Şimdi Ara

Vertex 4 Hız Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar;
    Kusura bakmayın Vertex konusuna yazdım ama konu hızlı ılerledıgı ıcın net cevap alamadım ayrı konu acmak ıstedım. Benim sorumun şu;

    Geçenlerde Vatan bilgisayardan yoğun araştırmalar sonucu Vertex 4 128 gb aldım. Ama herkesin paylaştığı verilere yaklaşamadım bile. Kafamı kurcalayan As testinde sol üstteki msahci ve altındaki rakam çoğunluğun paylaştığına göre degisik geldi. IastorV yapamadım. Regeditden Msahciyi 3 yapıp İastorV yi tek basına 0 yaptığımda mavi ekranla karşılaştım. İkisinide sıfır konumuna getirdim. Diğer ayalarım resimdeki gibidir. Ustadlar bir bakarsanız nerede yanlış var yada olacağı buysa dahada ugraşmayayım arada açılmıo Win 7 çünkü.

    Bu arada anakartım Gigabyte X58a - UD7 5 adet mavi sata portu burda diger iki HDD ve DVD surucum takılı. 4 tane gri var 2 tanesi (8-9) 3gb 2 tanesi (6-7) 6gb yazıyor, 8 ve 9 a taktıgımda siyah yukleme ekranındaki AHCI driverlerinde buluyor sistem ama çok yavaş calışıyor. 6-7 nolu portlara taktığımda iste aşağıdaki resimlerdeki gibi açılıyor. Suana kadar alabildiğim en yüksek değerlerde bu şekilde.

    Son olarak en üstteki AHCI modu IDE yapsakda, alttaki 6-7 nolu sata portu AHCI yapsak diger HDD ler AHCI olarak görünmese bişey değişirmi.
    Yardımlarınızı bekliyorum, kusura bakmayın biraz uzun oldu, şimdiden teşekkürler...


     Vertex 4 Hız Sorunu


     Vertex 4 Hız Sorunu


     Vertex 4 Hız Sorunu


    Resimlerin Devamı. Son resimde alabildigim en yüksek değer ve Sol üstteki yazılar herkesde farklı ve msahci aldındaki rakam cogunda daha buyuk

     Vertex 4 Hız Sorunu


     Vertex 4 Hız Sorunu


     Vertex 4 Hız Sorunu







  • Forumdaki arkadaşlardan biri Marvel driver göstererek kurulum yap dedi.Sitesinde yer alan tum marvel driverleri RAID modu ıcın gozukuyor simdi denicem bosa gidicek diye sorayım dedim. Hangi driveri göstericem karar veremedim.
    Driverlar aşagıdaki resimki gibi


     Vertex 4 Hız Sorunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.