Şimdi Ara

Kulaklığım Hazır Mp3 Çalar Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam forumdaşlarım,

    Yakın zamanda Phonak Audeo PFE 112 aldım.Sıra bir mp3 çalarda.

    Aslında aklımda bir mp3 çalar var.Sansa Clip+ ama bu kulaklıkla kullanabilmek için bir de amfi almam gerektiği söyleniyor diğer türlü dinlediğinizden çok tat alamıyormuşsunuz.Cebimde hem clip+ hemde bir amfi taşımak pek işime gelmiyor dolayısıyla mp3 arayışına çıktım.

    Bana yardım edebileceğinizi umuyorum.

    Alacağım alette bulunmasını istediğim birkaç özellik var.

    İlk olarak aletin çıkış gücü pfe 112'ye yetmeli.Kulaklığı tam randımanıyla kullanmak istiyorum.
    İkinci olarak .flac çalabilmeli.Arşivimin yaklaşık %35'i .flac olduğu için aletin hafızasının biraz fazla olmasını isterim.
    Şarjın gitmesi meselesine gelirsek günde en fazla 6 saat müzik dinleyebilirim.Yani şarjının çok gitmesi benim için pek önemli değil, hergün şarj etmekten usanmam.Ama aletin kalem pille çalışmasını da istemem.(Hala öyle mp3 çalar üretiliyor mu bilmiyorum)
    Efenim radyo,kayıt özelliği önemli değil, sadece kaliteli müzik dinlemek istiyorum.

    Alette Eq ayarı da olsa fena olmaz.

    Alacağım mp3 çaların Türkiye'de bulunması benim için bir avantaj.Yurtdışından getirtme zahmetine katlanmak istemiyorum.

    Dinlediğim müzik türü mp3 çalar alırken fark ediyor mu bilmiyorum ama yine de yazayım.
    Çoğunlukla klasik müzik dinlerim, bunun yanında blues,jazz,alternative rock dinliyorum.Ara sıra pop dinlerim ama tekno,rap,gece kulüplerinde çalan müzikleri dinlemiyorum.

    Sanırım anlatacaklarım bu kadar.Umarım yardımcı olursunuz.







  • Sizinle tamamıyla aynı şartlar altında arayışa çıkmıştım bundan 2 ay kadar önce bende. Kulaklığım pfe 112 ve metal müzik dinliyorum alette aradığım özellikler tamamiyle sizin bahsettiklerinizdi ve sonuç olarak sony nwz x1060 ve cowon j3 arasında kaldım. 2 hafta kadar önce bir cowon j3 aldım ve şuan çok memnunum. eq ayar hassaslığı, sahnesi, ses kalitesi, şarj süresi ve daha birçok özelliklik bakımından incelendiğinde j3 kesinlikle ihtiyacınızı karşılayacaktır. Bende bu amfi olayını çok dert ediyordum. Ancak yüksek seste müzik dinlemekten hoşlanan biri olarak cowonun sesini 40 üzerinden 35 yaptığımda hemen hemen rahatsız edici dereceye geliyor. Daha fazlası açılmasıda çok mümkün sayılmaz sanırım bu durumda eq kapalıyken bu sonuca varıyordum eq. üzerinden ses seviyesi ve yardımcı birkaç efektide açtıktan sonra 30 falan yeterli gelicektir heralde.

    Uzun süre sony kullandığım için ilk geçtiğimde sesin doğallığından kaynaklanan bir sarsılma yaşadım. Elimde sony eski ve pek iyi sayılmayan bir modeldi yapay sese bu kadar uzun bir süre maruz kalınca kulaklarım alışmış. Başlarda baya zorlandım diyebilirim cowona ısınmak için ama şuan gayet iyi aramız sol cebimden eksik etmiyorum

    Ne yurtdışında nede Türkiyede 0 satışı yok j3 ün malesef. Sahibindenden buranın 2. el bölümünden ve birkaç farklı forumdan bir 2. el düşmesini beklemeniz gerekicek eğer almak isterseniz. Şahsen ben 3 hafta kadar tetikte bekledikten sonra bir ilana rastlayabildim ve satılığa çıktığı günde aldım cowonu. Bekleyeni çok olan bir mp3.

    Müzik tarzımız benzer olduğundan kriterler hemen hemen uyduğundan ve kulaklık aynı olduğundan başka sorularınızada elimden geldiğince cevap vermeye çalışırım.
    İyi günler




  • Cevabınız için teşekkür ederim.Arşivimde .flac parçalar olduğu için cowon j3'ü daha alınası hissettim.Bulabilirsem cowon j3 alabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.