Şimdi Ara

VOLAR 9.7 Tablet Paylaşım-Destek [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
722
Cevap
15
Favori
107.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ekleme; ürün 14 şubatta tekrar 325 TL den satışda,

     VOLAR  9.7 Tablet Paylaşım-Destek [ANA KONU]

    A101 de gördüm, 27 Aralık perşembe satışa sunulacak, bu tablet nasılsıldır, çocuklara oyun için almayı düşünüyorum,

    quote:

    Volar tabletin 9.7" lik ekranı 1024x768 ekran çözünürlüğe sahip. Android 4.0.4 işletim sistemi yüklü olarak gelen cihazda 1.2-1.5 Ghz A10 Cortex işlemci ve 1GB'lık DDR3 ram kullanılmış. Flash desteği bulunan Volar Tablet çift kameraya sahip bulunuyor. Cihazda 0.3 mp ön kamera ve 2mp arka kamera bulunuyor. Birçok video ve ses formatlarını destekleyen Volar Tablet'te 40Gb sabit disk kapasitesi mevcut. Bununla birlikte isterseniz 16gb'a kadar harici kart ile depolama alanını genişletebilirsiniz.

    Volar Tablet sahip olduğu batarya ile 4 saate kadar kullanım süresi tanıyor. Siyah ve beyaz renklerde satışa sunulan Volar Tabletin menşei ise Çin.


     VOLAR  9.7 Tablet Paylaşım-Destek [ANA KONU]
     VOLAR  9.7 Tablet Paylaşım-Destek [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kef14 -- 25 Şubat 2013; 8:43:01 >



  • fiyatı nedir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chalap

    fiyatı nedir?

    354 tl mi 364 tl mi, tam hatırlamıyorum, öyle bi şeydi...
  • A101'in önünden geçerken gördüm, keşke resmini çekseydim...
  • bunun tam modeli ve özellikleri nedir dikkatimi cekti..
  • fiyat ve özellikler olarak çok iyi. hangi firmanın garantisi altında bakmak gerekiyor. yazılım desteği, versiyon güncelleme desteği olup olmadığı önemli. bir aralar trium firması stormax ve hi-level tabletler satmıştı. sonu onlar gibi olmazsa alınabilir. bu forumu incelemenizi tavsiye ederim.http://resim.donanimhaber.com/m_65738724/mpage_1/key_/tm.htm
  •  VOLAR  9.7 Tablet Paylaşım-Destek [ANA KONU]
     VOLAR  9.7 Tablet Paylaşım-Destek [ANA KONU]
  • pahalı değilmi
  • pahalı değil. ancak teknik destek konusunda bazı sorunlar var. ben hi-level tablet almıştım. şarj sırasında ekran sapıtıyordu. iki kez teknik servise gönderdim. sorunumu çözmedikleri gibi daha bir bozup gönderdiler tableti. zannımca bu tebleti de aynı firma ithal ediyor çünkü teknik servisi aynıhttp://www.cizgi-rma.com/ hiç bir şekilde yazılım konusunda yardımcı olmuyorlar. android 4.0.4. olarak kullanırım derseniz sorun yok ama android 4.1 yapmak için şu an için rom paylaşımları yok.
  • Bu fiyata cok daha iyi (JB 4.1- 1.5ghz-dual core-gpu Mali400) fakat 7" tablet alabilirsiniz. artes 702



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redvelvet -- 23 Aralık 2012; 18:59:51 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karavca

    pahalı değil. ancak teknik destek konusunda bazı sorunlar var. ben hi-level tablet almıştım. şarj sırasında ekran sapıtıyordu. iki kez teknik servise gönderdim. sorunumu çözmedikleri gibi daha bir bozup gönderdiler tableti. zannımca bu tebleti de aynı firma ithal ediyor çünkü teknik servisi aynıhttp://www.cizgi-rma.com/ hiç bir şekilde yazılım konusunda yardımcı olmuyorlar. android 4.0.4. olarak kullanırım derseniz sorun yok ama android 4.1 yapmak için şu an için rom paylaşımları yok.

    yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum karavca, bende Hi-Level tablet kullanıyorum ama şuana kadar iç karartıcı herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Gayet istikrarlı çalışıyor.
    Evet, malesef eğer yine aynı firma ithal edip satışa sunduysa, üzülerek söylemeliyimki teknik destek "0" bu tableti almamakla kaçırdığınız hiçbirşey yok inanınki. Daha ucuza daha iyisini bile bulabilirsiniz hatta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redvelvet -- 23 Aralık 2012; 19:00:38 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redvelvet

    Bu fiyata cok daha iyi (JB 4.1- 1.5ghz-dual core-gpu Mali400) fakat 7" tablet alabilirsiniz. artes 702

    hocam 7" tablet de çokküçük geliyor 9" lerin yanında. bu tablet hakkında adam akıllı bilgi bulabilsem düşünmeden alacağım ama bilgi yok gpu su ne onu bile bilmiyoruz.
  • Tabletin işlemcisi çok iyi araştırmalarıma göre. Aynı işlemciye sahip olan 9-10" olanlar 450'den başlıyor. Ben hiç tablet kullanmadım ama 10 sanki büyük 7'de küçükmüş gibi. Kullanmaya başlamadan doğrusunun hangisi olduğunu anlamam mümkün değil galiba.

    Ben volar'ı yakından bakıp malzeme kalitesi iyi ise almayı düşünüyorum. Bakalım hayırlısı.
  • artes d821 kullanıyorum ne 9" kadar büyük nede 7" kadar küçük. Tavsiyede ederim.
  • eğer tablet sağlam çıkarsa pek çok ihtiyacınızı fazlası ile karşılar. oyun oynama, video izleme, internet, müzik, grafik ve fotoğraf tasarımı gibi programları takılma yapmadan sorunsuz çalıştırır. ancak teknik destek beklemeyin.
  • 9 inc ilk bakışta büyük gibi gelse de ben şimdi daha büyük dokunmatik ekran istiyorum. 7 inc lerin hem kapasiteleri sınırlı hemde gözünüze yazık :)
  • bu cihazın GPUsuna bakın eğer mali400 değilse bence sakın bulaşmayın biraz zor oyun oynarsınız. Mali400 olduğunu ve ya eş değer bir gpuya sahip hiç sanmıyorum. Olsaydı mutlaka yazarlardı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sportacus

    artes d821 kullanıyorum ne 9" kadar büyük nede 7" kadar küçük. Tavsiyede ederim.

    spartacus d821 den memnunsunuz herhalde tabletden, wifi çekiş gücü, bataryası ne kadar gidiyor, ekranı konusunda biraz bilgi verir misiniiz?(ekran ıps değil herhalde de mi?)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: callottemre

    quote:

    Orijinalden alıntı: sportacus

    artes d821 kullanıyorum ne 9" kadar büyük nede 7" kadar küçük. Tavsiyede ederim.

    spartacus d821 den memnunsunuz herhalde tabletden, wifi çekiş gücü, bataryası ne kadar gidiyor, ekranı konusunda biraz bilgi verir misiniiz?(ekran ıps değil herhalde de mi?)

    pili bir ipad kadar gitmiyor tabi. wifi çekim gücü başarılı. ips olmadığı yan taraftan bakınca ekran da kararma oluyo. fiyatına göre bence çok iyi. (320 tl ye almıştım)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.