Şimdi Ara

'Bu artık iflah olmaz' uyarısı ve bilgisayar kapanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
7.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 20 gündür google chrome dan bu uyarıyı alıyorum.aldıktan 1 dakika sonra netbook kendi kendini resetliyo. Sorunu nasıl düzeltebilirim bilmiyorum,belleği (tarama geçmişi zart zurt) boşalttım .. başka yapabileceğim bişey var mıdır ? Genelde aynı anda birçok sekme açık dolaşıyorum nette sorun bunla ilgili mi ? teşekkürler şimdiden .



  • Eğer mümkünse bilgisayrınıza yeniden format atınız virüs ile alakalı durum önemli bilginiz yok ise format çözüm gözküyor
  • Antivirüs programı yükleyip sistemi taratın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 01myavuz

    Antivirüs programı yükleyip sistemi taratın.

    Yorumunuzu okumadan önce öyle yapmıştım bir dosya da trojan buldu ,birkaç tane de düşük seviye de zararlı yazılım. Karantinadalar şu an. Trojan bulaşmış dosyayı silmeli miyim yoksa karantinada kalsın mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zamancokzor

    Yaklaşık 20 gündür google chrome dan bu uyarıyı alıyorum.aldıktan 1 dakika sonra netbook kendi kendini resetliyo. Sorunu nasıl düzeltebilirim bilmiyorum,belleği (tarama geçmişi zart zurt) boşalttım .. başka yapabileceğim bişey var mıdır ? Genelde aynı anda birçok sekme açık dolaşıyorum nette sorun bunla ilgili mi ? teşekkürler şimdiden .

    Merhabalar,

    ccleaner kurup sistemi şöyle güzelce bir taratmanızı öneririm,cookiesleri silip temizlesin,daha sonra nod32 eset deneme sürümü ile bir taratın.

    ccleaner çok kullanışlı ve ücretsiz bir programdır,bilgisayarınızdaki gereksiz net dosyaları(web site giriş resim grafikleri vs)siliyor.
  • Geri sayıp resetleme olayı virüsten değil, savunması olmayan bilgisayarlar için yapılmış uygulama olması lazım, eğer yazdığım gibiyse sorun ortadan kalkmış olmalı. Bunun yanında sadece antivirüs yetmez, trojan vs. diğer zararlılar içinde program kullanmak en iyisi.
    Karantinadaki dosyalar sorun çıkarmaz, silmek istersen sen bilirsin.
  • bende de aynı sorun var fakat şöyle bir ekran geliyor, bunu nasıl düzelte bilirim, bu olay olmadan önce aynı gün bi virüs tehdidinden dolayı bilgisayar kendini taramaya aldı ve resetledi.. süreklide ortam kısmıan gelip fotoğraf yükliyeceğim zaman bu sorunla karşılaşıyorum chrome'da
     'Bu artık iflah olmaz' uyarısı ve bilgisayar kapanması
  • EnverPasha kullanıcısına yanıt
    hortlatıyorum ama bendede aynı sorun var kaç gündür.çözümünü bulamadım bir türlü sistem geri yükleme yaptım.virüs taraması yaptım.önbelleği falan sildim.kaç kere tamamen silip geri yükledim.halen aynı sorun devam ediyor.başka tarayılarda yada bilgisayarda herhangi bir sorun yok.
    çözüm bulduysan lütfen söyler misin kafayı yedim.
  • Sekai kullanıcısına yanıt
    ben sorunu çözdüm ama epey oldu yaa hatırlamıyorum ki şuan nasıl çözdüğümü :/ sistem temizlemesi falan yap birde etiket varsa uygulamar var ya onları kaldır tarayıcdan. birde 64 bit olanını yükle falan baklım olmazsa haber et başka çare bakarız.
  • Aynı sorun bende de var lütfen yardımcı olun :(
  • adwcleaner ve malwarebytes programlarını yükleyiniz. Malwarebytes programını kurduktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatarak güvenli modda başlatın. İlk olarak malwarebytes ile taratın çıkan tehditlerin tümünü temizleyin. Daha sonra adwcleaner ile ikinci bir tarama yaptırın. Burdan da çıkacak sonuçları temizle dedikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın. Sorun devam ederse bildirirseniz tekrar yardımcı olmaya çalışırız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shaqzilla

    adwcleaner ve malwarebytes programlarını yükleyiniz. Malwarebytes programını kurduktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatarak güvenli modda başlatın. İlk olarak malwarebytes ile taratın çıkan tehditlerin tümünü temizleyin. Daha sonra adwcleaner ile ikinci bir tarama yaptırın. Burdan da çıkacak sonuçları temizle dedikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın. Sorun devam ederse bildirirseniz tekrar yardımcı olmaya çalışırız.

    hocam ikisni de yükledim ikisini de güvenli modda başlattım tarama yaptım hiçbir şekilde zararlı bulmadılar. (Not : Bilgsisayarımda bu sorun oluştuktan sonra format attım ben format atmama rağmen devam eden sorun yaratan bir şey üstüne üstlük dediğiniz gibi tarattırdım formatlı bilgisayarı yok tertemiz)
  • zamancokzor Z kullanıcısına yanıt
    Virüs olacağını sanmıyorum açıkçası donanımsal bir sorun olabilir.
  • Bende de vardı bir türlü çözememiştim bu sorunu fakat dün windows 10 a güncelledim şuana kadar çıkmadı ve hiçbir sorun yok bu windows 10 u gerçekten sevdim
  • Denetim masasından silin ardından ccleaner ile temizlik yapıp tekrar kurun programı bu sorunu böyle çözmüştüm geçen ay.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.