Şimdi Ara

En İyi Kedi Maması ? (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.571
Cevap
37
Favori
347.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sözde gerçek et içerikli mamaları kullanıp şikayetler ediyorsunuz bir kerede beni dinleyip Royal canin yedirmenizi tavsiye ederim ilk aydan ışıldayan gözler parlayan tüyler göreceksiniz ve her kediye iyi gelmiyor diyenlerde memnun kalacaktır diye tahmin ediyorum. Maalesef içindekilere bakıp yedirdiğim bir çok mamada sorun yaşadım tek sorun yaşamadığım mama Royal canin. Adamlar içine her ne koyuyorlarsa kediler severek yiyor ve sağlıklı kalıyor bunu sadece ben değil bir çok kedi besleyen arkadaşta da test ettik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk sahiplendigimizde denedik, kesinlikle yemedi. Tüy dokulmesi oldu ayrıca. Proplan da keza öyle. Şu an acana baliklidan aşırı memnunuz kendim adıma soyleyim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhabalar, bir kaç pet-shop ve firmaya danıştım, bir kere de bir veterine danıştm, ancak o da firmayı aradı sordu:) Ben de epey okudum ancak yine de karar veremiyorum. Evde baktığımız iki kedimiz var. Birisi 12-13 yaşında dişi, diğeri 1 yaşında erkek, ikisi de uygun zamanlarda kısırlaştıldı. Sağlık sorunları yok. Şu anda her ikisi de aynı mamayı yiyor, senelerdir bunu veriyoum; Royal Canin Sensıble. Küçük her gün sabah akşam yaş mama istiyor, inanılmaz yaramaz ve hareketli bir kedi. Diğeri sedanter yaşıyor hareketli değil. İkisinin de kiloları ve barsakları normal. Ancak he rikisi de bitki yemiyorlar bu açığı da kapatmak istiyorum, pomat olan lifli ürünleri sevmiyorlar.

    Aynı kaplardan besleniyorlar. Her iki kediye de uygun olacak kaliteli bir mama almak istiyorum. Büyük olan yaşlı o nedenle böbreklerine ve karaciğerine dokunacak kadar yüksek proteinli olmamalı vb... Bana tavsiyeleriniz ne olur? Şimdiden çok teşekkür ederim  

  • HAZALL99 H kullanıcısına yanıt

    Royal canin sadece veterinerlerde satılan kısır kedi maması var. O mamayı tek geçiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ND az tahıllı mamanın kokusunu beğenmedik ama kedimiz iştahlı yiyor. Tüy de eskisi gibi dökülmüyor. Ama nd den çok şikayet var. Şuan 1 yaşında ve 6.5 kilo oldu. Acaba Royal Canin Sterilised mi denesek. Tekrardan tüy sorunu yaşamak istemiyoruz. Mama değiştirmekte pek iyi değil.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • British shorthair yavru kedime proplan kitten mamasını veriyorum. Veteriner tüylerini oldukça beğendi. Ne veriyorsan devam et dedi.

  • Hocam, hiçbir internet sitesinde pro performance'ın yavru kediler için olanını bulamadım. 8 aylık tekir dişi kedim var, mama önerileriniz nedir? 350Tl'ye kadar 5-15kg'lık paketler bakıyorum.

  • Abdülhak Hamit Tarhan kullanıcısına yanıt

    İnternette sattırmıyorlar. Ama güzel bi mama hypoalerjenik kittenıda kuzulu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bulunduğum yer küçük bi şehir. Alamam da, nasıl sipariş edebilirim . Bir de tavsiyeniz var mı başka yavru kedi maması?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evinemama'dan daha önce alışveriş yapanlar oldu mu acaba. Fiyatları iyi ama çok yorum bulamadım. https://www.evinemama.com/kedi-mamasi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedatsedat60 -- 7 Haziran 2021; 13:17:14 >
  • sedatsedat60 S kullanıcısına yanıt
    Diğer sitelerde burdan daha uygun bulabilirsiniz. Ama pek uygun gibi gelmedi. Ben acana pacificayi 210liraya aldım geçen hafta trendyoldan.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • british shorthair kedim için kuru mama almak istiyorum, ancak 4 aylık ve kuru mamaya yeni alışacak. pek bilgi sahibi değilim biraz araştırdım, iyi denilen mamaların bir kısmı çok yüksek fiyatlarda, biraz bütçemi aşıyor.


    prochoice pro 38'i tavsiye eder misiniz? vancat kitten da içerik olarak benzer, o da aklımda. yoksa da fiyat olarak bunlara göre pahalı olsa da hills science kitten düşünüyorum. bir türlü karar veremedim, tavsiyelerinizi bekliyorum.

  • eyvahfilvar kullanıcısına yanıt

    Kediler kuru mamayı hemen yiyor, hiç alışmakta zorlanan kediye rastlamadım.

    En iyisi internetten araştırıp mamalar hakkında fikir edinmek. Ben de bu şekilde internetten bakıp bütçeme göre bir karar verdim kedi de yiyor :). Youtube'da çok mama incelemesi var birkaç video izleseniz karar verirsiniz.

  • hiddencat H kullanıcısına yanıt

    geçici olarak çok az miktarda ucuz bir mama almıştım, kısa sürede alıştı dediğiniz gibi. kedimiz maalesef yaş mamaları bile seçiyordu, kuru mamaya kısa sürede alışması mutlu etti tabiki :) çok teşekkürler hocam ben de bu videoyu izledim oradan bazı seçenekler çıkardım ama yine de karar veremedim, artık biraz daha araştırıp bir karara varıp nihayete erdireceğim.

  • 1 kalite : Orijen, Acana

    2 kalite : N&D

    3 kalite : Royal Canin

  • Arkadaşlar selam scotisfold 8 aylık kedimiz var bugun dışkısında kan gördüm veterineri aradım bana probiyotik ve gastrointestinal mama önerdi ben paratizden süphelendim ama veteriner bişey demedi mevcutta royalcanin kitten kullanıyoruz şehir dışındaydık ve güvendiğimiz bir petshoptan açık ürün aldım bu mamayı ..açıkcası mamadan şüphelendim normalde 1-2 kere daha almıştım bişey olmamıştı..mamadan mı yoksa bağırsakta başka şeymi var göreceğiz cuma günü ancak veterinere gideceğim veterinere gitsemde bu mamalara geçin dedi…royal yada proplan alıcam bu mamalar piyasada varmıdır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reko kullanıcısına yanıt
    İkisi de var. Ama ikisi de pek iyi mamalar değil. Nd, orijen veya acana öneririm ben bütçeniz uygunsa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SineMelawen -- 19 Ağustos 2021; 0:18:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SineMelawen kullanıcısına yanıt

    Bütcemi aşıyor ama bakıcam onlarada


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, 7 yaşında kısır dişi kedim için bir kaç mama arasında kararsız kaldım. Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Hatta her biri hakkında ayrı ayrı yorum yapabilecek bilgili bir arkadaşımız var ise herkes için de fayda sağlar düşüncesindeyim. Fiyatları arasında çok fark var ama ürünler arasında okadar çok fark var mı emin değilim, ekonomik ve kaliteli bir mama almak istiyorum.


    Acana Indoor Entree Sterilised

    Bozita Feline Indoor&sterilised Tahılsız Geyik Etli Kısırlaştırılmış Kedi Maması

    Matisse Neutered & Salmon 10 Kg

    Matisse Neutered 10 Kg

    Brit Sterilised Tavuklu Ve Ciğerli Kısırlaştırılmış Kedi Maması

    Sanabelle Sensitive Glutensiz Kuzu Etli Hassas Kedi Maması




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bysheriff -- 8 Eylül 2021; 10:56:40 >
  • Oradaki markaların hiçbiri Acana'ya alternatif değildir. Fiyat farkını biliyorum ancak bu fark içerik kalitesi için değer. Genel yorum olarak sorduğunuz markaların içerisinde en son alınabilir olan ise Matisse diyebilirim. İçeriği doğru ve kaliteli bir mamanın eko. olması mümkün değildir.


    @bysheriff

  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.