Şimdi Ara

web sitesinde admin paneli ile ilgili problem?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar bir web sitesi yapmam gerekiyor bir firmaya cok kasan bisey olmucak ama benim merak ettigim bisey var simdi bu site sahiplerine admin paneli vericez ve bunlar burdan guncelleme yapicaklar bu is nasil oluyor birde bir yaziyi adam guncellemek istiyor ve adam cok buyuk bir yazi girerse butun sablon dagilir bu isler nasil oluyor neler yapmaliyim bana yardimci olabilirmisiniz (site buyuk cogunlukla html ve php agirlikli olucak cok kasan bisey degil dedigim gibi vizyon misyon firmabilgileri
    iletisim gibi bolumleri olucak sitenin ilk sitem olucak web sitesinde nelere dikkat etmem gerekiyor bilgi verirseniz cok sevinirim! tesekkurer!!!



  • o panel yazılımla yağılıyor ve sitenin içeriğinin bir kısmı da yazılımla yapılıyor. yazılım bilgin yoksa bu işler -güncelleme olayları- tam bir zillete dönüşür. hiç girmemeni öneririm. ya da adamlara abi böle böle anlat durumu.

    www.intercar.com.tr bu site mesela öle bir site. fikrin olması açısından
  • php bilgim baya iyi seviyede yazilimla ilgili bir problem yok fakat daha once kendim hic web sitesi yapmadigim icin bu islerin nasil yapildigini merak ediyorum yardimlarnizi bekliyorum!
  • arkadaslar hic yardimci olucak yokmu bu web sitelerinde bu isler nasil yuruyor?
  • verdiğim adrese baktıysan eğer orada anlatmaya çalıştım ancak sanırım ilgini çekmedi. PHP biliyorsan site yaızlımı hakkında bilgi sahibi olmalısın. Bahsettiğim adreste üst banner yan taraftaki resimleri tasarım olarak yapıyorsun. Linkelre tıklayınca orta tarafta açılna kodlamalar asp olarak yapılmış.www.xxx.com/admin gibi bir adreste k.a. şifre girişi yapıyorsun. Daha sonra anasayfadaki linklere ilişkin sayfaları o panelde belirliyorsun.

    A B C D

    gibi. Bunlara tıklayınca admin ortada bir kutu açılıyor. Metin ekle, ilan ekle gibisinden bir link koyabilirsin mesela. Resim ekle de koyabilirsin yanına. Adam metni ekleyince ve isterse resim de ekleyince otoatik olara sitede yer alıyor. Sistem bu şekilde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.