Şimdi Ara

TONER DOLUMCUSUNDAN DOLUM HAKKINDA BİLGİ VE YAZICI TAVSİYELERİ (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.934
Cevap
68
Favori
203.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar. LAzer yazıcı ev içi almak istiyorum. Burada gördüğüm kadarıyla hem model hemde sonradan dolum önerisi veriliyor.


    Fotokopi özellikli , tarayıcılı , wifili , arkalı önlü otomatik yazan , toneri kolay dolan bir ürün arıyorum.bir türlü karar veremedim...


    YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

    @endlessend




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.o.T.u.S -- 4 Kasım 2021; 21:31:15 >
  • yardım edecek yokmu acaba. hala kararsızım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • L.o.T.u.S kullanıcısına yanıt

    biz de soru sorduk ama cevap veren maalesef yok.

  • @endlessend merhaba,

    Canon LBP7100Cn için bir olumsuz durum daha. Genelde S/B baskı almaya başladık. Tüm PC lerden de SB varsayılan yaptık. Renkli alacağımız zaman renkli seçiyoruz. Sebebi ise SB baskılarda da renkli kullandığını farkettim. Ara ara biten tonerleri değiştirmiştik. Sonrasında tüm tonerleri beraber değiştirdik. Siyah bitti, ardından magente ve cyan. Oysa toplasan 10 sayfa renkli çıktı almamışızdır. Meğersem her baskıda renklileri kullanmasak dahi renklileri tonerin atık alanına atıyormuş. Renkli almak istediğimizde tüm sayfaya magente dökülüyor. Muhtemelen magenta atık haznesinden taşanlar.

    Tüm renkli lazer yazıcılar böyle midir bilemiyorum ama büyük sürpriz oldu.

  • Merhaba ben HP 135w modelini aldım. Bu yazıcının toner işleri nasıl oluyor? Çip işleri vs.

  • bu yazıcılar hep mi sıkıntılı olur.

  • Merhabalar, uzmanlara bir sorumuz olacak.




    Fotoğrafçılık yapıyoruz, Canon Full Frame gövde, Canon Prime Zoom ve Sigma Art lensler kullanıyoruz. Düğün çekimi yapacağız. Salona yazıcı kurmamızda sorun olmadığı iletildi. Klasik ama evet, davetlilerin fotoğraflarını çekip çıktı alacağız.




    Düğünde dağıtılacak fotoğraflar için 15*21 boyut kullanmayı düşünüyoruz. Düğün harici de aynı boyutta ayda ortalama 50 fotoğraf basılacak (şuan dışarıdan hizmet alıyoruz fotoğraf basımı için).




    Fotoğraf kalitesi iyi olan, mümkünse biraz hızlı baskı alabilen, bir-iki yıl içinde rengi solmayacak kalitede baskı yapan, ancak baskı başına maliyeti en uygun yazıcı ve kağıt önerinizi alabilirsek çok mutlu oluruz.




    Yazıcıyı ikinci el almayı düşünmüyoruz.




    Canon G540 önerilmişti, olabilir diye düşünüyoruz. Alternatif (mümkünse ilk aşamada daha bütçe dostu) bir yazıcı tavsiyesi alabiliriz. Kafamız karıştı açıkçası.

  • L.o.T.u.S kullanıcısına yanıt

    merhaba aynı şekilde benimde bu tarz bir yazıcıya ihtiyacım var siz aldınız mı

  • canon e40 serisi mürekkebli aldım.arkali önlü yazıyor tarıyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xerox 5222 toner problemi.

    Elimizde 3 adet Xerox 5222 yazıcı var. Tonerlerini bulamadık. İnternetten aldığımız tonerler çalışmadı. İzmir'de bu konuda yardımcı olabilecek bir servis var mıdır?

  • Arkadaşlar Samsung ML-2165 lazer yazıcı için muadil toner almıştım, içindeki toz bitti. Toner tozu alsam doldurabilirmyim ? İlla orjinal tonerlermi dolum yapılıyor ? Yoksa muadillerde bittikçe doldururabilirmi ?

  • @endlessend


    s.a. sınıfta kullanmak için; renkli yazıcı, tarayıcı, fotokopi özelliği olan, ortalama günlük 50 sayfa baskı alımında önerebileceğiniz makineler nelerdir acaba. fiyat olarak 4 bin liraya kadar olabilir. bir iki model önerirseniz sevinirim. teşekkür ederim şimdiden.

  • Bu yazıcıyı veya hp 135a modelini almayı düşünüyorum. Xerox b225 diye geçiyor. Şikayetvar üzerinden toneri bulunmadığına dair bir kaç şikayete denk geldim. Teknik bilgiye pek hakim değilim. Günlük ortalama 50-100 sayfa çıktı alacağım. Bu yazıcının toneri bulunur mu ? Dolum yapılabilir mi ? Kısacası ileriye dönük düşünürsek alınmaya değer mi ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogukan_Deniz -- 27 Ekim 2022; 18:10:45 >
  • 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.