Şimdi Ara

Uygun fiyata üst düzey Hdmi kablo fırsatları paylaşım başlığı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çoğu kişinin bildiği gibi benzeri bir konu hoparlör kablosu fırsatları için açılmıştı ancak HDMİ kablo konusunda hep münferit başlıklar açıldı ve bu nedenle başlıklar hiç güncel kalmadı bu yüzden böyle bir başlık açmak istedim. Hem böylece gerek media markt olsun gerek diğer benzeri mağazalarda satılan kaliteli üst sınıf hdmi kablo fırsatları hakkında birbirimizi bilgilendirmiş oluruz. Özellikle media markt genel olarak pahalı bir mağaza olmasına rağmen zaman zaman monster hdmi kablolar da çok dikkat çekici fırsatlar ve fiyatlar sunabiliyor. İlk paylaşımı ben yapayım , ne kadar fırsat bilmiyorum ama media markt beşiktaş ta monster 1200EX hdmi kablo 99 TL den satılıyordu. Sizlerde bildiğiniz ve gördüğünüz fırsatları ve fiyatları bu başlıkta diğer forum katılımcıları ile paylaşırsanız derli toplu güzel bir fırsat başlığı olmuş olur. Umarım gerekli bilgi paylaşımı yapılır da bende dahil herkes bir şekilde faydalanır.







  • Monster 1200Ex modeli bazı teknosalarda var ve fiyatı 80TL. Haberin olsun.
  • Teknosa sitesinde gördüm o kabloyu ama tükendi yazıyor , mağazada varsa tabi gidip bakmak lazım hangi teknosa da gördünüz acaba ? teşekkürler bilgi için
  • Göreli epey oldu. Hatırlamıyorum şimdi. Ama dediğiniz gibi internette gözükmüyor.
  •  Uygun fiyata üst düzey Hdmi kablo fırsatları paylaşım başlığı !
     Uygun fiyata üst düzey Hdmi kablo fırsatları paylaşım başlığı !

    Uygun Fiyatlı kendi kulandığım Techlink Wires XS modelini önerebilirim M2000 (Taklit ve Originali dahil) ve EX1200 kullandım monster da bu kablodan sonra kesinlikle monster almamaya karar verdim. Ciddi işçilik var kabloda ve tüm sisteme bu kablodan aldım tam F/P ürünüdür.

    Detaylar,

    http://www.techlink.uk.com/products/wires_cables/wiresxs/wiresxs_media/wiresxs_hdmi_plug_to_hdmi_plug



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delerıum -- 11 Şubat 2013; 14:51:13 >




  • Kabloyu nereden aldınız acaba?
  • TopPop Elektronik de olması lazım oradan almıştım. Ellerinde yoktu sorduğum zaman alt modelleri vardı sipariş ettim getirmişti Sinan Bey.

    http://www.toppopaudio.com/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.