Şimdi Ara

En Yeni Televizyon Dizileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Site/Blog ismi: En Yeni Televizyon Dizileri
    Site/Blog adresi: 20dakikadizisi.gen.tr - intikam-dizisi.net

    2013 yılına bomba gibi diziler ile giriş yaptık. Yeni yılın gelmesi ile birlikte yeni dizilerde yayın hayatına başlar iken kuşkusuz ki en çok konuşan diziler arasında 1 Ocak 2013 tarihinde yayına giren 20 dakika dizisi yer alıyor. Sürükleyici senaryosu ve başarılı oyuncu kadrosu ile dikkat çeken 20 dakika dizisi izleyenlerden tam not alır iken yayınladığı gün reytinglerde 1.sırada yer almayı başardı.
    Milyonlarca kişiyi ekran başına toplan bir diğer dizi ise kuşkusuz ki intikam dizisi. Güçlü oyuncu kadrosu, yapımcıları ve kanalı ile dikkat çeken intikam dizisi aynı zamanda Perşembe gibi zor bir günü kendine yayın günü seçerek ne kadar iddialı olduğunu gösteriyor.
    Her hafta Perşembe günleri ekranlarda olan intikam dizisi, Beren Saat, Nejat İşler ve Mert Fırat gibi güçlü başrol oyuncuları ile 2013 yılının en popüler dizisi olacağını gösterdi. Yayınlandığı her bölümün ardından sosyal medya içerisinde de oldukça fazla konuşulan intikam dizisinin yeni bölümlerini milyonlarca kişi sabırsızlık ile bekliyor.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.