Şimdi Ara

PvP Update

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Jay Wilson PvP Yaması Hakkında Bilgi Verdi

    Diablo III PvP yamasının özellikleri, içeriği ve sistem hakkında gerçekten sıkı çalışıyoruz. Sizlere bu konuda nerede olduğumuz hakkında bilgi vermek istiyorum. Şüphesiz ki hedefimiz mümkün olan en kısa zamanda Team Deathmatch modunu yayınlamak fakat hazır olmadan hiçbirşeyi yayınlamak istemiyoruz. Şu anda, Team Deathmatch olmasını istediğimiz yerde değil ve sizlere geliştirme sürecinden bahsetmek istiyorum.
    
    PvP Ne Durumda?
    
    Asıl isteğimiz Diablo II deki duel sisteminden daha iyi bir sistem sunmak. Oyuncuların sadece birbirleriyle daha kolay duello yapabilmelerini sağlamayı değil, aynı zamanda takım olarak da duello yapabilmelerini istiyoruz. Team Deathmatch modu işte bu sayede oluştu ve Diablo III'ün geliştirme enstrümanlarından biriydi fakat bu modu geliştirirken , test ederken ve şirketteki diğer geliştiricilere sununca bunun beklentilerimizden düşük kaldığını farkettik.
    
    Çünkü
    
    Bizim için önemli konulardan biri de derinliktir. Basit bir şekilde, birbirinle, amaçsızca ve seçenek olmadan kapışmak göreceli olarak hızlıca eskiyecektir. Team Deathmatch modunu denemesi için bir sürü kişi tuttuk, bir kısmı eğlenceli buldu fakat büyük bir çoğunluğu birkaç saatten fazla zaman geçirmek istemedi. Daha çok hedef veya ödül olmadıkça gördük ki oyuncular fazla zaman harcamak istemiyorlar.
    
    Bir diğer konu ise sınıfların dengesi. Dİablo II gibi, Dİablo III'de de öncelik PvE(Player vs Environment-Yapay zekaya karşı oynamak). Mümkün olduğunca çok çılgın rünleri, nesneleri, yetenekleri çılgın efektlerle, mümkün olduğunca az değişiklik yaparak sunmak istiyoruz. Wow'daki Battleground gibi sıradan bir PvP modu olabilir ama Team Deathmatch fazla zor bir konu.

    Team Deathmatch'i ,geliştirmenin kesinlikle bir sürü faydaları oldu, özellikle de alan kontrolü ve savaş modellemeleri konularında, fakat bu noktada yeterli geliştirilemediğini düşündüğümüz için rafa kaldırıyoruz.
    
    Sırada Ne Var?
    
    Yani asıl mesela Team Deathmatch modu Diablo III için iyi bir katkı sağlamadığını hissettiriyor. Blizzard oyuncularının beklentilerini karşılayacak kalitede değil ve oyunun geleceği hakkındaki hedeflerimizle pek örtüşmüyor.
    Asıl soru şu: Peki ne yapacağız?
    
    İlk olarak, eğerki hedefimiz duello modunu çıkarmak ise, oyunculara bir şekilde duello yapmayı sunamaz isek bu amacımızı iyi bir şekilde gerçekleştiremiyor oluruz. Uzun zamandır duello yapmayı istediğinizi biliyoruz, bu sebeple yakında bu özelliği oyuna ekleyeceğiz. Duello şuan 1.0.7 yaması ile yılbaşından sonra gelmek üzere programlandı. (Detayları yakında sizlere sunacağız, takip etmeye devam edin.)
    
    Fakat daha önce de bahsettiğim gibi, Team Deathmatch modunu Diablo III'e daha uygun bir mod ile değiştirmek üzere çalışıyoruz. Daha önce de belirttiğimiz gibi ne zaman yayınladığımızdan bağımsız olarak bu yama tamamen ücretsiz olarak sunulacaktır. Team Deathmatch modu bizlere iyi hizmet etti. Lanet şey yine de ilerki zamanlarda tekrar başka bir formda oyuna eklenebilir. Şİmdilik PvE üzerine yoğunlaşmaya, yeni elementler ve ödüller eklemeye devam edeceğiz.
    
    Sizlere dürüst olmayı ve projenin neresinde olduğumuzu anlatmayı seçtik. Blizzcon'da Team Deathmatch modunu test edenler yeterince iyiydi, yayınlayın gitsin diyebilirler. Aynı zamanda beklediğim bir oyun veya özellik ertelendiğinde ne hissettiğimi de iyi biliyorum fakat eklediğimiz bir özellik Blizzard kalitesinde olmalı ve oyunu bir adım öteye götürmeli.
    
    Şuan PvP modu ile ilgili paylaşabileceğimiz başka bir bilgi yok, ilerki günlerde yeni bilgileri paylaşmak için dört gözle bekliyoruz.
    
    Orjinal açıklamayı görmek için tıklayın.
    
    Diablo3-tr.net
    İzinsiz paylaşılamaz.



    Evet arkadaşlar bir diğer bilgi ise bir kaç güne yeni patchin geleceği. Bakalım bu sefer ne ile karşı karşıya kalacağız.



  • Evet ilk ışık göründü gibi. Şuda bir gerçek Team Deathmatch ın bizim için yeterli olmadığını düşünürken bize sadece duello verip şimdilik bunla yetinmemizi istemeleri de bir o kadar saçma.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_69636814/tm.htm bu baslikta konu 1-2 hafta once tartisilmistir.

    Fakat ceviriyi yapan arkadasa tesekkurler, fakat keske bir iki hafta once ceviriyi yapsaymis.
  • http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/6297431519#10

    Patch şubata mı ertelendi soruları üzerine hayır cevabı geldi. Patch yakın tarihte çıkacak mı çıkmayacakmı sorusuna ise çıkacak denildi. Ben haftaya çarşamba diye tahmin ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dzurel

    http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/6297431519#10

    Patch şubata mı ertelendi soruları üzerine hayır cevabı geldi. Patch yakın tarihte çıkacak mı çıkmayacakmı sorusuna ise çıkacak denildi. Ben haftaya çarşamba diye tahmin ediyorum.

    Patch'in 23 ocakta çıkması muhtemel. Bu sayede Path of Exile'a oyuncuların kaçmasını kısmen de olsa engellemeye çalışacaklar :)
  • Ya haftaya çarşamba çıkar ya da bir sonraki haftaya çarşamba çıkar; ya 16'sı ya da 23'ü yani. Aksi halde, Path of Exile diablo'dan tonla müşteri çalacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shruikan

    Ya haftaya çarşamba çıkar ya da bir sonraki haftaya çarşamba çıkar; ya 16'sı ya da 23'ü yani. Aksi halde, Path of Exile diablo'dan tonla müşteri çalacak.

    İstedikleri kadar patch yayilasinlar PoE D3 ten cok oyuncu calar. Laf aramizda bu durumu hak ediyor. D3 te ne yoksa orada var....

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Path of Exile'ın beta keyi var bende; oynadım yani. PoE vs. Diablo gibi bir karşılaştırma yapsak, Diablo sadece tek bir konuda önde gelir; o da karakter kontrollerinin PoE'den daha akıcı olması. Bu PoE kötü demek değil; ama Diablo bu konuda daha iyi. Kalan her şeyde PoE, Diablo'ya toz yutturur.
    Ne acı; milyardolarlık firma Diablo 3 çıkarsın, 19 kişilik amatör bir grup da PoE gibi bir oyun çıkarsın!
  • Ben PoE 'ı pek beğenmedim. Bir kaç saat oynadıktan sonra bana 5 sene önce çıkmış eski bir oyunu oynuyorum hissi verdi. Derinliği güzel fakat bilgisayarımı 1-2 saat oynadıktan sonra sürekli resetlemeye başladı. PoE da pvp kısmı nasıl?
  • Şu da var. PTR a gelicek sanırım 1.0.7 bir de bir preview yayınlayacaklar yani haftaya çarşamba çıkar lafımı geri alıyorum bu yeteneksizler daha fazla zaman isteyebilir.
  • Tamam anlaşıldı; hep beraber Path of Exile'a geçiyoruz. Zaten paragonu da 100'e kastım sayılır. PvP gelecek gelecek derken PTR b.ku yediler şimdi de.

    Çok fena küfredesim var!
  • http://www.diablo3-tr.net/#!haberler/c1x9v

    Silmişim PoE'yi yükliyeyim bi daha napalım =)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dzurel -- 10 Ocak 2013; 12:11:11 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dzurel

    Şu da var. PTR a gelicek sanırım 1.0.7 bir de bir preview yayınlayacaklar yani haftaya çarşamba çıkar lafımı geri alıyorum bu yeteneksizler daha fazla zaman isteyebilir.

    cahilliğime verin ptr ne acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yurki

    quote:

    Orijinalden alıntı: dzurel

    Şu da var. PTR a gelicek sanırım 1.0.7 bir de bir preview yayınlayacaklar yani haftaya çarşamba çıkar lafımı geri alıyorum bu yeteneksizler daha fazla zaman isteyebilir.

    cahilliğime verin ptr ne acaba

    Public Test Realm
  • PoE Betayı oynadım.Açıkçası PoE bence diablo yanında çok kötü kaldı. Özellikle skill sistemi hiç kullanışlı değil.bu tür oyunlarda skill sistemi bence en önemli şeylerden biridir...Ben beğenmedim PoE
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yurki

    quote:

    Orijinalden alıntı: dzurel

    Şu da var. PTR a gelicek sanırım 1.0.7 bir de bir preview yayınlayacaklar yani haftaya çarşamba çıkar lafımı geri alıyorum bu yeteneksizler daha fazla zaman isteyebilir.

    cahilliğime verin ptr ne acaba

    "sevgi pıtırcıkları" demek
  • Path of exile güzel oyun... Diablo2 ye çok benziyor... Skill treesini gördüm. One öyle..... D3ün olması gerektiği gibi bir oyun... Hemde beleş olması.... dahada bir artı.... Diablo3ü ezer geçer.... tek eksisi. Yani tek eksisi var diablo3 ten oda MAC platformuna yok... henüz yokmuş... ama 23 ocaktan sonra ilgileneceğiz diyorlar.... göreceğiz bakalım... MAC versiyonu olsaydı. Ben direk ona transfer olurdum....
  • Ha gayret; patch notları çıktı çıkacak.
  • http://www.diablo3-tr.net/#!haberler/c1x9v

    Patch notları derleniyormuş notlar ve PTR çok yakında deniliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dzurel -- 11 Ocak 2013; 16:41:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.