Şimdi Ara

mondial 150 RN hakkında bilgisi olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba mondial 150 rn almayı dusunuyorum motoru gördüm klasik tarzı gibi ve hp si151 rs e gore daha fazla tork oranında çok ıyı 9.5 hp 8.5 tork a bırdebazı motor lar ıcın sadece araba ehlıyetı yeterlı dıyolar bunun hakkındada bılgım yok bu konu hakkında ve bu motorun hızlanması yakıt tüketimi son hızı sabit hızla en fazlakaç gibi gidilir onu merak ediyorum cevaplayan arkadaslara şimdiden teşekkürler



  • Esasında bu konuyu başka bir forumda yazdım ama madem motorcu kardeşsin hemen cevap !

    Bir defa çin işi diye burun büken biri değilim ama Mondial gün be gün batıyor. Bu motoru bende çok bekledim. Şubatta geliyordu ama hala yok. Son olarak Mayıs 20'de gecekmiş.

    İkincisi torktu şuytdu buydu boş iş. Yok önemlide konu henüz gelmemiş olan bu motor olunca öyle. Çünkü 150 cc olarak gelmiyor. 125 cc hemde tekerler yanılmıyorsam 12lik. Asya'nın ki ile aynı. Asya'da problem pek çıkmadı hatta 150 cc, arka disk ve tereker büyük diye baya bende heyecanlandım. Ama nafile.

    Bugünlerde bende motor alacam ama baya bi kafam karıştı. En son Motti 150'de karar kıldım. Kocaman bi kasası var.
    Valla Mondial şu sıralar parça sıkıntısı ve teslimatlarda aksaklıklar var. Ama 150rn cidden çok hoş bi alet. 150 cc olsaydı o motor uçardı ama 2 kişi için çok ufak. Havası yeter dersen düşünme ama maxiscooter kullanmakta mercades kullanmaya benzer.

    Eğer seninde Motti hakkında bilgin varsa yazarsan sevinirim.

    edit :
    Kaçırmışım kusura bakma ama ülkemizde hertürlü 2 tekerlekli araç için ehliyet gerekli hatta bisiklet için bile. Kaldıki bu motor 125 cc. Ufak mufak ama havada karada ehliyet gerekiyor. A2 ehliyet al polis amcalar 620 YTL ve otopark parasını anında geçiriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gz -- 12 Mayıs 2006; 23:56:50 >
  • GÜZEL MOTOR BU TARZDAKINLERE GÖRE ASYADAN İYİDİR.HİÇ OLMAZSA UĞUR GARANTİLİ VE 2005 İN MOTOR SATIŞ LİDERİ.....
  • Evet Mondial bir türlü 150RN'yi getiremedi ama 125 cc olanı getirdi. Bende kaçırmadım. 125 ZN motorumu aldım. Bir iki gündü geziniyorum. Valla ne diyiyim motor iyi çıktı. Sesi harika. Mondial bekledi bekledi hatta batıyor mu diyue düşünürken çok sağlam geri döndü. 450 ve 600 cc lik scooterlar yoldaymış.

    151RS yerine HS 150 geldi Arka fren kampana. Çok seri bir motor. Eğer hız ve serilik istersen tavsiyem olur. Ama yok ben ağır ağır endamımla gidicem diyorsan 125 ZN iyidir.

    Asya tam yazıtura işi. Her an zam yapabilir heran indirim yapabilir. Zaten telefonda saninle birlikte eşi dost başka müşteri ile birlikte konuştukları için sonuç alman mümkün değil. Asya çok ciddiyetsiz bir firma. Ne doğru dürüst bir fiyat politikaları var nede bayileri seviyeli.
  • Selamlar arauro capichino motor aldım enjeksiyonlumu karburatorlumu olduğunu nasıl anlarim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde motor kusurlugeldi değişim yada para iadesi yapiliyormu arkadaslar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arauro capichino hakkında bilgisi olanlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.