Şimdi Ara

Tarayıcı ve donma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 gündür tarayıcımı açtığım zaman veya işlemler sırasında uzun süreli takılma yaşıyorum.Antivirus programı kullanmadığım için virüs bulaştığını düşündüm format attım.Formattan sonra bile takılma sorunu yaşıyorum.Tüm sistemi 1-3 dk arası kilitliyor.Takılma sona erdikten sonra "Microsoft Windows başlıklı Bu işlemi sonlandırmak ister misiniz ? " pencere çıkıyor.Kapat desemde iptal desemde takılma sona eriyor.Windows 7 kullanıyorum. i5 3570k - gigabyte z77 2x4gb ram -sapphire hd 6850 ekran kartım mevcut.Format atarken dikkatimi çeken bir durumla karşılaştım.1 tb hdd mevcut.sistemi mi kurduğum zaman 3'e bölmüştüm.1 500 gb 2 200 3 300 gb olmak üzere.3. bölük olan 300 gb lık bölümü hiç birşekilde kullanamıyorum, biçimlendiremiyorum , silemiyorum.Çok can sıkıcı bir durum.internette biraz aradım ama hiç bir şey bulamadım.Donma sıkıntılarının kasa ısının artmasından kaynaklı olduğunu yazmışlar ama kasamda 3 fan var.2 gündür takip ediyorm hiç bir ısı belirtisi yok.Yardımlarını bekliyorum.Bu yazıyı yazarken bile 2 defa donma yaşadım.Explerer, chrome ve mozillayı denedim.Hepside aynı sıkıntıyı yaşıyorum.



  • Sorun bence HDD den kaynaklanıyor ...

    HD TUNE programı ile test edip duruma bakın konuyada sonuçlarınızı paylaşırsanız bakalım ...


    program hakkında bilginiz yoksa hd tune resimli anlatım şeklinde arama motorunda araştırırsanız bir çok başlık çıkacaktır...

    Bu arada tek ihtimal değil elbette ama HDD problemi gibi duruyor ... Örneğin ramlerinizi sistemde tek tek deneyerek çalıştırın bakalım ne olacak .. Ama önce harddiske odaklanın ..
  • tşkler hemen deniyorum sonuçları sizinle paylaşıcam.Bu arada tarayıcım açık değilken bile donma yaşadım.Sanırım sorun tarayıcı kaynaklı değil.
  • aldığım sonuçlar aşağıda.Yardımcı olursanız sevinirim.

     Tarayıcı ve donma



     Tarayıcı ve donma



     Tarayıcı ve donma



     Tarayıcı ve donma



     Tarayıcı ve donma



     Tarayıcı ve donma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esCnbl -- 11 Aralık 2012; 15:16:48 >
  • bi arkaşımın başına gelmiş.Çözümü tüm bölünmüş diskleri biçimlendirip geniş şekilde xp kurup tekrar win7 kurmuş daha sonra böyle bi sorunla karşılaşmamış.Deneyeceğm olumlu yada olumsuz sonucunu buraya yazarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.