Şimdi Ara

Sizce XBOX için en iyi fitness, training oyunu hangisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    XBOX 360 da Kinect uyumlu, denediğiniz en iyi fitness-training oyunu hangisidir? Sadece TR de çıkanlar değil de, yurtdışındaki oyunları da baz alırsanız sevinirim.


    Bildiğiniz üzere Nike, Adidas, Jillian Michaels... gibi farklı oyunlar var.

    Teşekkürler



  • UFC personal training
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

    UFC personal training

    Bayanlar için de geçerli mi bu? Eşim ile birlikte oynamak istiyoruz da.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spy1983

    quote:

    Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

    UFC personal training

    Bayanlar için de geçerli mi bu? Eşim ile birlikte oynamak istiyoruz da.

    Yok sadece tek kişilik zaten martial art üzerine. Sadece zaıyflatmıyor kas da yaptırıyor. Sadece tek kişilik. Ama birlikte yapabileceğiniz Kinect oyunları var.
  • Nike+ Kinect Training - Eş zamanlı oynayamazsınız ancak kadın ve erkek için antrenör var farklı profillerden deneyebilirsiniz.
  • Your Shape Fitness Evolved
    denemenizi tavsiye ederim çok güzel bir oyundur
  • Your Shape Fitness Evolved tabiki
  • spor salonuna gitmek yerine bu oyunlar ile spor yapmak eşdeğer midir? salona gitmek için zaman yok ama evde bu oyunlar ile yapılabilir mi?
  • Your Shape Fitness Evolved, Nike Training den daha mı iyidir?

    Peki bunların dışında vücut çalıştıracak bir oyun var mıdır? UFC gibi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rht

    spor salonuna gitmek yerine bu oyunlar ile spor yapmak eşdeğer midir? salona gitmek için zaman yok ama evde bu oyunlar ile yapılabilir mi?

    Spor salonunda ki aletler önemli bir etken.Dolayısıyla spor salonu yerini tutacağını zannetmiyorum.Yinede deneyebilirsin eğer zamanım yok diyorsan.Elbette yararı olacaktır.
  • bende tam bu konuuy açacaktım.Önerisi olan var mı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cancan_burak

    bende tam bu konuuy açacaktım.Önerisi olan var mı

    Your Shape Fitness Evolved 2012 tabiki
  • iki gündür oynamaya başladım gerçekten farklı diğer oyunlardan.ufc ve nike ağır gibi görünüyor.Ancak bu oyundaki alternatifler çok güzel unutuyorsunuz bir yerden sonra spor mu yapıyorum oyun mu oynuyorum

    Gerçi iki kere star wars bitirsen göbek kalmaz
  • tabikide spor salonunun sokağıdan geçemez o programlarda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spy1983
    Your Shape Fitness Evolved, Nike Training den daha mı iyidir?

    her ikisinide kullanmis olup bu soruna yanit verebilecek olan var mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: forumusr

    quote:

    Orijinalden alıntı: spy1983
    Your Shape Fitness Evolved, Nike Training den daha mı iyidir?

    her ikisinide kullanmis olup bu soruna yanit verebilecek olan var mi?

    İyi kötü değilde zorluk olarak değerlendirirsek nike ileride evolved'den daha fazla yoruyor.. Bence sıralama bu şekilde olmalı..
    ufc
    nike
    evolved..

    Aslında nike ve evolved zorluk seviyelerine takılmazsak aynı şey diyebiliriz.. ufc yi bunlardan ayıran şey kas yapımına yardımcı daha fazla programa sahip olması.. nike ve evolved egzersiz amaçlı yani kas değilde slim fit bir vucuda sahip olmak için hazırlanmış..
  • Arkadaşlar selam, yaklaşık 1,5 aydır Nike+ yapıyorum ve neredeyse 1,5kg vermiş durumdayım, yorucu ama spor amaçlı olanlara kesinlikle tavsiye ederim. Şimdi de Your shape fitness sipariş ettim o daha eğlenceli gözüküyor. Benim sormak istediğim bir konu var cevap alabilirsem memnum olurum, Cull of dutty aldım ama kolla oynamak hiç eğlenceli değil (belki ben acemisi olduğumdandır) acaba xbox'ın silahlarından alsam bu gibi savaş oyunlarını oynayabiliyor muyum veya aldığım silahla hangi oyunları oynayabilirim? şimdiden teşekkürler.
  • Konuyu açan arkadaş süresiz olarak uzaklaştırılmış olsa da, konuyu okuyan diğer arkadaşlara yardımcı olmak için bir iki şey karalamak istedim.

    Bu tarz oyunlarla sadece kilo verirsiniz,amacınız eğer böyle bir vücutsa ;

     Sizce XBOX için en iyi fitness, training oyunu hangisi?

    Bu oyunlarla imkanı yok diyebilirim. Eğlenmek istiyorum,sporumu da yapmış olurum diyorsanız tabii ki süper bir seçenek ancak benim 2,3 arkadaşım oyunların cover'larındaki fitness modelleri gibi olacaklarını düşündükleri için bu oyunları oynuyorlar. :D

    Fazla uzatıp can sıkmak istemem , bu programlarla sadece bol bol kalori yakarak kaslarınızı sıkılaştırırsınız,sıkı ama ince kaslar olur.

    Kas büyümesi demek farklı bir sistem ; kaslarınızın taşıyacağı maksimal ağırlığı kaldırırsınız ve indirirsiniz, setler bittikten sonra kaslar aynı ağırlığı daha rahat kaldırabilmek için onarılma sürecine girer,vücut bu bölgeye protein takviyesi yapar böylece o bölgede kas kütlesi büyümeye başlar. İşin özeti bu, 3kg dambılla 5 kg dambılla olabilecek şeyler değil maalesef amacınız gelişmekse.

    İyi oyunlar diliyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ozz07

    Arkadaşlar selam, yaklaşık 1,5 aydır Nike+ yapıyorum ve neredeyse 1,5kg vermiş durumdayım, yorucu ama spor amaçlı olanlara kesinlikle tavsiye ederim. Şimdi de Your shape fitness sipariş ettim o daha eğlenceli gözüküyor. Benim sormak istediğim bir konu var cevap alabilirsem memnum olurum, Cull of dutty aldım ama kolla oynamak hiç eğlenceli değil (belki ben acemisi olduğumdandır) acaba xbox'ın silahlarından alsam bu gibi savaş oyunlarını oynayabiliyor muyum veya aldığım silahla hangi oyunları oynayabilirim? şimdiden teşekkürler.

    tom clany's Ghost Recon Kinect Videosunu izle bunun haricinde şuan deneyim edebileceğin başka bir oyun yok birde benim son zamanlarda çok sardıgım gustriker'ide tavsiye ederim
  • Sengular adlı arkadaşında dediği gibi bu tip oyunlar sadece kasları sıkılaştırır.Miktarını çoğaltmaz.Ve kilo verdirir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.