Şimdi Ara

1 aylık deneme gold üyeliği hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba.

    Aralık ayının ortalarında Xbox ana ekranında bir aylık deneme gold teklifi gördüm. Daha önce de olmuştu ve iş Bankası kartından sanal kart oluşturarak o kartı göstermiştim. Bir ay dolunca kartta limit olmadığından otomatik yenileme de yapamamıştı.

    Aralık ayında da aynısını yaptım. Bi haftadır Xbox ı açtığımda kredi kartınızdan çekim yapılamamıştır diye uyarı veriyor. Ama hala gold üyelikteyim. Eminim bir ayın dolduğuna. Nasıl oluyor şimdi bedavadan gold mu kullanıyorum?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bence kartında limit olduğu anda ücret çekebilirler. Dikkatli olmakta fayda var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanal karta para aktarmam ki kullanmıyorum zaten. Bir aylık gold kodu vardı elimde onu kullanacaktım. Ama böyle devam etsin bakalım nereye kadar gidecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Xbox.com dan üyelik bilgilerime baktım. 19.01'de bir aylık gold bitmiş ve bir aylık daha yenilenmiş. Otomatik yenileme açık ve 19.02'de tekrar yenilemeye programlı. Otomatik yenileme de limiti sıfır olan sanal karta bağlı.

    Kredi kartına baktım para çekilmemiş. Limiti de sıfır zaten. Gold kullanmaya devam ediyorum. Siz de deneyin bir aylık deneme teklifi geldiğinde. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xbox live sitesine gir renew active tarzı bir kısım var ayarlarda onu on yaprsan her ay para çeker karttan off yap yenilenmez iyi oyunlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 3ragon

    xbox live sitesine gir renew active tarzı bir kısım var ayarlarda onu on yaprsan her ay para çeker karttan off yap yenilenmez iyi oyunlar

    Biliyorum oradan yapıldığını tam okumadın sanırım. Limiti 0 olan kartı göstererek bir aylık bedava deneme Gold üyelik almıştım. Bir ay doldu, o kartın limiti sıfır olduğu için otomatik para çekip yenileme yapamıyor olması gerekirken bende otomatik yenileme oldu. Ama para da çekilmedi haliyle. Bunu paylaşmak için yazdım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nén-El

    Sanal karta para aktarmam ki kullanmıyorum zaten. Bir aylık gold kodu vardı elimde onu kullanacaktım. Ama böyle devam etsin bakalım nereye kadar gidecek.

    yakın zamanda mahkeme emri ile gelirlerse hiç şaşırma derim. ms kimsede beş kuruşunu bırakmaz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.