Şimdi Ara

Mz almalımıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar ehliyetim ilk baharda geliyor.
    bir motor alıp yakın ve 100 km yi geçmeyecek mesafeler için kullanmayı düşünüyorum.
    ama sıkıntım tamamen duygusal.
    yani imkanım olsa 250cc hyosung yada cbf tipi bi motor almak isterim, lakin ayırabileceğim bütçe 1000tl lnin altında
    çin motorlarınada sıcak bakmıyorum haliyle mz bi motorsiklet alayım hem kullanayım hem boş vakitlerimi onarım iyileştirme işleriyle geçireyim düşüncesindeyim.

    acaba doğrumu düşünüyorum ve mz doğru bir tercihmidir gerek yedek parça gerekse yukarıda basettiğim nedenlerden ötürü merak ediyorum.

    cvplarsanız sevinirim iyi forumlar.



  • MZ iyi bir motordur saglam ve çok seridir. Yalnız yakıtı biraz fazla yakıyor. Alacaksan alman malı olanlarını bul. Türk imalatı olanlara hiç bakma. Kullanımı kolay bır motordur. Yakıtını doldur istedıgın yere götürür senı. Parcası ucuzdur. Ve masrafsız bir motordur. 2 zamanlı olmasına ragmen yag deposu ayrıdır. Benzıne yag katmıyorsun yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 90-92 modelleri alman uretim ve cok sağlamdır (tr uretime gore) fakat hangi mz alırsan al yakıtdan yana yüzün gülmeyecek o yüzden tavsiye etmiyorum
  • dostum mz alma inan arabadan çok yakıyor,yakıtı seni fazlasıyla üzer eğer hızda merakın yoksa zaten maksimumda 100 km mesafe gezmek istiyormuşssun cup tarzı motor al,hiç yakmaz arıza da yapmaz...2011 model ve üzeri olursa seni de üzmez...yok cubun bana hızı yetmez dersen 125 cc bir motor al ama 1000 lira nasıl bulursun onu bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.