Şimdi Ara

# Superonline iyi teklif verdi #

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, şu an ttnet 16 mbite kadar limitsiz 50 gb akkli internet kullanmakta ve 70 lira ödemekteyim, taahhüt yok. Superonline çağrı merkezi tarafından kendilerine geçmem için bilgi verilmesi amacıyla arandım. 24 ay taahhütle 56 liraya 24 mbite kadar yine 50 gb akk ADSL2 internet(modem hediyeli 24 ay sonunda geri alınacak) ve 2 sene boyunca bedava Digiturk ilk ay lig tv bedava, çanak kurulum ve uydu alıcı ücreti yok şeklinde bir teklif sunuldu ve yarın cevabımı almak için tekrar arayacaklar. Öncelikle bu şekilde bir kampanya sunulan ve kullanan varsa bilgisini benimle paylaşmasını istiyorum, Superonline kullanan arkadaşlardan bilgi paylaşmasını rica ederim, teşekkürler.



  • sanırım turkcell super online altyapısını vınn dada kullanıyor...vınn benim 21.6 mb ama 2 mb falan görebliyorum......bu yüzden evinin yakınlarında kullanan varsa onlara bir danış derim....
  • 24 mbit'e kadar diye bi tarife duymadım hiç. İşimiz adsl ile olmadığı için ayrıntılı bilgiye sahip değilim ama bölgenizdeki Superonline şubesine gidip sormanızda fayda var. Oturduğunuz yerde fiber altyapı yok sanırım?
  • eray bey ulsştırma bakanlığının son kararı t.telekom fiziki alt yapısını kullanıma çması ile superonline apartman dairelerindede görmeye başlarmıyız.Sonuç t.telekom yer altı güzargahına fiber çekip kazı ve zamandan tasarruf etmiş olumaz mı
  • Apartmanlara fiber veriliyor zaten Antalya'da fiber geçen çoğu bölgede apartmanlar faydalanıyor. Fiber geçtiyse apartmanın önünden başvuru yapmanız gerek fiber internet istiyoruz diye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.