Şimdi Ara

Acil YARDIM lütfen.. İphone 4S .

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle şimdiden değerli cevaplarınız için teşekkürler..

    İphone 4s mevcut elimde yurt dışından gelmiş normalde bakınca koduna MD245B olarak yazıyor telefonda araştırdıgıma göre factory unlocked olması gerek.. ama ne hikmetse unlocked bir cihazmış.. gevey ile kullanılıyordu kardeşim istemeden güncelleme yapmış ve yeni versiyonu 6.0.1 (10A523) basebandı ise 3.0.04 olmuş.. şu anda geveyle açılmıyor normal şekildede açılmıyor aktivasyon istiyor.
    this iphone is not currently setup to work with carrier you are attempting to use. ile başlayan uzun bir yazı yazıyor.. Ne yapmam gerekli? telefon simkartsız çalışıyor wifi vs hiç bir problem yok.. gene araştırmalarım sonucunda bir adet gevey aktivasyon sim i bulup aktivasyonu geçince işi hallolcak gibi ama genede bir bilene danışmak istedim.. gevey alınalı daha 1 hafta oldu. ULTRA S r Sim gevey olarak geçiyor. Ne yapmalıyım acil yardım lütfen..

    Not: Birde ek olarak Win7 kullanıyorum itunes i kurdum fakat telefonu görmüyor.. telefonu usb ye bağlıyorum şarj oluyor sorunsuzca fakat itunes görmüyor.. bu konuda da yardımlarını bekliyorum.. teşekkürler..



  • Bir yardım edecek bilen eden yokmudur ya koca DH de..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.