Şimdi Ara

...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 7 Şubat 2013; 17:48:52 >



  • bu teyplerde eskısı gıbı anımasyonlar neden yok anlamam eskıden ekranda yunus balıkları yuzerdi pistonları gosterır f1 araclarını gosderır kayak yapan kızı gosderırdi guzel anımasyonları vardı sımdıkılerde boyle anımasyonlar yok nedense suankıler berbat acaba yuklenıyormu bu anımasyonlar bu teyplere
  • Hayır yüklenmiyor sonradan animasyon
    Eski modellerde animasyon yüklenenler var, 8650mp, 9650mp, 8850mp, 9850bt gibi
  • teybin babaları onlardı kardeş bizdede vardı eskıden 2 tane anımasyonlu modelını hatırlamadıgım harıkaydılar
  • Bende de vardı 2 tane 9850bt
    1 tanesini Sakarya ya sattım, diğerini arkadaşıma sattım, kutulu temiz cihazlardı
    Şimdi Amerikan olanında var kendim için



     ...




  • ıyı bak onlara
  • Cihaz çok, biri gider biri gelir
  • Herkese merhaba, bu mesajı muhtemelen bir iki başlığada yazacağım. Teyplerle ilgili bir iki sorum olacak.

    1. önemli bir durum. USN diskin içindeki mp3 klasörlerini bilgisayardaki gibi klasör klasör iç içe ayırdığımızda aynı o şekilde gösteren bir model varmı? Ne demek istediğim anlaşılmıştır diye düşünüyorum. Yani 1,2,3 gibi numaralandırmadan direk bilgisayarda gördüğümüz şekliyle gösteren bir model varmı?

    2. Elimde ki teybi değiştirip yerine şu modeli aldım DVH-P500UB
    http://www.pioneer.eu/tr/products/25/109/DVH-P500UB/media.html

    Yanlış okumadısyam bu model sadece Rusya için üretilmiş yada sadece Rusyada satılmak üzere çıkmış bir ürünmüş? Bu model hakkında bilginiz varmı acaba? Nedir ne değildir? Ürün ikinci el ,kendiminkiyle takas ettim. Şu anda bendeki modelin tam numarasını hatırlayamadım bulmaya çalışıyorum.

    1. sorumu yineliyorum, kalasör klasör ayıran ve ebunu ekranda gösteren bir model varmı?

    Herkese teşekkürler.




  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 7 Şubat 2013; 17:49:24 >
  • Cevap için teşekkürler. Kullanıcı kılavuzunu okudum bende ama bu şekilde numaralandırarak klasörleri ayırmak çok uzun bir işlem benim için. Sizde takdir edersinizki büyük boyutlardaki usb flashdisklere mp3 atarken direk klasörler halinde yüklemek pratik bir çözüm.Daha önce hic araba teyplerinde usb kullanmamıştım.Forumlarda yazılanlardan takip ediyordum. Cd içinde her klasörü direk kopyalıyordum sorun olmuyordu ama boyut yükselinde o kadar farklı tür albümleri nasıl numaralandırabilicem bilmiyorum. Bu konuda pratik bir öneriniz olabilirmi.

    Kılavuzda da verildiği gibi

    001 ana klasör-

    002 yerli
    003 - x snatçı albümü
    004- y sanatçının albümü
    005- y sanatçının diğer albümü
    006- K sanatçının x albümü
    0..
    050 yabancı (02 -050 arası yerli albümler klasörleri olacak diye tahmini bir rakam belirledim)
    051 - h snatçı albümü
    052- f sanatçının albümü
    053- b sanatçının diğer albümü
    054- m sanatçının x albümü
    0..

    Bu mantıklamı sıralıycaz acaba. Çünki birinci satır için 16 karakterdden fazlasını kabul etmiyor ,demek oluyorki klasör isimlerini numaralayarak kısa ttmak gerekiyor. Level 2 için ise dosya isimleri için daha uzun bir karakter saısı veriyor vs..

    izleyeceğim yol sizce doğrumu görünüyor? Fikriniz olurmu acaba bu konuyla ilgili.Ayrıca sadece numara değil albüm isimlerini de yazabiliyoruz değilmi.
    Önce soruyorum çünki fat32 olarak formatladığım usb belleğin içindeki albümleri görmedi error23 hatası verdi. O sebeple bir bilendne bilgi almak istedim.Sürekli uğraşıp zaman kaybetmemek adına.

    Tekrar teşekkürler.




  • Teyp sıra numarası vermiyor, yukarıda resimde nereye ne klasör koyarsanız sırasının nasıl olacağını belirtmiş üretici, zaten mantıklı olan da yukarıdaki şekilde sıralaması olur
  • Çok teşekkür ederim bilgilendirme için. error 23 problemi ile ilgili internette fat32 olmasıyla ilgili bilgi vermişler,onun yapmıştım sorun başka birşey olmalı. Birde usb kablonun uzunluğunu söylemişler belkli ondandır emin değilim.250gb kadar disk kullanılabilir diyor 32 gb sorun olmamalı. Daha düşük boyuttaki usb disk sorun çıkartmamıştı.Uzatmayayım, gelişmelerden sizleride haberdar ederim; bilgi paylaşımı açısından.
    Tekrar teşekkür ederim.
  • Hata belleğin kendisinden kaynaklanıyor olabilir, farklı bir bellekle deneyin derim
  • 32gb transcend belleğimi ilk denememde grmemişti.Başka yerlerden edindiğim bilgiler doğrultusunda flashdisk'i HP USB Disc Storage Format tool programınya tekrar fat32 olarak formatladım. Daha sonra içine klasörler halinde mp3 dosyalarımı yükledim. Flash disk'i gördü dosyaşarı oynattı. Önceki mesajlarımızdaki gibi numaralandırmayı kendisi yapıyor. Fakat aynı zamanda multi kontrol tuşuna basarak klasör seçenekleri olarakda dolaşabiliyorsunuz. Sanırım klasördeki parçalar bittiğinde otomatik olarak bir sonraki klasöre geçmek yerine kendi numerik sıralamasını kullanarak farklı bir klasörü oynatabiliyor. Ayrıca klasör isimlerini 16 harf olarak gösteriyor. Bu sebeple klasör isimlerinizi dikkatli hazırlamam gerekiyor. Sanatçı klasöründen sonra albüm klasöründe tekrar sanatçı ismi olmamalı ,

    mp3\yerli\Sezen Aksu\Sezen Aksu - Öptüm yerine

    mp3\yerli\Sezen Aksu\Öptüm olarak girilmeli yoksa 16 karekteri gecen sanatçı ve albüm isimlerinde istediğiniz albümü bulmakta zorlanabiliyorsunuz. Tabi bu benim kendi denemelerim belki daha farklı paratik yollar vardır. Ben çözümü bu şekilde kullanıcam. Bu haliylede işimi görecek.Klasörlerin içinde gezebiliyor olmam yeterli.

    Ayrıca teyp modeli dvh -p6050UB imiş. Yanlış okumadıysam siz yazmıştınız galiba, sonu 50 ile biten modeller sahte değil uzak doğuya üretilen modellermiş, uzak doğu ve latin ülkelerindeki interntet sayfalarında modeli gördüm ve kullanıcı kılavuzunu indirdim.


    Teşekkürler yeniden.




  • Ben 3550ui modelini aldım 2 haftadır kullanıyorum,
    ses ayarları çok fazla, iyice kurcalamak lazım :)
    mix olayı güzel mUzik ritmine göre renk veriyor ayrıca mix te iken parça geçişleri kesintisiz yapılıyor. Biri bitmeden diğeri başlıyor...
    Ekran tek satır.
    Doyyaları arama butonu ile sırasıyla klasör klasör gösteriyor.
    Mid takım taktırdım. Teyip te iyi ses veriyor.
    Ben şimdilik memnum...32gb ta kadar kart usb desteği.var.
    Android,iphone telefon bağlana biliyor ama ben android telefonu bağlayadım. Radyo çekimi gayet yeterli...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.