Şimdi Ara

Dizüstü tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 5 buçuk yıldır acer 5920g kullanıyorum ve dizayn olarak çok güzel bir bilgisayar, zaten zamanında araştırırken aşık olarak almıştım. Alırken ilk düşüncem oyun oynamaktı. 3 yıl buyunca oynamadığım oyun kalmadı ve hepsini canavar gibi çalıştırdı. Daha sonra XBOX360 aldım ve laptopu sadece office, internet ve FM, yüzüklerin efendisi vb gibi strateji oyunları için açar oldum. Şu an üzerinde Win7 64 bit kurulu. Geçen hafta FM 2013 aldım. Oyuna başlamamın 2. günü ekran kartı dayanamadı (8600M GT) ve laptopun ekran gitti. Forumu okuduğumda bunun kronik bir sorun olduğunu gördüm ve 5 yıl iyi dayanmış dedim kendi kendime. Şimdi yaptıracağım ama soğudum biraz bu kadar sevdiğim laptopumdan. Satıp yenilemenin en iyisi olacağını düşünüyorum.

    İnanın bilgisayarımı o kadar seviyorum ki 5 yıldır hiç laptop araştırmadım ve sadece son olarak SSD leri araştırmıştım buna takabilir miyim diye. Şimdi sizden laptop tavsiyesi istiyorum.

    -Dizayn olarak her görenin bayıldığı 5920g ye benzer veya kendine has başka bir dizayn.

    -Kullanım amacım şunlar: strateji oyunları oynatması ve çok ısınmaması, hızlı bir PC olması (PC açılışı benim için hep işkence olmuştur, SSD olursa çok daha iyi olur). Çizim vb gibi grafik işleriyle hiç uğraşmam sadece hafta sonları digiturk web tv den görüntüyü televizyona aktarıyorum bu nedenle bu işi sıkıntısız yapacak bir laptop.

    -750 gb veya 1 tb HDD.

    -Beni en az 5 yıl bu şekilde götürmesi. Oyun için bir sıkıntım olmayacak çünkü artık oyunları konsolda oynuyorum ve ilerde oyunlar için konsolu değiştirmeyi düşünüyorum.

    Her zamanki gibi DH deki arkadaşların yorumları benim için çok çok önemli ve şimdiden yorumlarınız için teşekkür ediyorum.



  • Ssd+hdd li modellerden ne tavsiye edersiniz?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.