Şimdi Ara

ELAC'ı Nasıl Bilirsiniz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
4.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çok şükür denemek için cihaz alabileceğim bir iki yer var dene al götür diye baskı yapan fakat prensibim değil benden sonra alacak kişiyi de satıcıyı da düşünürüm.



    Tek isteğim yukarıda bahsedilen gibi almayacaksan uğraştırma gibi antik çağ kafasıyla yaşamaya çalışan satıcılardan hiç hazzetmem o ayrı..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delerıum -- 24 Eylül 2017; 1:49:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abartmayalım lütfen kaç farklı dükkandan deneme amaçlı ödünç cihaz aldım hatırlamıyorum o kadar fazla sayısı yani.. konuya giriş, karşı tarafla iletişim kuramamak ya da doğru kişiyle iletişime geçememiş olmak olabilir problemleriniz.. hatta şöyle söyliyim şehir dışından kargoyla demo için ürün isteyebiliyorum. Tabi bu arada minimum 15 yıldır irtibattayım ve alışverişlerim oluyor bu firmalar ile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayacaksan dinleme beni uğraştırma diyen yerden ürün almayın ve etrafınızdakilere de aldırtmayın. Böyle bir zihniyet mi kaldı sene olmuş 2017 artık müşteri denen kavram herkesin gözünde ilah olmuş ama hala müşteriye gider yapan kalın kafalılar var. Almayacaksan dinleme, uğraştırma diyor adam şaka gibi 😄 Be güzel kardeşim duymadan dinlemeden satın alma kararını nasıl verelim peki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmiyorum arkadaşlar ben bu Hi-Fi işinde çok yeniyim. Önce amfiyi aldım. Aldığım yer de hifiturk. Maltepe'de yerleri. Belki bilirsiniz. Aldığım cihazın teşhir ürünüz olduğunu söyledi. Üzerindeki ufak tefek çizikler için de demo amaçlı evde denemek için alıyor müşteri o yüzden bunlar kaçınılmaz oluyor demişti. Hoparlörleri de amfileri de demo amaçlı verdiklerini söyledi. Neticede oradaki ortamda alacağınız ses evinizdekinden farklıdır. Kendi dinleyeceğiniz odada ve odadaki eşyalara göre bile seste farklılar olur diye biliyorum yanlış mıyım? Eşyaların yerini değiştirerek optimum sesi elde edebileceğimiz şeklinde yorumlar okudum. O nedenle denemek amaçlı verilmesi gerekir diye düşünüyorum. Neticede çamaşır makinesi almıyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atalayalper

    Almayacaksan dinleme beni uğraştırma diyen yerden ürün almayın ve etrafınızdakilere de aldırtmayın. Böyle bir zihniyet mi kaldı sene olmuş 2017 artık müşteri denen kavram herkesin gözünde ilah olmuş ama hala müşteriye gider yapan kalın kafalılar var. Almayacaksan dinleme, uğraştırma diyor adam şaka gibi 😄 Be güzel kardeşim duymadan dinlemeden satın alma kararını nasıl verelim peki?

    Sayın atalayalper kesinlikle size katılıyorum. Size Bulgaristan'daki ticaret anlayışından bahsedeyim. Dükkana giriyorsunuz satıcı hiç oralı değil. Yukarıdaki rafta duran bir ürünü gösterip bir bakabilir miyim diyorsunuz, suratını ekşitip şöyle bir yukarı bir size bakıyor ve almayacaksanız hiç indirtmeyin bana diyor. Annem alacağı ayakkabıyı önceden deneyip beğenmiş, parayı verip hemen alıp çıkacak saat 12, satıcı kapıyı kapatıyor. Neymiş öğle yemeğine çıkacakmış. Saat bir buçuktan sonra gel diyor. Devlet dairesi gibi öğle arası yapıyorlar. Kafedeki garson bir şey içmeyeceksiniz kalkın diyecek kadar kaba. Üstelik masalar bomboş. Daha neler neler. Yani ülkemizdeki ticaret anlayışı gayet iyi seviyede bence. Cihazlar pahalı evet ama denemeden kimse o kadar parayı vermek istemez. Neticede zevk işi. Belki hoşuna gitmeyecek bir ses alacak o cihazdan.




  • Anlamadığım olay X bir firma asker gibi hoparlörleri dizmiş demek ki demo ettirmek istiyor diye düşünürken sırf dekor olsun bu ürünler var bizde de işte demek için mi açıyorlar veya teşhir ediyorlar ürünleri anlamıyorum. Adam belki karar verme aşamasında belki bir dinlemeye karara bağlayacak alışverişini sen ürünü demo ettirmiyorsun..



    Ha birde, cihazlara el sürmeyinizciler var hatta cihaz üzerine not yazan bunu.. çocuklu iseniz zaten camından bakmayın.. Neyseki kalender kapısını kendi açan, kapıda karşılayan, bir şey ikram etmeden göndermeyen işini seven nice güzel basiretli iş adamı gibi davranan şahıslarda var onlar sağolsunlar her zaman..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atalayalper

    Abartmayalım lütfen kaç farklı dükkandan deneme amaçlı ödünç cihaz aldım hatırlamıyorum o kadar fazla sayısı yani.. konuya giriş, karşı tarafla iletişim kuramamak ya da doğru kişiyle iletişime geçememiş olmak olabilir problemleriniz.. hatta şöyle söyliyim şehir dışından kargoyla demo için ürün isteyebiliyorum. Tabi bu arada minimum 15 yıldır irtibattayım ve alışverişlerim oluyor bu firmalar ile.

    Atalay bey sizin üstün iletişim yeteneğiniz ve firmaların gözündeki prestijiniz herkeste olmak zorunda değil öyle değil mi ? Burada arkadaşların bahsettiği durum 15 yıldır irtibatın olmadığı mağazalar ile yaşanan bir durum. Yeni cihaz alma sürecindeki hemen herkesin yaşadığı bir durumdur sanırım. Mağazaya gelen müşteriye adam gibi hoşgeldin deyip bir çay bile ikram etmekten aciz insanlardan bahsediyoruz. Eve demo cihaz vermeyi geçtim oracıkta duran cihazları bağlarken bile offlayıp puflayan tipler. Malesef bunlardan hala bolca var..




  • SertaçS kullanıcısına yanıt
    Sertaç bey ben de bu esnaf tiplerinden yok demedim tabi ki onlardan bolca var.. Ama demo için ürün ödünç verebilen esnaflardan da hala var. Genelleme yapılıp sanki bu tür esnaflardan etrafta hiç yokmuş gibi bahsedilmiş benim cevabım bunaydı. Üstün iletişim yeteneği veya prestij demişsiniz, alakası yok.. Ben bunu doğru kişilerle iletişim kurup, meramını doğru anlatmak ve daha önceden yapılmış alışverişlerin etkisi olarak düzelteyim. Evet dükkanına girdiğinizde çayı, kahveyi bırakın selam vermeyen aman dokunma aman hassas cihaz elleme diyen, satın alacaksan eğer demo yapabiliriz diyen esnaflar da var. İşte bu esnaflara bir daha uğramayacaksınız ve doğal olarak da ürün de satın almayacaksınız olup bitecek.
  • Ben bu aralar bir AVR, power kablo, surround hoparlör, on wall hoparlör gibi ürünler ile ilgilieniyorum. Bu ürünleri evimde test etmek için hangi esnaf temin edebilir bana acaba. Yardımcı olursanız sevinirim. Bana verdikleri ürünleri, değerlendirme sonuçlarını da buradan paylaşırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aticus3 -- 25 Eylül 2017; 17:54:35 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aticus3

    Ben bu aralar bir AVR, power kablo, surround hoparlör, on wall hoparlör gibi ürünler ile ilgilieniyorum. Bu ürünleri evimde test etmek için hangi esnaf temin edebilir bana acaba. Yardımcı olursanız sevinirim. Bana verdikleri ürünleri, değerlendirme sonuçlarını da buradan paylaşırım.



    Daha önce yüklü alış veriş yaptığın insanlar la la yapabilirsin o isi sadece

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sn.Aticus Eray beyin de bulunduğu whatsapp grupları var çok acayip iş bitirici insanlar var orada belki onlar yardımcı olurlar size. Hem oradaki herkes çok zengin belki araya birilerini falan sokan olur üstün iletişim yeteneği ve prestijlerini kullanarak işiniz çözülür böylece.. Burada kimsenin böyle bir meziyeti yokmuş ben hariç ben de forumdan tanıdık biri bile olsa bu tür şeyler maalesef yapmıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atalayalper

    Sn.Aticus Eray beyin de bulunduğu whatsapp grupları var çok acayip iş bitirici insanlar var orada belki onlar yardımcı olurlar size. Hem oradaki herkes çok zengin belki araya birilerini falan sokan olur üstün iletişim yeteneği ve prestijlerini kullanarak işiniz çözülür böylece.. Burada kimsenin böyle bir meziyeti yokmuş ben hariç ben de forumdan tanıdık biri bile olsa bu tür şeyler maalesef yapmıyorum.

    Atalayalper



    Benim grup 10 kişi



    Yarısı memur diğer yarısı özel sektör de çalışan





    Zengin Yok bizde :))))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eve demo cihaz verme işi nedir abi? Koca koca cihazlar ev ev sokak sokak dolaştırılır mı yaa? Bununla başa çıkılır mı? O cihazlar sonra ne olacak? Kim alacak? İkinci El cihazın bile en fazla bir kaç sahibi olur. 25 kocalı cihazı kim alır?



    Kaldı ki bunu yapan bayiden ben mal bile almam güvenip de acaba başkasına gidip geldi mi Kaç kişi kullandı cihaza ne yaptı yanlış mı bağlandı yaktı da tamir mi oldu bir yerini çizdi mi içini açtı mı Vesaire Vesaire. Gidersin mekanda dinlersin beğenirsen alırsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memur deyip geçme.



    Bu devir de en zengin kişiler memurlar. Ne kriz ne durgunluk ne tahsilat sıkıntısı yok.



    Günü gününe. Maaşını eksiksiz al. Üstelik iyi de maaş. Ayrıca tüm sosyal hakları var. Yemekleri var. Servisleri var. İzin hakları var. Sabah akşam çalışma saatleri belli. VS. Daha ne olsun. Misss.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unutmadan. Bu arada Elac"lar harika kolonlar. Özellikle jazz müzik için bence en harika kolonlar. Beni en etkileyen kolonların başındadır. En düşük seviyesinden en üst seviyesine kadar çok ama çok iyi kolonlar. En basit versiyonu bile etkileyici performansa sahip.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Delerıum

    Çok şükür denemek için cihaz alabileceğim bir iki yer var dene al götür diye baskı yapan fakat prensibim değil benden sonra alacak kişiyi de satıcıyı da düşünürüm.



    Tek isteğim yukarıda bahsedilen gibi almayacaksan uğraştırma gibi antik çağ kafasıyla yaşamaya çalışan satıcılardan hiç hazzetmem o ayrı..

    Kesinlikle birebir aynı fikirdeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknika kullanıcısına yanıt
    Bu hobideki tüm ürünler koca koca ürünler midir? Hoparlör kablosu, dac, interconnect, tweak ürünleri, network playerlar, cd çalarlar, bookshelf hoparlörler ve daha bir çok ürün var küçük ve koca koca olmayan.. Evinizdeki cihazların hepsini demo yapılacak yere götüremediğiniz için evinizdeki cihazlarınızla olan uyumunu bilmediğiniz ve daha sonra ürünü beğenmediğinizde elden çıkarmak istediğinizde büyük bir değer kaybına uğrayacak ve sizi zarara sokacak ürünler olabileceği için adamlar bu seçeneği sunabiliyorlar. Bunu kendileri teklif ediyorlar her ürünü de bu tür bir amaç için müşterilerinin hizmetine vermiyorlar zaten.. Eve deneme amaçlı verilen cihazların adı "DEMO ÜRÜNÜ." veya "TEŞHİR ÜRÜNÜ" Daha sonra kim alacak ben üzülürüm, karakterimde bu yok, sokak sokak dolaştırılır mı, bunu yapan bayiden ben mal almam, 25 kocalı cihazı kim alır vs. gibi mantık dışı, yazmış olmak için yazılmış yorumlara sadece gülüp geçiyorum.. DEMO ÜRÜNÜ - TEŞHİR ÜRÜNÜ diye bir kavram var.. Bu ürünler için her yolun mübah olduğunu daha sonra da bu ürünlerin ederlerinin oldukça altında "demo ürünü" veya "teşhir ürünü" açıklamalarıyla satışa çıkarıldıklarını hepimiz biliyoruz. Satıcılar kapıdan geçen herkese bu ürünleri sorgusuz sualsiz vermiyorlar bildikleri, güvendikleri ve daha önce alışverişi olmuş sistemde carisi bulunan müşterilerine bir yere kadar yardımcı oluyorlar. Bu cihazları alır bir akşam evinize misafir edersiniz ertesi gün geri götürürsünüz konu bu kadar basit uzatmaya ahkam kesmeye ironi yapmaya gerek yok siz bu tür bir yola başvurmuyorsanız konu sizin için kapanmıştır bari diğer insanlara saygı duyun ayrıca bir şey size ters geliyorsa mantıksız geliyorsa bunu dile getirmenin karşı tarafa aktarmanın daha düzgün yolları da var.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: atalayalper

    Bu hobideki tüm ürünler koca koca ürünler midir? Hoparlör kablosu, dac, interconnect, tweak ürünleri, network playerlar, cd çalarlar, bookshelf hoparlörler ve daha bir çok ürün var küçük ve koca koca olmayan.. Evinizdeki cihazların hepsini demo yapılacak yere götüremediğiniz için evinizdeki cihazlarınızla olan uyumunu bilmediğiniz ve daha sonra ürünü beğenmediğinizde elden çıkarmak istediğinizde büyük bir değer kaybına uğrayacak ve sizi zarara sokacak ürünler olabileceği için adamlar bu seçeneği sunabiliyorlar. Bunu kendileri teklif ediyorlar her ürünü de bu tür bir amaç için müşterilerinin hizmetine vermiyorlar zaten.. Eve deneme amaçlı verilen cihazların adı "DEMO ÜRÜNÜ." veya "TEŞHİR ÜRÜNÜ" Daha sonra kim alacak ben üzülürüm, karakterimde bu yok, sokak sokak dolaştırılır mı, bunu yapan bayiden ben mal almam, 25 kocalı cihazı kim alır vs. gibi mantık dışı, yazmış olmak için yazılmış yorumlara sadece gülüp geçiyorum.. DEMO ÜRÜNÜ - TEŞHİR ÜRÜNÜ diye bir kavram var.. Bu ürünler için her yolun mübah olduğunu daha sonra da bu ürünlerin ederlerinin oldukça altında "demo ürünü" veya "teşhir ürünü" açıklamalarıyla satışa çıkarıldıklarını hepimiz biliyoruz. Satıcılar kapıdan geçen herkese bu ürünleri sorgusuz sualsiz vermiyorlar bildikleri, güvendikleri ve daha önce alışverişi olmuş sistemde carisi bulunan müşterilerine bir yere kadar yardımcı oluyorlar. Bu cihazları alır bir akşam evinize misafir edersiniz ertesi gün geri götürürsünüz konu bu kadar basit uzatmaya ahkam kesmeye ironi yapmaya gerek yok siz bu tür bir yola başvurmuyorsanız konu sizin için kapanmıştır bari diğer insanlara saygı duyun ayrıca bir şey size ters geliyorsa mantıksız geliyorsa bunu dile getirmenin karşı tarafa aktarmanın daha düzgün yolları da var.




    Burada kablo interconnect mevzusu yapılmıyor. Anlamak için önce okumak lazım. Mantık dışı yorum yapan kendinsin.



    Demo ve teşhir cihazı zaten her yerde var. Gidersin bayiye ya da mağazaya ya da dinleti odasına orada cihazı ellersin, incelesin, dinlersin istediğin gibi bakarsın. Bir amplinin 15-20 tane modeli var. Bir kolonun ve Player in VS. VS. Üstelik 5-6 markayı bir arada satan bayilerde var. Otomatikman eder 40-50 cihaz zaten. Adam iki TIR malzemeyi ve bir kaç yüz M2 alanı sen gibi düşünenlerin evine cihaz gönderip dene diye ayırsın istersen!



    Mantıktan uzak çocukların bile güleceği yorumuna inan ben gülemiyorum bile.



    Şaka mı? Yapıyorsunuz. Yerse hesabında mısınız? Bu yorumlarda ciddi misiniz? Çok merak ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Evine koltuk takımı falan da iste demoyu. Beğenmezsen geri gönder. Başkasını iste. Beğene kadar denersin. 😀 😀 😀

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teknika

    Memur deyip geçme.



    Bu devir de en zengin kişiler memurlar. Ne kriz ne durgunluk ne tahsilat sıkıntısı yok.



    Günü gününe. Maaşını eksiksiz al. Üstelik iyi de maaş. Ayrıca tüm sosyal hakları var. Yemekleri var. Servisleri var. İzin hakları var. Sabah akşam çalışma saatleri belli. VS. Daha ne olsun. Misss.

    Bu saydıklarınızın hemen hemen hepsi kanuni hak. sadece memurlara özel şeyler değil. Şaka yapıyorsunuz herhalde.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.