Şimdi Ara

Galaxy Not 2 de garip durum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar birbuçuk hafta önce aldığım Not 2 cihazımda dün akşamüstü şöyle bir durum oldu. Dün akşam üstü beni arayamadıklarını söyleyen arkadaşlar oldu hat zayıf o yüzden dedim üstünde durmadım , fakat bu gün sabah da aynı şeyi söyleyenler olunca telefona baktım 4 kademe çekiyor fakat arayınca ulaşılamıyor durumunda kalıyor. Diğer fonksyonlarıda bir sorun yok internet üzerinden işleyenlerde sorun yok. Mesaj da almamış o süreç içinde . Telefonu yeniden başlattım hiçbir sorun kalmadı ,böykle bir durumla karşılaşan oldumu neden olabilir bilgisi olan varmı ?


    saygılar...



  • quote:

    Orijinalden alıntı: CyranoBer

    Merhaba arkadaşlar birbuçuk hafta önce aldığım Not 2 cihazımda dün akşamüstü şöyle bir durum oldu. Dün akşam üstü beni arayamadıklarını söyleyen arkadaşlar oldu hat zayıf o yüzden dedim üstünde durmadım , fakat bu gün sabah da aynı şeyi söyleyenler olunca telefona baktım 4 kademe çekiyor fakat arayınca ulaşılamıyor durumunda kalıyor. Diğer fonksyonlarıda bir sorun yok internet üzerinden işleyenlerde sorun yok. Mesaj da almamış o süreç içinde . Telefonu yeniden başlattım hiçbir sorun kalmadı ,böykle bir durumla karşılaşan oldumu neden olabilir bilgisi olan varmı ?


    saygılar...


    Bİldirim çubuğunda engelleme moduna mı bastınız?

    Edit: restart atınca düzeldiğini söylemişssiniz. Belkide simkart sorunu vardır. Bilemedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 26 Aralık 2012; 10:00:50 >




  • engelleme değil ama sim kartı kestirerek micro yaptırdım . Birbuçuk haftalık sürede bir defa oldu ,ondan mı oldu dersiniz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyranoBer -- 26 Aralık 2012; 12:35:35 >
  • Üst bildirimden engelleme seçili olmuş olabilir. Ben de daha hiç olmadı öyle bir durum.
  • tekrar edermi acaba..? o zaman sim kartla ilgili olabilir..
  • Umarım kesilen sim kartdandır donanımsal bir sorum olması ihtimalini düşünmek istemiyorum :P
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CyranoBer

    Umarım kesilen sim kartdandır donanımsal bir sorum olması ihtimalini düşünmek istemiyorum :P


    Kesin simkart bence hocam. Kestirmeyin diyorlar.. Dediğin gibi sorunlar çıkabiliyormus.. En iyisi yedek Microcçıkartmak cçıkartmak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşimde samsung galaxy pocket vardı hocam, aynı sorunu bu telefon da yapmıştı. Bizzat kendim de denedim, telefon açık olduğu halde kapalıymış gibi görünüyordu arayanlara. İlk başlarda nadiren yapıyordu, kapatıp açınca düzeliyordu, son zamanlarda sık sık yapınca başka bir telefon aldık ona geçti, cihazı da salladım çekmeceye adam olacağı yok gibi. Umarım senin cihaz benzer sorun çıkarmaz. Bu arada sim kart kesilmedi telefon için. Kartın kesilmesi neden olmadı en azından bizim durum için.
  • Ablamda galaxy ace var. Onda da bir ara boyle sorunlar olmustu fabrika ayarlarina donup hard reset atmistim duzelmisti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir de Note 2 olcak ismi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.