Şimdi Ara

İstanbul Kurye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Site/Blog ismi: İstanbul Kurye
    Site/Blog adresi: alizekurye.com

    Farklı ihtiyaç ve beklentilere uygun, müşteri memnuniyeti odaklı, müşteri memnuniyetini göz önünde tutarak, dürüstlük ile, kaliteden ödün vermeden, hatasız hizmet vermek önemlidir. Kurye ve motorlu kurye asit bir iş gibi görünse de bu koca bir yanılgıdır. Müşteri memnuniyeti en yüksek seviye de tutulmalı, müşterinin emaneti en sağlıklı şekilde adresine teslim edilmelidir.
    Kurye ve motor kurye, dünyada ve ülkemizde çok ciddi talep gören bir hizmettir. Günlük hengâmelerin içerisinde adeta kurtarıcı oldukları inkâr edilemez. Yetişmesi gereken evraklarınızın, son anda akla gelen özel günlerin armağanların geçici, mesuliyet sahibi emanetçileridir kurye ve motorlu kuryeler. Hızla büyüyen ve tercih edilen bir iş sektörün elemanları. bakırköy kurye, kiralık kurye, beşiktaş kurye, acil kurye gibi kollara ve görevlere ayrılırlar. Her biri emanetlerinizi zamanında yetiştirme çabası içerisindedirler.
    Müşteri memnuniyeti en yüksek seviye de tutulmalı, tahattur edilen zamanda emanet adresine sağlıklı bir şekilde ulaştırılmalıdır. Son derece ciddiyet ve mesuliyet gerektiren bir sektördür. Kesintisiz ve hatasız hizmet vermek önemlidir. Müşteri size güvenir. Bu güveni boşa çıkarmak, koşul ne olursa olsun hayal kırıklığı yaratacaktır. Bunu en aza indirmek, hatta engellemek son derece önemlidir. Karşılaşılan aksilikler karşısında hızlı kriz çözümü yeteneği, müşterinin mağduriyeti karşısındaki tavır muazzam önem taşımaktadır. Kurye ve motor kurye, sandığımızdan çok daha fazla önemli bir iş kotarmaktadır.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.