Şimdi Ara

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU] (2687. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54.205
Cevap
252
Favori
1.561.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
98 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26852686268726882689
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: torkema61

    Güvenlik kameralarını izle veya televizyon izle.
    televizlon açıp alt tab yaptım ama oyun yine de attı
  • c4cem kullanıcısına yanıt
    alttab yapma,her türlü atıyo oyle de.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar normalde steam üzerinden oynuyorum ama bu epic games'in bedava dağıtmasından sonra 1 tane hesap almıştım.Normalde bugüne kadar hiç hile yapmadan oynamıştım 2 senedir ama çoğu şeyi alamadım. Şimdi bu yeni hesapla sadece para hilesi yapmak istiyorum cheat engine ile ban riski az bi yöntem varmış fakat yine de güven olmuyor o yüzden o yeni hesapta denemek istiyorum. Sormak istediğim şey, rockstar ban atarken social club hesabına mı atıyor yoksa o pc'ye mi atıyor komple? Eğer bir daha aynı pcden oynanamıyorsa boşuna denemiyim ana hesabım gitmesin.Oyunda alıp denemek istediğim bazı şeyler var o yüzden yapmak istiyorum bu işi. Millete bakıyorum inanılmaz seviyelerde para kasmışlar çoğu hile ama ban falan yedikleri yok. Sanırım oyunun çıktığı dönemde yapmışlar tam bilmiyorum bu işi.
  • c4cem kullanıcısına yanıt
    alt tab ile her türlü atıyor o zaman
  • online'da bazı araçlar kurşun geçirmiyor. yanında bomba patlatsam dahi bir şey olmuyor. 3 4 tane denk geldi bu gece.
    hileci mi dolmuş ya ?
  • kuasudba kullanıcısına yanıt
    Hayır. Kuruma(Armored) var kurşun geçirmez. Ancak tek bomba&rokette patlar. Bunun gibi zırhlı araçlar var.

    Ama hileciler de var doğru.
  • arkdaşlar iyi günler ben gta 5e liberty cityi kurdum ama oyunda insan da yok araba da ne yapmam lazım ve oyun normalde örnek veriyorum mouse ile sağa cevirdim kasmıyor diyelim sol da olabilir sağa çevirdim diyelim mouse ile kamerayı kasmıyor sola cevirince kasıyor modun bir hatasımıdır bu ve oyunda araba ile insanları nasıl yüklücem
  • Ümit Güzel Ü kullanıcısına yanıt
    Chumash bunker olanı alın. Diğerlerine bakmayın bile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kuruma armored kayboldu. Rehberdeki servisleri arıyorum yok, garajlara bakıyorum yok, görevlerde araba seçerken yine yok.

    Noldu bu arabaya ya

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    1 hafta önce aynı olay benim de başıma geldi. Ancak benim araç pahalı değildi. Garaja koymuştum upgrade filanda yapmıştım sonra araç ortadan kayboldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hikayeyi bitirip silin. Online tarafı kanser 1 saat dayanamadım ben.
  • Tüm heistler bitirilip online defteri kapatılabilir.










    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 15 Kasım 2020; 19:42:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkdaşlar iyi günler ben gta 5e liberty cityi kurdum ama oyunda insan da yok araba da ne yapmam lazım ve oyun normalde örnek veriyorum mouse ile sağa cevirdim kasmıyor diyelim sol da olabilir sağa çevirdim diyelim mouse ile kamerayı kasmıyor sola cevirince kasıyor modun bir hatasımıdır bu ve oyunda araba ile insanları nasıl yüklücem???
  • beyler biri yardımcı olabilcek mi liberty cityi kurdum gta5e ama insan da yok arabalar da yok sadece park arabaları var kısaca kimse yok nasıl düzelticem
  • punisher99 kullanıcısına yanıt
    Sadece o hesaba atıyor. Ama aynı IP üzerinden 3 farklı hesapla ban yersen IP ban atıyor diye bir söylenti var.

    Ayrıca Cheat Engine ile para hilesini ayıptır söylemesi yapan arkadaşlar varmış :) Herhangi bir sıkıntı yaşamamışlar. Ban yerlerse veya bir şey olursa düzenlerim bu mesajı. Ama söylemem gerekir ki abartmayın. Oyunda size 200 milyon GTA doları rahatlıkla yeter. Her şeyi alsanız bile üzerine 70-80 milyon dolarınız kalır. Demem o ki abartmazsanız bir şey olmaz.
  • henrymorgan92 kullanıcısına yanıt
    200 milyon dolar kime yetiyor hocam? En moktan yerin yükseltmesi şusu busu 5-6 milyon götürüyor rahat. Arabalar desen gene aynı, bir de araştırma illeti var. Daha araba yükseltmeye filan girmedim bile.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yıllardır single player oynadım. epic games'den ücretsiz aldıktan sonra online oynamaya çalışıyorum ama yemin ederim kanser oldum.

    heist görevinin setuplarını yaptım zar zor. ana heist i yapamıyorum. hep troll geliyor ya da saçma sapan ölüyorlar sürekli. yemin ederim 20 kere denemişimdir yapmak mümkün değil.

    benim gibi arkadaşlar varsa birbirimizi ekleyelim düzgünce oyun oynayalım. tabiki geyik yapacağız ama görevde trollemek nedir yahu BIKTIM BIKTIIIIIIIM
  • merhabalar, ben fivem'de gta5rp serverı kurdum. eğer bu işlerden anlayan ve admin olmak isteyen varsa bana özelden yazarsa sevinirim.
  • Ultratopkek U kullanıcısına yanıt
    Arkadaş adına konuşuyorum : "Oyundaki alınabilecek bütün taşınmazları, terrorbyteı, avengerı, ne varsa aldım. Maksimum seviyeye yükselttim. Süper yat aldım, en lüks daireyi, Zancudo hangarını aldım. Bir garaj araba dizdim. F1 aracı var, en pahalı motosiklet var. En lüks arabalardan 4-5 tane farklı modelden var. Sadece 2 tanesini falan sürüyorum. En pahalı jeti, savaş uçağını, Buzzard'ı aldım. Bütün bunlar için en fazla 100-110 milyon dolar harcamışımdır. Ki o kadar da harcamamışımdır yani.
  • henrymorgan92 kullanıcısına yanıt
    Oyundak herşey UPGRADE OLMADAN. 700 milyon civarı ediyor.
    https://gaming.stackexchange.com/questions/364182/how-much-gta-would-it-cost-to-buy-everything-in-gta-online

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 26852686268726882689
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.