Şimdi Ara

VW kampanya tanımı (Komedi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • VW sahiplerini değilde VW'yi ilah gibi gören taraftarlarını biraz kızdırabilir. Ben akşam akşam iyi güldüm. Güzel bir kampanya tanıtımı olmuş. Kim yazdıysa ellerine sağlık. Belki beni taşa tutacak birkaç kişi gelir bu konuya ama umurumda değil. Kendisini eleştiremeyen insanların kullandıkları araçları veya distribütörlerini eleştirmelerini beklemiyorum. Sadece gülünüp geçilecek bir konu bu. Umarım ciddiye alan çok fazla insan olmaz.

    http://kampanyabul.org/kampanyalar/otomobil/volkswagen/volkswagen-ocak-2013-kampanyalari.html


    quote:

    Dünyada hiçbir ülkede insanlar otomobil almak için 2-3 ay sıra beklemek zorunda değilken ülkemizde PREMİUM marka olarak bomboş araçları fahiş fiyatlarla satan Volkswagen bayilerinde müşteriler aylarca araç bekliyor. Avrupa ve dünyada sıradan otomobilleri ile bilinen Volkswagen kampanya olsun diyerek 2013 Ocak ayına özel araç modellerinde çeşitli indirim oranları sunuyor.

    Polo 1.2 TDI 75 PS Trendline modeline %4, diğer Polo, Passat, Passat Variant modellerine %2, Jetta 1.2 TSI Tiptr. ve 1.4 TSI Tiptr. modellerine ise %4′e varan indirimlerle sahip olabilirsiniz.

    Ayrıca The Beetle modeli için kuru 1_Euro = 2,09 TL’ye sabitledik. Kampanyalar 2012 model Volkswagenler için 2013′de de devam ediyor. Ayrıntılı bilgi için sizleri Volkswagen Yetkili Satıcıları’na bekliyoruz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.