Şimdi Ara

Sivilce için önerileri olan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim sırtımda ve göğüs bölümünde sivilcelerim artmaya başladı. Doktor bana karışık birşey yazdı. Sürdüm ama sadece kurutuyor, pek bi yararını görmedim yani. Bitkisel olarak yardım edebilecek varmı, bi yerlerden duymuştum oluyomuş herhalde sirke filan.



  • Sivilce mendilini denediniz mi ?http://www.narecza.com/Acnecinamide-Sivilce-Mendili-urun2250.html
    Bitkisel olarak en çok satılan ürünlerden birisi ise budurhttp://www.narecza.com/nurs-lokman-hekim-anti-akne-kremi-urun5454.html#.UQ0hxGcpa_I



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhantr -- 2 Şubat 2013; 16:25:34 >




  • MERHABALAR..
    Sivilcelerin ve Aknelerin Doğal Tedavisi
    Sivilcelerin ve aknelerin doğal tedavisi, akneler nasıl geçer, sivilceler nasıl geçer sorularının cevapları.

    Buradan ürün sitemizi ziyaret ediniz.

    Aknelerimin tedavisi için pek çok hekim dolaştım. İlk uyguladığım tedavi yöntemim, etkin maddesi benzyl peroksit olan bir kremle yaygın kullanılan antibiyotiklerden oluşuyordu. Bu 6 haftalık dönem beklediğimden çok daha zorlu geçmişti. Bir gün arkadaşlarımla toplandığım bir günde herkesin içerisinde yanağımdan süzülen açık renk sıvı doktorumu acil olarak görmemi işaret eden ve bardağı taşıran son damlaydı.

    Doktorumu aradım ve durumu açıkladım ve ertesi gün kendisini ziyaret ettim. Doktorum ilk tedavi yönteminin beklenen sürede cevap vermeyebileceğini ve antibiyotik olmayan farklı bir ilaçla tedaviye devam edeceğini söyledi. Doktorumun önerdiği ilaç burada adını veremediğim ancak pek çoğunuzun kolaylıkla tahmin edebileceği, en önemli yan etkisi ciltte yüksek derecede kuruluk yaratması olan popüler ilaçtır. Bu ilacı kullanmamın ilk haftasında doktorumun da önceden belirttiği gibi çok yüksek derecede cilt kuruluğu yaşadım, dudaklarımda çatlama ve kanamalar meydana geldi. Gözlerimde yaşarma ve saç dökülme problemimin tekrar ortaya çıkması da gözlemlediğim diğer yan etkilerdi.

    Bu yan etkilerden tedavi sürecinin sonunda kurtulacağımı düşünerek kendimi motive ettim ve ilacı kabus dolu 6 ay boyunca kullanmaya devam ettim. Bu ilaç gerçekten işe yarıyordu ve bu sürenin sonunda doktorum artık ilaç kullanımını kesebileceğimi söyledi. Bundan sonraki günler benim için çok daha farklı olacaktı çünkü en büyük problemim olan aknelerimden kurtulmuştum. Öz güvenimi ve hayatımı tekrar geri kazanmıştım. Bu şekilde tam iki sene yaşadım. Akneli günlerimi tamamiyle unutmuştum ki bir sabah aynaya baktığımda yüzümde tekrar kızarıklıkların oluştuğunu farkettim. Bu kızarıklıklar akneydi, tekrar ortaya çıkmışlardı. Hemen kendime yeni bir dermatoloji uzmanı buldum ve durumu ona anlattım. Doktor, bu ilacı kullananlarda yıllar sonra olsa dahi aknelerin tekrarlaması durumunun ortaya çıkabildiğini söyledi. 6 ay boyunca yaşadığım kabus sonrası bu açıklama beni sakinleştirmeye yetmemişti. Önerdiği tedavi yöntemi ise yıllar önce tecrübe ettiğim bir yöntemdi. Antibiyotik kullanımı !


    Bu kısır süreci tekrarlamaya hiç niyetim yoktu. Hızlı, acısız ve yan etkileri olmayan bir tedavi yöntemine ihtiyacım vardı ve aknelerin doğal tedavi yöntemlerini araştırmaya başladım ve Sivilcelere Çözüm kitabıyla karşılaştım. Kitapta yazılanları harfi harfine uyguladım ve sadece 5 günde sivilcelerimden kurtuldum hem de cildimde hiçbir iz kalmadı. Siz de bu harika kitabı indirebilir ve sivilcelerinizden kurtulabilirsiniz.
    İndirmek ve incelemek için tıklayınız.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.