Şimdi Ara

SAAB nasıldır? Motorlar,servis ve dayanıklılık hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
5
Favori
107.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SAAB hakkında bilgisi olan paylaşabilirmi? Opel servisleri bu arabalardan yeteri kadar anlıyormu? Parçaları nasıl, pahalı mı? 1.9Tid (150 hp dizel) ve 2.0Ts (210 hp turbo, benzinli) neredeyse aynı para, hangisi daha mantıklı?



  • SAAB muhteşemdir....Ama Türkiye pazarı SAAB için tam bir kabus. Aynı zamanda parçaları pahalı....ama kuzey ülkelerinin volvo dan sonraki en büyük yıldızı (bence volvo dan da iyi ya neyse)

    Sonuçta Türkiye için SAAB ??? bence alma ya...
  • ARAÇ TR DE PEK TUTULMADI BATI BÖLGELERİNDE AZ COK GORULUR DOGUDA ADI BİLE BİLİNMİYOR
    0 KM ALACAKSAN ALMA DERİM 2,EL PİYASASI İSE COK ASAGIDA SINIFINA GORE 2,EL OLABİLİR

  • SAAB türkiye standartları dışında bi araba bence alırsan zarar edersin satamazsın
  • On numara bir araba ama Türkiye için yanlış bir seçim olur.
  • Aslında hangi aracın gerçekte iyi ikinci eli var. Öncelikli kriterim o değil. Araba çok güzel bu arada, iç donanımı, görünüşü, aydınlatması bir harika. Yol tutuş . Dış görünüş mükemmel. Konfor max. Motorlar süper. Dizelde harika, benzinlilerde. Yani arabaya laf yok ama benim çekincem opel servislerinden. Adamlar ne kadar anlıyo saablardan onu bilmiyorum.
  • bence al hiç düşünme uzun yıllar kullanmak istersen... ama yok bi kaç sene sonra satarım dersen ben alırım param olursa
  • Hangi ülkenin bu makina ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: silicon

    Hangi ülkenin bu makina ?

    İsveç
  • quote:

    Orjinalden alıntı: silicon

    Hangi ülkenin bu makina ?



    isveç

    saab-scania diye geçer
  • Ben aldım Saab Vector 1.9 TiD. Çok sorunsuz bir araba ve muhteşem.Benim gibi sende uzun süreler kullanıcaksan al derim ama yok alırım 1 -2 sene sonra satarım diyorsan vazgeç saab dan. 2.eli yok çünkü. Servis konusunda ise hiç opel servislerine götürmedim.Gökşenlerin saab servisini götürüyorum. Birazda araç için yorum yapayım sana. öncelikle sakın Linear alma içi tek renk olduğu için kibar durmuyor. Vector ü öneririm sana.Yakıt konusunda ise benimki otomatik olduğu için 100km de 5 veya 6 yakıyor basarsam tabi 8 - 9 u çıkıyor ama gidiyorda. Turbo modelini hiç alma çünkü aşırı derece yakıyor.10 12 gibi yakıyor 100km de. Konfor olarak çok sessiz ve kullanımı çok rahat. Ama bir eski yönü var.Limitleri çok zorladığında virajlarda arkadan kayma eğiliminde araba önden çekiş ama ilginçtirki arkadan kayıyor. Sonuç olarak güzel estetik ve mükemmel bir araba. Az da olsa inşallah aydınlatmışımdır. Soruların varsa cevap veririm.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: alpdogan34

    Ben aldım Saab Vector 1.9 TiD. Çok sorunsuz bir araba ve muhteşem.Benim gibi sende uzun süreler kullanıcaksan al derim ama yok alırım 1 -2 sene sonra satarım diyorsan vazgeç saab dan. 2.eli yok çünkü. Servis konusunda ise hiç opel servislerine götürmedim.Gökşenlerin saab servisini götürüyorum. Birazda araç için yorum yapayım sana. öncelikle sakın Linear alma içi tek renk olduğu için kibar durmuyor. Vector ü öneririm sana.Yakıt konusunda ise benimki otomatik olduğu için 100km de 5 veya 6 yakıyor basarsam tabi 8 - 9 u çıkıyor ama gidiyorda. Turbo modelini hiç alma çünkü aşırı derece yakıyor.10 12 gibi yakıyor 100km de. Konfor olarak çok sessiz ve kullanımı çok rahat. Ama bir eski yönü var.Limitleri çok zorladığında virajlarda arkadan kayma eğiliminde araba önden çekiş ama ilginçtirki arkadan kayıyor. Sonuç olarak güzel estetik ve mükemmel bir araba. Az da olsa inşallah aydınlatmışımdır. Soruların varsa cevap veririm.

    Alpdoğan kardeş,benzinli turboyu kullandınmı hiç? Arada mutlaka fark var çünkü rakamlar öyle gösteriyor, ben öyle çok km yapmayacağım, öncelikli olan sürüş keyfi. Zaten vector 2.0 ts'in ortalama yakıt tüketimi 9.0'larda, şehiriçi 11 gibi. Çok anormal değil. Çünkü dizelde, benzinli turboda (210 hp) neredeyse aynı para.




  • Kullandım onuda. Gökşenlerde almadan önce turboyla test etmiştim.Yakıt konusunda problemin yoksa tabikide Turbo al derim. Çok güzel gidiyor çuff :D da yapıyor. Şürüş keyfi ise mükemmel aynada da herkesi nokta yaparsın
  • SAAB VOLVO GİBİ GÜVENLİĞE ÖNEM VEREN BİR MARKADIR VE VOLVOYLA ÇEKİŞME HALİNDELERDİR.

    FİYATINI BİLMİYORUM AMA BİRDE S60 A BAK DERİM S40 ÖNERİCEM AMA KÜÇÜK KALIR SENİN İSTEDİĞİN ARABANIN YANINDA SINIF UYUŞMAZ. S60 A BAK MUTLAKA
  • turkiyede hiç tutmayan bir isveç arabasi ancak cok cok kaliteli ve dunyadakı en sağlam arabaların başinda geliyor.
    su anda baaya da bir uygun fi,yatlara düşmüş dizel i galiba.
    2. el sııntınız yok ise bence cok iyidir bence.
    opel servisi nekdar anlar bilmiorum ancak bulunduunuz sehre gore deişebilen bir durum bence.
    iist. da isenız sorun cıkarmaz bence.muhakkak bulunur kaliteli bir servis.
  • cok mu bence demişim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gyrmann

    cok mu bence demişim



    walla sen söylemesen dikkat etmemiştimm..
    ama yok göze batmıyor bence
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alysentr


    quote:

    Orjinalden alıntı: gyrmann

    cok mu bence demişim



    walla sen söylemesen dikkat etmemiştimm..
    ama yok göze batmıyor bence


    bence de

    saabın kalitesi tartıslmaz :) dun balgatta inceledim baya ve cok hosuma gitti :) Sadece bana kasaı biraz makyaj yada degisim istyor gibi geliyor.




  • bence de
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.