Şimdi Ara

TRİDENT MİNİ SCART ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
4
Favori
61.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR TRİDENT MİNİ SCART ALDIM BUGÜN.115 tl ye. scart anten ve lnb komple.öncelikle kazık yemişmiyim bunu soracam.

    2. sorum 270 adet kanal var ve sadece yerli kanallar..yabancı kanalları nasıl açacağım.?? bi türlü beceremiyorum.bu model hakkında bilgisi olan varsa sevinirim.

    iyi forumlar.

     TRİDENT MİNİ SCART ?



  • güzel kazık yemişsin geçmiş olsun

    birincisi bu uyduruk cihaz BİSS harici hiçbir kanalı A-ÇA-MAZ.

    ikincisi biss i biz zaten şifre girerek rahatlıkla izliyoruz.

    üçüncüsü o hotbird sirius vs için ayrı ayrı çanak veya lnb takmak zorundasın yani yine masraf

    dördüncüsü hd olayı YALAN. scart çıkışlı SD bir cihaz nasıl HD desteği verecek

    beşincisi kanal geçişleri gayet yavaş


    yani anlayacağın dostum çok ama çok fena bir kazık yemişsin. geçmiş olsun.
  • Kurulum ücreti vermediyseniz, çanak LNB ve kablo ile normal.. Cihaz konusunda birşey diyemem. Bundan sonra yayın kalitesi ve şifre çözme sorunlarında sağdece cihazı değiştirmeniz yeterli olacak.
    Hayırlı olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xswordfishx

    güzel kazık yemişsin geçmiş olsun

    birincisi bu uyduruk cihaz BİSS harici hiçbir kanalı A-ÇA-MAZ.

    ikincisi biss i biz zaten şifre girerek rahatlıkla izliyoruz.

    üçüncüsü o hotbird sirius vs için ayrı ayrı çanak veya lnb takmak zorundasın yani yine masraf

    dördüncüsü hd olayı YALAN. scart çıkışlı SD bir cihaz nasıl HD desteği verecek

    beşincisi kanal geçişleri gayet yavaş


    yani anlayacağın dostum çok ama çok fena bir kazık yemişsin. geçmiş olsun.

    bari bastıra bastıra söyleme adamın moralini bozacan

    böyle piyasada adamlar varya para için herşeyi yapıyorlar yaaaa alıcı yerine koysunlar kendilerini önce bi ama nerdeeeeeeeeeeee




  • Shopping kanallarında satıyorlar bunu fahiş fiyata. Yok HD özelliği kazandırırsınız her şifreli kanalı açarsınız falan. Milleti kandırıyorlar resmen.
  • Arkadaslar benim icin şifre çözmesi onemli degil de.. canak lazim mi bunu kullanmak icin.. yoksa kanallari elektrik uzerinden mi aliyor.. garip ama sormam lazim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uppp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mcraeconrad

    Arkadaslar benim icin şifre çözmesi onemli degil de.. canak lazim mi bunu kullanmak icin.. yoksa kanallari elektrik uzerinden mi aliyor.. garip ama sormam lazim..

    Çanak şart
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mcraeconrad

    Arkadaslar benim icin şifre çözmesi onemli degil de.. canak lazim mi bunu kullanmak icin.. yoksa kanallari elektrik uzerinden mi aliyor.. garip ama sormam lazim..

    Uydu alıcısı demek, çanak demektir. Reklamlarda cihazı televizyona takın, yüzlerce kanalı şifresiz izleyin deyip palavra atıyorlar. Uydu alıcısını kullanmak için çanak gereklidir, şifreli kanalları izlemek için abonelik, modül, kart ve modül girişli uydu alıcısı gereklidir. (Aldığınız cihazla sadece maç zamanı şifrelenen ntv spor'u izleyebilirsiniz bir de sirius uydusuna ayarlı çanağınız varsa birkaç kanal) Yani kısacası bu cihazı almakla iş bitmiyor. Açıkçası ben bu cihazları hiç beğenmiyorum. epg olmayan uydu alıcısına uydu alıcı demem.
  • Arkadaşlar bu trident mini scart uydu alıcısından bende aldım fakat reklamındaki gibi değil mesela bende iki çanakvar bu cihaz sadece yabancı kanalları gösteriyor. bende sıfırladım ve tekrar tarama yaptırdım ama bulamadım fabrika ayarlarına döndürdüm ve tekrar tarama yaptırdım bir seferinde buldum bazı eksik kanallar vardı bunlarıda bulmak için tekrar fabrika ayarlarına döndürdüm şimdi sadece yabancı kanalları buluyor turksattan hiç kanal bulamıyorum yardımcı olan varsa sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: özdereli

    Arkadaşlar bu trident mini scart uydu alıcısından bende aldım fakat reklamındaki gibi değil mesela bende iki çanakvar bu cihaz sadece yabancı kanalları gösteriyor. bende sıfırladım ve tekrar tarama yaptırdım ama bulamadım fabrika ayarlarına döndürdüm ve tekrar tarama yaptırdım bir seferinde buldum bazı eksik kanallar vardı bunlarıda bulmak için tekrar fabrika ayarlarına döndürdüm şimdi sadece yabancı kanalları buluyor turksattan hiç kanal bulamıyorum yardımcı olan varsa sevinirim.

    Cihaza diseqc ayarı yapmanız lazım.
  • Selam. Forumunuza yeni üye oldum, ilk kez yazıyorum.
    ---Benim bir komşum da bu cihazdan 50 TL.ye satın almış. 2 gündür uğraşıyorum diseqC ayarlarını bir türlü yapamadım...
    ---1nci çanakta 1 tane LNB var ve Turksat 3A'ya ayarlı. 2nci çanakta 3 tane LNB var ve 3 ayrı uyduya ayarlı. LNB çıkışlarını sırasıyla teker teker (arada diseqC olmadan) direk cihaza bağladığım arama yaptırdım, kanalları buluyor. Fakat,
    ---Birinci sorun burada çıktı; Örneğin çanak üzerindeki A uydusuna ayarlı LNB'de, cihazdan B uydusunu seçerek kanal arattırdığım da, A uydusuna ait kanalları buluyor fakat cihaza B uydusuna ait kanal olarak yazıyor.
    ---İkinci sorunda DiseqC ayarları ile ilgili; Cihazdan LNB ayarları yapılmasına rağmen LNB1 çıkışı hariç, DiseqC'e sinyal göndermiyor. Yani sadece LNB1'i çalıştırabiliyor. Şöyle ki 4 tane LNB'yi DiseqC'e bağladım uydu cihazında, menüden uydulara ait LNB1,2,3,4 seçimleri yaptım fakat sadece LNB1'e bağlı olandan sinyal geldi. Kablo uçlarını değiştirdim, menüden ayarları değiştirdim yine aynı. Hemen sonra DiseqC bozuk olabilir diye başka bir DiseqC'le de denedim yine olmadı. Trident cihazda sorun olabilir endişesi ile kendi uydu cihazımla denediğimde ise hiç bir sorun çıkmadı.
    ---Cihaz fabrika ayarlarına çevrilip, tekrar kanal arattırıldığında da cihazla ayarları gelen kanalların hepsi çıkmıyor. Bütün kanalları bulabilmek için önce Otomatik Arama, sonra Kör Arama(blind scan) yaptırmak gerekiyor.
    ---Fazla da uğraşamadım. Komşuya yardım edeyim derken beni de bezdirdi cihaz.
    Bunun başka bir yolu varsa bende çözemedim. Belki de cihazın yazılımını değiştirmek gerekiyor.
    ---Bütün uydu sevdalılarına hayırlı günler dilerim. Çalışmalarınız da başarılar.
    ---Saygılarımla.




  • Bir önceki mesajdaki sorun halloldu. Cihazdaki tüm uyduları sildim. Sadece bana gerekli olan 5-6 tane uydunun ismini, frekansını, symbol ayarlarıı, diseqc ayarlarını yeniden girdim. Şebeke Arama seçeneği ile her uydudaki kanalları arattım ve bende dert tasa kalmadı. Fakat bu seferde arkadaş memnun kalmadı çünkü onun istediği Hustler kanalları başka şifreleme sistemine geçmiş. (Cihaz Biss key çözen cihazdı)
  • Arkadaşlar bu üründen almayı düşünüyorum. Kullananlar tavsiye eder mi? Binlerce kanala falan ihtiyacım yok. Ulusal kanalları ve e2,cnbc gibi bazı kanalları göstersin yeter. Fazla tv izlemediğim çok para vermeye gerek duymuyorum. Bu ürün işimi görür mü?
  • Bende 4000 kanal istiyorum,diyorlar yaaaaa.... 4000 kanal izlersiniz diye
  • Aldım bakalım. Olmadı geri yollarım. 4000 değil 40 tane kanal gösterse geri yollamam zaten Bu fiyata 40 kanal iyidir.
  • ben bunu alip sadece onumuzdeki sene star'in vermedigi azeri kanallarinda yayinlanacak olan sampiyonlar ligi maclarini izlemek istiyorum. yeterli olur mu?
  • Korax ipbox hd diye bir cihaz var,incelemenizi öneririm.Satıcı değilim ve kullanıcıyım,kullanıyorum tavsiye ederim.
  • bu ürünü alınca tv ye taksak yayın gösterir mi yoksa çanak anten şart mı bunu soruyorum çünkü bu konu hakkında hiçbirşey bilmiyorum lnb çanak falan anlamam öğrenciyim ben haber kanallarını versin cnbc -é versin bana yeter ? yoksa illa çanak anten mi istiyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.