Şimdi Ara

Windows 8 skype sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
51.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün yeni bir laptop aldım (Hp pavilion g6 corei5 3220 vs vs) alır almaz skype'i açmayı denedim fakat açamadım microsoft hesabı istiyor giriyorum kullanıcı adımı ve şifremi sonra Skype ekranı karşılıyor beni yenimisiniz yoksa hesabınız var mı diye hesabım vara tıkladım fakat login ekranı gelmedi ondan sonra kapatıp tekrar açtım bu sefer yeniyim dedim yine aynı şey oldu eğer sorunumu anlamadıysanız resimde atabilirim.



  • kulübe hoşgeldin hocam, ben de win8 kurulu yeni bir laptop aldım ama şu ana kadar windows 8 i sevmedim. kullanımı bana göre zorlaştırılmış.. skype bende de microsoft hesabı istiyor.. microsoft herkesin bu hesapları kullandığını sanıyor ya da kullanmamızı istiyor.. bunun çözümünü ben de merak ediyorum..
  • Benim neredeyse 10 yıllık hotmail adresim var. İllaki bi zamanlar sizinde vardir, yada olup olmamasi farketmez hotmail e gidip yeni bir e mail adresi alabilirsiniz. bunu aldiktan sonra bilgisayariniza bu windows adresiniz olarak etkinlestiriyorsunuz . windows 8 in amaci . bilgisayarinizi direk sanal ortama baglamaktır size mail gelir öter , size facebooktan bildirim gelir hemen sag ustte uyari olarak cikar görürsünüz illa facebook ta olmaniza gerek yok mesela. Windows 8 yeterince hizlilastirilmis. Skype konusunda hic bir sikinti yasamadim ben direk olarak eski hesabıma baglanabildim, bilgisayarini hotmail hesabiniz ile birlestirin. ve keyfine varin. Gerçekten çok seveceksiniz, eger yeniliklere acık bir insansaniz. Saygılar , iyi forumlar =))
  • "Skype masaüstü" ile denediniz mi? Sizin denediğiniz muhtemelen skype win 8 uygulaması. Onun yerine Bu Linkten skype masaüstünü indirirseniz sizden microsoft hesabı istemez.
  • Skype Masaüstü Kullanın sanırım Skype Windows8 diye verilen sürümünde sıkıntılar mevcut . Ben normal versiyonu yükledim sorunsuz kullanıyorum . İster microsoft hesabı yani MSN de kullandığınız hotmail.com veya hotmail.com.tr hesaplarınız ister eskiden kullandığınız skype hesaplarını kullanabilirsiniz ben hepsini test etttim bende şu an için bir sorun yok .
  • Windows 8 de kullandığım hesap adımla skype açtığım zaman , bildiğiniz gibi Messenger kullanılmıyor, oturum açılıp bir kaç sn sonra skype çalışmayı durdurdu hatası veriyor. Farklı adresler ile problem olmuyor.. Konu ile ilgili bilgisi olan bir arkadaşımız vr mıdır, yardımcı olabilir misiniz?
  • yukarıdaki arkadaşın dediği gibi ben de win 8 kullanıyorum ve masaüstüne indirdim. o şekilde denemen de fayda var.
  • skype windows metro ekranında , oradan masaüstüne nasıl taşıyacağım , dosyanın yerini bulamıyorum ...yardım lütfen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osirkeci

    skype windows metro ekranında , oradan masaüstüne nasıl taşıyacağım , dosyanın yerini bulamıyorum ...yardım lütfen

    Onu taşıyamazsınız ikisi farklı programlar, nette Skype desktop versiyon diye arayın, indirin, kurun..
  • Birazcık hort.Bende METRO(MODERN IU) ekranına SKYPE uygulamasını yükleyemedim bir türlü..Mağazadan indiriyorum "yükleniyor" diyip öylece kalıyor.Nette de sorun yok anlamadım ki
  • Arkadaşlar bende skype programını yeni yükledim facebook ile senkronize ettim fakat. Skypede yazdıgım yazılar 2li 2li oluyor bunun gibi
    Selam
    Selam
    Nasılsın
    Nasılsın
    Şeklinde oluyor . Ben ayarlardan anlamadım bileniniz varsa yardımcı olabilir mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kdrsrsln

    "Skype masaüstü" ile denediniz mi? Sizin denediğiniz muhtemelen skype win 8 uygulaması. Onun yerine Bu Linkten skype masaüstünü indirirseniz sizden microsoft hesabı istemez.

    Teşekkür ederim hocam. +1
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kdrsrsln

    "Skype masaüstü" ile denediniz mi? Sizin denediğiniz muhtemelen skype win 8 uygulaması. Onun yerine Bu Linkten skype masaüstünü indirirseniz sizden microsoft hesabı istemez.

    Hocam size nasıl teşekkür etsem az. o win8 in skype app ı ne lanet ne rezil birşeydi ya. Arkadaşlarla oyun oynarken oyna girince ses kesiliyordu ya


    sağolun hocam google da ararken buldum postunuzu eyvallah
  • bende teşekkür ederim
  • masa üstü versiyonu indirin. win 8 le gelen illa microsoft hesabı istiyor.zorlamı ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thebn

    Dün yeni bir laptop aldım (Hp pavilion g6 corei5 3220 vs vs) alır almaz skype'i açmayı denedim fakat açamadım microsoft hesabı istiyor giriyorum kullanıcı adımı ve şifremi sonra Skype ekranı karşılıyor beni yenimisiniz yoksa hesabınız var mı diye hesabım vara tıkladım fakat login ekranı gelmedi ondan sonra kapatıp tekrar açtım bu sefer yeniyim dedim yine aynı şey oldu eğer sorunumu anlamadıysanız resimde atabilirim.

    Bende Sorun yok 10 numara çalışıyor netten Hotmail.com 'dan gir sonra tekrar dene
  • Windows 8 ile Skype kullanımını başlatırken microsoft hesabı istediği hatta farklı yerlerde bile ihtiyaç duyduğu doğrudur.
    Eskiden kullandığım skype hesabımla aktif hesabımı karıştırınca hatalı olanla kaydolmuş oldum.
    "Windows şifresini değiştirin, düzelir" diyen yorumların sonuçsuz olduğunu hemen söylemeliyim.
    İlk çözüm onu buldum ve denedim. Külliyen yalan ve hiçbir sonuç vermiyor. Sadece şifrenizi değiştirmekle kalıyorsunuz.
    Win8 Skype içerisinde oturum kapatma yok. Bu işi yapmanın yolu webden skype hesabına login olmak ve oradan bağlantıyı iptal etmektir.
    Webden düzenleme sonrası windows içinde tekrar mikrosoft hesabı ile giriş yapıyorsunuz. Ardından yeniden ve doğru hesapla skype girişiniiz yapıyorsunuz.
    İşte sonuç...

    Aşağıda bu işlemler için gerekli yönlendirmeyi içeren linki de görebilirsiniz.

    https://support.skype.com/en/faq/FA12211/how-do-i-unlink-my-skype-and-microsoft-or-facebook-accounts
  • merhaba arkadaşlar, win8'e skype kurduğumdan bu yana bela oldu başıma benim sorunum burada yazılanlardan tamamen farklı

    skype karşıdaki kişiye mesaj gönderiyorum, oda bana gönderiyor ama bir süre sonra mesaj listelenmesi karışıyor

    diyelim ki iki tarafta 10 mesaj göndermiş olsun, 11. mesajı gönderdiğim de en altta çıkması gerekirken eski mesajların içinde bir yerde çıkıyor, aynı şekilde karşı taraf bişey yazdığında en altta görünmesi gerekirken oda eski yazışmalarımızın içinde çıkıyor


    skype silip yükledim, güncelledim, win8 de oldukça güncel :) metro kullanımıda aynı şekilde davranıyor.


    bu sorunla karşılaşan, çözen yada önerisi olan varmı ?
  • Microsoftun işleri bir düzgün iş yapsa şaşarım zaten Piyasada alanında rakip yok tabi rahat.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.