12 kişide de Sneijder yok mu ben mi göremedim?


    Bu bahsettiğim kayıplarda Sneijder olmadığı için öyle yazdım ama konu bu değil benim anlatmak istediğim bu oyuncuların gereğinden fazla hücum etmeleri gereğinden fazla topla oynamaları yardımlaşmamaları ,sürekli macera peşinde koşmaları ,ve tribünlere oynamaları....Oysa ki bir Yekta'nın katkısı Amrabat ve Hamit'in katkısının toplamından daha fazla oluyor.

    hoca herşey iyi güzel de terim de artık kolay kolay kanatlı sistemde oynamaz.
    başka bir konuda da söylemiştim.muhtemel kadro şu şekilde olacaktır.

     Eğer Hedefler Büyük İse!


    lakin ben olsaydım şu şekilde dizerdim takımı.eğer skor bulamıyorsam yekta-drogbay değişikliği ile üstteki kadroya dönerdim.



     Eğer Hedefler Büyük İse!




  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.