Şimdi Ara

Denon C260-R iPhone Kulaklık İzlenimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir süre önce aldığım Denon C260-R hakkında bir şeyler karalamak istedim. Açıkçası inceleme deneyimim olmadığı için en fazla izlenim diyebilirim bunlara ama olabildiğince detaylandırmaya ve şablon halinde yapmaya çalışacağım. Açıkçası bu yüzden de basit ve giriş seviyesi bir kulaklıkla başlamak istedim. Kusurum olursa şimdiden affola.

     Denon C260-R iPhone Kulaklık İzlenimleri


    Önemli not: Değerlendirmede 5 benim duyduğum/gördüğüm en iyiyi temsil etmekte yani subjektiftir. Bu noktada 5 için ses açısından CK10 düşünülebilir.

    Kulaklığı alış nedenim: Kendisi DnR'da indirime girdi ve aldığım sırada 40 TL'ydi, hala aynı fiyata olması gerekli. iPhone 4S için kumandalı uygun bir kulaklık görünce açıkçası merak ettim ve gözden çıkarılabilecek bir miktar olduğuna kanaat getirdim.

     Denon C260-R iPhone Kulaklık İzlenimleri


    Kutusu ve içeriği (4/5) : Açıkçası bu kadar uygun fiyata olan bir kulaklık için çok çok iyi bir içeriğe sahip. 4 boy uç, 1 yaka klipsi ve 1 adet fena sayılmayacak bir taşıma çantası çıkıyor.

    Malzeme Kalitesi (3.5/5)
    : Kulaklığın kasası gayet iyi. Hafif ve dayanıklı olduğu izlenimini veriyor, metal gibi görünüyor ve şık. Kablosu ise eh işte, fazla sert değil ama yumuşak da sayılmaz, herhangi bir hafıza etkisine sahip değil kablo. L-Jack telefon kulaklığı olduğu için cepte taşımak adına daha uygun ve sağlam gibi duruyor.

    Kullanışlılık (3.5/5) :
    3 düğmeli kumandası ile ses açma-kapama, şarkı durdurma-atlama-geri/ileri sarma gibi olabilecek her özelliği taşıyor. Küçük kulaklı arkadaşlarımız için oldukça ideal küçük bir yapısı var, ancak büyük kanal yapısına sahip arkadaşlarda kulaktan düşme riski taşıyor bu da onu biraz kullanışsız yapabilir.

    SES

    Tizler (1.5/5) : Eğer tizleri çok seven bir insansanız pek işiniz yok aslında bu kulaklıkla. Çok yukarılara çıkmayan, pek de detaylı olmayan, kesik, geri planda kalan tizleri var. Yanlış anlaşılmasın bas veya midler örtmüyor tizleri, zaten belli bir frekanstan sonrasını bence başaramıyor kulaklık.

    Midler (2.5/5) : Fiyatına göre çok çok iyi iş başardığı söylenebilir, bu bölümde gayet net kulaklık. Pek özel bir yanı yok aslında ama atladığı bir yerde yok.

    Baslar (3.5/5) : Dolgun, net, kaliteli baslara sahip. Tek kötü yanı derinlere inmemesi. Zaten kulaklık bas ağırlıklı. V ya da U şeklinde değil direk bas ağırlıklı bir kulaklık. Ancak bu baslar çok örtücü ya da ürkütücü değil. Gayet yerindeler ama derine inmeyip kesilmeleri biraz üzüyor insanı.

    Sahne (3/5): Yatayda gayet iyi bir sahnesi var. Seviyesine göre ise çok çok iyi. Bazı seslerin 5-10 santim gerçek uzaklıktan geliyor gibi hissediyorsunuz. Yalnız sahne yerleşimi %100 başarılı değil, bazen vokaller arkaya kaçıyor, çekingenleşiyor örneğin.

    Arka Plan/Temizlik (4/5) : Eninde sonunda beni bir Denon mühendisi tasarladı diyor kulaklık. Dinlediğim şarkıların %90'ında arka plan tertemiz, sıfır ses, sıfır karışıklık. Perdelenme, metalikleşme yok. Çok doğal sayılmaz ama doğal tarafa yakın durduğu söylenebilir. Gerçekten fiyatının çok üzerinde bence bu noktada.

    Fiyat-Performans (4/5) : Eğer ki kumandalı bir kulaklık arıyorsanız iPhone için, şu anki fiyat seviyesi ile gerçekten rahatlıkla kefil olabilirim. Temiz ses, dolgun baslar, ortalama bir sahne ve fena olmayan vokaller. Bazı yerlerde (vokallerde örneğin) çekingen ve geride kalması, bas ve tizlerde uç noktalara gidememesi, arada ne yapacağını bilemez bir karaktere sahip olması ise alınması konusunda düşündürücü unsurlar. Genel derece olarak 2.5/5 verebilirim aslında yani pek üst sıralara oynayan bir kral falan değil ancak uygun fiyatı ile kısıtlı bütçeler için ilaç, kısıtsız bütçeler içinse evladiyetlik yedek telefon kulaklığı olabilir.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.