Şimdi Ara

Günlük %1 Kazanç (Adsense ortaklığı) Türk Proje

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 16 ocak itibari ile yayına giren bu sistemde "şeffaflık" önplanda.

    Bugüne kadar birçok para kazanma işine el attım açıkçası. Kimine sermaye gerekiyordu kimine gerekmiyordu. Ama hepsinin ortak noktası var ki referans sistemi. Ne kadar alt üye getirirseniz o kadar kazanıyordunuz. Bu sistemler yüzünden insanların birbirine güveni kalmadı.

    Ben, birkaç hafta önce tanıştığım bir forum aracılığıyla aynı forumdan bulduğum toplamda 3 farklı firmaya yatırım yaptım.
    bannersbroker,profitablesunrise ve 100de1 sistemi. Benim size önerecek olduğum tahmin edersiniz 100de1

    Sistemin farkı şu ki sisteme üye kazandıranlar o üye yatırım yapınca 5 tl kazanıyor başka da bir fayda göremiyor alt üyeden. Ve azami olarak 100 alt üyeden (yani azami 500tl) kazanabilirsiniz.

    Gelgelelim sistemin çalışma mantığı alt üye üzerine değil
    . Kim ne yatırım yaparsa yapsın günlük olarak (pazarları hariç) o yatırımı %1 oranında getiri sağlıyor.

    Az önce saydığım 3 siteden profitablesunrise ve 100de1 biraz benziyor birbirine. Ben bu iki siteden de ödeme aldım. Yalnız profitablesunrise sitesini önermeyeceğim. Çünkü tefecilik üzerinden işleyen bir sistem.

    Siteyi merak edenler buyursunlar buradan incelesinler. Oradaki kullanıcı adımda burdakiyle aynı.

    www.100de1.net

    Bakın diğer sitelere de yatırırım var başka başka yerlere de ama bu siteyi açan arkadaşımız bizden biri. Yani site Türk sitesi şirket değil şahsi bir site.

    Sizlerden iki ricam var, birincisi siteye girenelr görebilir ki site hayet şeffaf konuyu baltalamamanız ve ikincisi üye olacaklar varsa benim referansım ile üye olmalarıdır. Benim linkimle üye olmanız şart değil. Hatta üye de olun ama benim linkimle de üye olmayın. Bu sistemin gelişmesini sağlamak. Bu sistemin reklamını sağda solda pek göremezsiniz. Siz değerli DH ahalisine duyurmak istedim...

    Site anasayfası:
    www.100de1.net

    Benim aracılığımla üye olabileceğiniz link:
    http://www.100de1.net?ref=9




    (tek tek o kadar resmi koymak istemedim. gerek benim gerek başkalarının aldığı ödemeler şu sayfada bulunmaktadır: TIKLA)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuyuduzu -- 21 Ocak 2013; 1:38:26 >







  • siteye uğrayan olduysa nasıl işlediğini görmüştür. kontrollü büyüme adına sitede paket sistemi dahilinde 400 paket vardı ve son paket birkaç saat önce satıldı. 6 ay boyunca yeni üye olunsa dahi yatırım yapılamayacak.
  • O zamanlar fırsat olarak görmüştüm bunu, ama param olmadığı için sisteme girememiştim. Kazancı kaçırdığıma mı yanayım yoksa sistem kapatılmadan para mı kurtardığıma mı bilemedim

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.