Şimdi Ara

Solar Klima(Hydbird Güneş+elektrik)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu günlerde gündeme oturan bir teknoloji ile ilğili biraz bilgi aktarmak istedim.Farklı yabancı sitelerden Yandex ile çevrimler neticesinde ulaştığımız bilgileri size de aktaralım dedim.Aşağıda örnek bir çevrim var.

    Benim bildiğim 2 ayrı sistem var,aşağıda yer alan sisten Absobsiyonlu sistem.Güneş enerjisi ile ısıtalan su ile soğutucu akışkanın ısısını yükselterek(dolayısı ile basıncını yükselterek) daha küçük kompresörle daha yüksek kapasitede sogutma yapabilmektir.Bu yazının altında ise tüketim hesapları verilmiş (12000 Btü için,3,5 KW lık)

    2. sistem ise daha yeni bir uygulama ve bana göre daha teknolojik bir sistem.Yeni nesil yüksek verimli inverter sistemlerin güneş pilleri ile desteklenmesi.Sistem yine Hydbird çalışıyor,öncelik güneş pilinden gelen enerji,yetersiz kalması durumunda ise şebeke enerjisi.Sistemde performans düşümü söz konusu değildir.

    Aşağıdaki konu 1. sistemle ilğilidir.Devamını zaman buldukça yazarız.

    Bu yazı buradaki siteden alıntıdır,tarafımdan düzenlemeler yapılmıştır.
    http://www.bahamashobby.com/SOLAR_AIRCONDITIONERS.html

    quote:

     Solar Klima(Hydbird Güneş+elektrik)

    Çalışma prensibi güneş klima.

    Orada bir ısı emici cihaz güneş toplama dönüşüm, hangi-ebilmek şalter, enerji, ışık, ısı, radyasyon çevre içine enerji, yardımcı olabilir hangi compressor iş yapıyor, ısıtma ve soğutma için. Daha fazla, enerji absorbeb gün içinde saklanabilir ısı emici cihaz sağlamak, klimanın çalışması normalde bütün gün.

    Güneş enerjisi, klima, klimalar kullanır prensibi ışık anlamda noktası uyandırmak ve dispersiyon Fotosentetik prensibi ve tersinir kimya, enerji, onlar tam ayarlamak için emer ve depolar güneş enerjisi ile ikili karışım soğutucu güneş kollektör katman, sonra üzerinden soğuk, sıcak yardımcıları güneş enerjisi, onlar düzenleyen soğuk ve sıcak güneş AC, Sonra da ulaşabilirsiniz kalitesi iyi tasarrufu sağlayan elektrikli gereklerine göre.

    Belgili tanımlık öylesine-seslenmek solar enerji soğutma sağlamak anlamına gelir emme tipi buzdolabı ile ısı taşıyıcı olan su jeneratör ihtiyacı var. Yüksek su sıcaklığı yüksek enerji verimlilik oranı (COP)ve etkisi soğutma da daha yüksek. Örneğin, eğer ısı taşıyıcı su✧s sıcaklık yaklaşık 90*C, daha sonra COP buzdolabı yaklaşık olacaktır 0-40; eğer ısı taşıyıcı su✧s sıcaklık yaklaşık 120*C, sonra COP buzdolabı ulaşabilir 110*C veya üzeri.

    Güneş klima✧s uygulama yöntemi:
    Bizim güneş klima yaygın olarak kullanılan otel, pazar, banyo merkezi, villa, ofis, atölye, insanlar✧s odaları, akuatik üretme çiftliği, kümes hayvanları besleme çiftliği vb. Onlar yüksek kalite, uygun fiyat ile, bizim güneş, klima, klimalar, modern, ideal ekipman için aile, iş ve iş yerleri ve benzeri.

    1) Kurulum değil sınırlı yeri tarafından, o yüklenmiş olabilir, herhangi bir yerde bu yana güneş paneli büyük değildir. Ayrıca,bu gerekli değildir, yüz için güneş.

    2) Onlar-cekti✧t etkilenecek hava olursa olsun, içinde bulutlu, yağmurlu bir günde veya güneşli bir gün, ya da akşam etkisi olan aynı, ısı emer ve radyasyon. Hem elektrik ve enerji absorbe gün içinde depolanan ısı emici cihaz sağlayabilirsiniz klima çalışmak normalde. Daha fazla, emilen enerji ortamda tüketilebilir ve sürekli yenilenen. In karşılaştırılması ile normal klimalar, bizim kaydedebilirsiniz gücü% 50;

    3)göre normal klimalar, dalgalanma sıcaklık biraz daha yavaş, ihtiyacı birkaç dakika ulaşmak için atanan sıcaklığı; Ve eğer daha uzun süre kullanmak, daha az elektrik olabilir comsumed ile karşılaştırarak normal klimalar.

    4) soğutma solar A/C, R407C olduğu için koruyucu bir çevre, iyi bir insan✧s sağlık.

    5) göre normal klima,% 50 elektrik tasarruf edilebilir tarafından onlara.

    6) klima normal çalışabilir arasındaki sıcaklık - 25 derece Santigrat ve 54 Santigrat derece, eğer sıcaklık üzerinde 50 Santigrat derece, kompresör tutacak kendisi bir devlet için dinlenme protection. eğer sıcaklık normale döner(-25 derece 50 Santigrat derece), o-ecek devam etmek için otomatik olarak çalışır.


    SSS

    1) Ne olduğunu garanti yıl ve hakkında satış sonrası hizmet?
    Garanti solar A/C 14-15 yıl

    Biz verdi 1% ekipmanları,demektir verdi biz bir ünite için ücretsiz her 100 kontör satın alabilirsiniz.
    Normale göre klima, kombi, fark sadece yatıyor güneş paneli olan, iyi kalite. In bulunması halinde herhangi bir sorun uyandırdı, onlar tamir edilebilir olarak normal olanlar bizim istemci✧s ülkeler. Ama durum orada herhangi bir hasar ana yedek parça gibi kompresörler veya güneş panelleri satın almanız gerekir onları aynı tip ve bizden yerine, zarar görmüş olanları.

    Nasıl hakkında solar enerji nedir?

    Kaynağı güneş enerjisi doğal ışık enerjisi, ısı enerjisi ve radyant enerji, çevre tarafından emilen güneş enerjisi paneli. Güneş enerjisi ve elektrik, birlikte çalışma ve oranı, onları%50'dir.
    Sadece zaman elektrik ve güneş enerjisiyle birlikte çalışmasını sağlayabilirsiniz normal çalışır ürünlerimiz, o cant✧t iş kullanarak% 100 güneş enerjisi veya 100% elektrik, tek başına.

    3) Can bizim solar A/C çalışmaları kötü hava?

    Müşterilerimize gerektiğini rahatlık hissediyorum ki bu konuda bizim A/C normal çalışabilir ne olursa olsun, her türlü hava.
    Bizim güneş paneli, solar collector verebilecek ve saklamak, ısı enerjisi, ışık enerjisi, radyant enerji, çevre. Güneş enerjisi toplanabilir olursa olsun gün içinde veya gece olursa olsun, içinde yağmur gün ya da bir gün güneşli bir gün. When there is no sunshine, güneş paneli da olabilir toplamak, ışık enerjisi ve ısı enerjisi, hangi-ebilmek asla var olmak bitkin olarak orada sürekli bir ek var olsa bile, bağlı raining gün veya çok soğuk günlerde çok düşük sıcaklık Yanında, tüketimi güneş enerjisi biraz karşılaştırıldığında emilen enerji, güneş enerjisi olmak asla, bitkin ve ürün can bu her zaman işe normalde olsun ne türlü hava.

    4)Ne✧s sınırlı sıcaklık bizim solar A/C, normal olarak kullanılabilir mi?
    Sürece sıcaklık isn✧t kırılmışhacim normalden daha yüksek 54* C ve isn✧t daha düşük -25*C bizim solar A/C, normal çalışabilir olursa olsun, Yüksek Nem oranı, performansı kazandı✧t be tarafından etkilenen varyans.

    5) Ne✧s çekirdek soğutma ilkesi solar enerji nedir?

    Güneş enerjisi sağlayan emme tipi buzdolabı ile ısı-su taşıyan (soğutucu) olan jeneratör ihtiyaçlarını, diğer işlemler tarafından yapılan olacağını jeneratör gibi normal klimalar. Isıtma prensibi ile aynıdır soğutma prensibi.

    6) Nasıl elektrik kurtardı?

    Güneş klimalar tarafından desteklenmektedir güneş enerjisi ve elektrik araya araya, böylece elektrik kaydedilmiş olacaktır.

    7) Ne✧s ürünlerimiz enerji verimliliği?

    Şu anda hiçbir hesaplama yöntemi için güneş klimalar, bizde EER ve star rating ama isn✧t, bizim gerçek verimliliği. Ürünlerimiz, guild seviyesi ' den ' normal klimalar ve ürünlerimiz can kaydedilen% 50 ile% 70 yoktur, çünkü güneş paneli yardımcı olabilecek elektrik tasarrufu sağlamaktadır.

    Biz verimlilik oranı.
    EER star
    12000 BTU 2.91 4 yıldızlı
    18000 BTU 2.84 3 yıldızlı
    24000 BTU 2.7 3 yıldızlı
    35000 BTU 2.64 3 yıldızlı
    42000 BTU 2.6 3 yıldızlı

    ERR ve star rating tarafından hesaplanır şekilde;
    Soğutma Verimi/normal AC✧s tüketilen elektrik.
    Aslında bunlar güneş AC✧s tüketilen elektrik, sadece yaklaşık yarısı.
    Olsa da, bizim normal klima✧s rating star isn✧t yüksek, ama daha bunu, Fiyatları çok daha yüksek olacaktır, ürün oranı 3 veya 4 OK. Şu anda orada birkaç klimalar var star 2 ve var yok var 1.

    8) Ne de çekirdek teknolojisi nedir?

    Çekirdek teknolojisi çoğunlukla yatıyor güneş paneli ve kompresör.
    Bizim güneş paneli silikondan yapılmıştır. Orada çok küçük parçalar güneş paneli. Onlar çoğunlukla parçaları ısı toplama, yardımcı parçalar dönüştürme ısı veya soğuk; Bizim kompresörler normalden farklı klimalar, onlar geliştirmek tarafından çok özel bir teknoloji olan karmaşık ve anlaşılması güç tarafından un - uzman kişi.

    Daha fazla detay vardır, gizli

    Not: kompresör veya güneş paneli sayesinde✧t değiştirilmesi müşteri tarafından kendilerini var, bu yüzden eğer bazı hasar ya da onlara garanti süresi geçti, onlar değiştirilmesi gerektiğini, aynı orijinal olanlar hangi sen-ebil satın almak bizden.


    Split Tip>> KFR-35GW(12000BTU)

    * Güçlendirilmiş soğutma
    * İnce ve ince tasarım
    * Sıcak başlangıç (soğuk hava önleme)
    * Nem alma ındependent
    * Ultra - sessiz tasarım
    * Şık tasarım
    * Şef üfleme tasarım




    Elektrik tüketim karşılaştırması Güneş VS AC Normal AC


    Normal AC Elektrik Tüketimi.......... AC+ Güneş Tüketimi.....Tasaruf edilen enerji

    1 Saat 1.3kw .................................. 0.7kw............................. 0.6kw

    10 Saat 13kw................................... 7 kw................................... 6 kw

    1 Ay
    10 Saat olarak 1 gün) 390kw............. 210kw ..............................180kw

    2 Ay
    10 Saat olarak 1 gün 780kw............... 420kw............................. 360kw

    5 Ay
    10 Saat olarak 1 gün 1950kw............. 1050kw............................. 900kw

    2 Yıl
    olarak 5 Ay 1 Yıl) 3900kw................. 2100kw............................. 1800kw

    5 Yıl
    olarak 5 Ay 1 Yıl) 9750kw................. 5250kw.............................. 4500kw


    Benim hesabıma göre TL olarak 5 yıllık elde edilecek tüketim karı 1575 TL,tabi bu veriler ışığındaki hesaplardır.Güneşin verimliliği corafyaya göre farklılık gösterecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbirol -- 30 Ocak 2013; 22:15:46 >







  • Bu da 2. sisteme örnek.


    Güneş Paneli sayesinde harcadığı elektriğin büyük çoğunluğunu güneşten sağlayan klima üretti.
     Solar Klima(Hydbird Güneş+elektrik)



    Şuan için önemli ölçüde tasarruf sağlayan klimanın geliştirilmesine devam edileceği ve çok yakında tamamen kendi elektriğini üreten klimanın tüketicilere sunulacağı bildirildi.


    Güneş palleri sayesinde elde ettiği temiz enerji ile çevrecilerden de tam destek alan ürün minumum karbon salınımıylada emsalleri arasında açık ara öne geçmiş gibi gözüküyor.

     Solar Klima(Hydbird Güneş+elektrik)




  • Güneş Kliması Kontrol Sistemi

     Solar Klima(Hydbird Güneş+elektrik)


     Solar Klima(Hydbird Güneş+elektrik)


    Bu cihazla ilğili veriler

     Solar Klima(Hydbird Güneş+elektrik)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbirol -- 30 Ocak 2013; 22:44:33 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mbirol



    yıl 2015 hala güneş enerjisi ile çalışan bir ısıtma sistemi yok mu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alikaplan18

    quote:

    Orijinalden alıntı: mbirol



    yıl 2015 hala güneş enerjisi ile çalışan bir ısıtma sistemi yok mu ?

    2016 yılına da girdik hala sabit stabil bir sistem yok piyasada
  • Sanırım hala net bir bilgi yok..
  • http://global.gree.com/
    Burda var kullanıma sunulmuş
  • saban2510 S kullanıcısına yanıt

    2020 bile bitiyor halen yok :(

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.