Şimdi Ara

Win XP internet hizi bir hizli bir yavas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, lisansli windows XP kullaniyorum, 2. defa ayni sorunu cözmek amacli orijinal recovery dvd'den format attim dizüstü bilgisayarima.
    Tüm son güncellemeler mevcut, cok az program kurulu.
    Chrome ile internette gezinirken 1-2dk boyunca internet o kadar yavasliyor ki google bile gelmiyor. Daha sonra 5-10dk boyunca hizli bir sekilde kullaniyorum ama bir 5 dk sonra yine birkac dk inanilmaz yavasliyor.
    Hemen laptopun kablosuz anahtarini ac kapa yapiyorum birkac saniye sonra otomatik olarak tekrar modeme baglaninca bu sefer internet yine hiphizli oluyor.
    Download yaptigimda ise internet hizinda yavaslama hic söz konusu degil, sürekli hizli oluyor.
    Hattimda bir sikinti var mi derseniz; yok. Cünkü ayni modeme baska bir PC ile baglandik yine internet kesintisiz hizli. (8Mbps adsl limitsiz sabit hiz)
    Ayrica PS3 de var online oyunlarda veya PS3te internet de gayet hizli.
    Dedigim gibi PCimde cok fazla prog yok; Microsoft Office, CacheCleaner, Nero DVD burner, Picasa, Adobereader gibi basit ve temel yazilimlar var ve hepsinin de otomatik güncellemesi kapali.
    Herhangi bir anti virüs vb kurulu degil. Zaten girdigim siteler cok az ve dedigim gibi yeni formattan hemen sonra bahsettigim sorun olusuyor, virüs girmesine imkan yok.
    XPnin güncellemeleri de otomatik degil benim kontrolümde, zaten yapilacak son güncellemesi de yok, Service Pack 3ün Subat 2013 güvenlik güncellemesi de yüklü.

    alg.exe ile ilgili bir sikinti mi var acaba?, Chromeda hesap girisim de yok; yer imlerini sifrelerini vs senkronize etsin diyecegim ama görünürde hicbirsey yok.
    Islemci 10%larda calisiyor zorlayan hicbir sey yok.
    Güc baglanti ayari diye birsey de yok.

    Cözemedim gitti aylardir. Ayni sorunu yasayan ve çözüm üretmis üretebilecek varsa inanilmaz faydali olacaktir, simdiden tesekkürler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iceman0 -- 11 Şubat 2013; 10:40:17 >







  • Bu sorunu yasayan veya cözüm üretebilecek ve yardim edebilecek var mi_?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.