Şimdi Ara

TTNet mi D-Smart mı? Karar veremedim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
10.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şu an TTnet 4 GB kotalı 8 Mbps'ye kadar olan tarifesini kullanıyorum. 2 senelik taahhüt yeni bitti. Sınırsıza geçmek istiyorum. TTnet'ten memnunum. 1 Mb/sn'yi geçiyor çoğu zaman hızım. Kopma gibi bir şikayetim de hiç yok. Kotayı hep geçiyorum. 50 TL civarı geliyor fatura. 25 TL de telefon faturası. 75 TL gidiyor aylık.

    Sınırsıza geçmek istiyorum, kafamda 4 seçenek vardı. Superonline ADSL için pek olumlu yorumlar okumadım. Doping için de aynı şey geçerli. Doping TTnet altyapısını kullansa da hizmetleri kötü diyorlar. TTnet ve D-Smart arasında kaldım. Ve ya daha başka önerileriniz varsa düşünebilirim. Ekonomik olması öncelikli. 8 Mbps'ye kadar olacak hız. Telefonlu olup olmaması önemli değil, tüm önerilere açığım.

    TTnet Üniversiteli kampanyası;

    50 TL*12 ay. 12 aydan sonra ise 63 TL + 15 TL sabit ücret olacakmış. Telefon yok.

    D-Smart;

    29 TL*6 ay. 6 aydan sonrası 59 TL. Telefon hakkında bir şey yazmamışlar sitede. Yalın net değil galiba bu.

    Forumdaki çoğu kullanıcının aksine TTnet'ten memnunum. Sizce ne yapmalıyım?







  • aman bulaşma dsmart,smile vb şeylere telefon dışında muhattabın olmuyor.abone edene kadar çok iyiler sonrası tam bir fiyasko.hattı iptal etmek istersen aylarca uğraşırsın.ben ne çektim bunlardan.hiç tavsiye etmem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orkun85

    aman bulaşma dsmart,smile vb şeylere telefon dışında muhattabın olmuyor.abone edene kadar çok iyiler sonrası tam bir fiyasko.hattı iptal etmek istersen aylarca uğraşırsın.ben ne çektim bunlardan.hiç tavsiye etmem.



    Anladım. Benim de aklım TTnet'ten yana. Çünkü memnunum. Ama işte biraz pahalı sanki Alternatif başka bir tarife var mıdır diye danışayım dedim.
  • bugün digitürkten aradılar şu paketi toplamda 60tlye teklif ettiler
    http://www.merkez.com.tv.tr/internet-kampanyalari/digiturk-giris--2-keyif-paketi--film---dizi--hd--limitsiz-internet-keyfi
    dsmartta ise 65 tlye internet +maxi paket+hd daha cazip gibi duruyor
    daha karar vermedik,ne yapsak bilmiyorum
  • Bugün bir TTnet şubesine gittim. Bana; aylık 57 TL, sınırsız, 8Mbps'ye kadar internet paketi ve ev telefonu paketini önerdiler. Telefonu Türk Telekomdan alıp kendi hatlarına taşıyacaklarmış, numara değişecek. Akşam 7'den sabah 7'ye bedava kampanyası devam ediyor. Bu saatler dışında konuşulduğunda dk'sı 10kr(şehiriçi-şehir dışı) ücretlendirme faturaya eklenecekmiş. Zaten pek kullanmıyoruz. Bir de aylık +4 TL'ye wireless modem aldık. Kablolu vardı evde.

    1 Yıl sonra ücret 78 TL olacakmış. O zaman da başka kamoanya bakacaz artık. Sözleşme 1 yıllık.
  • bunlarin içinde en kralı uydu net arkadaşlar. Kim ne derse desin. Kablo tv ve sınırsız internete 40-45 tl veriyorsun keyfine bakıyorsun. Kan emici degil hiç olmazsa diğerleri gibi. Ama her yerde yok. Bir sor varsa sizin orada tavsiye ederim kesinlikle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kara biraderler

    bunlarin içinde en kralı uydu net arkadaşlar. Kim ne derse desin. Kablo tv ve sınırsız internete 40-45 tl veriyorsun keyfine bakıyorsun. Kan emici degil hiç olmazsa diğerleri gibi. Ama her yerde yok. Bir sor varsa sizin orada tavsiye ederim kesinlikle.

    evet çok iyi ama heryerde yok hem tv hemde net
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kara biraderler

    bunlarin içinde en kralı uydu net arkadaşlar. Kim ne derse desin. Kablo tv ve sınırsız internete 40-45 tl veriyorsun keyfine bakıyorsun. Kan emici degil hiç olmazsa diğerleri gibi. Ama her yerde yok. Bir sor varsa sizin orada tavsiye ederim kesinlikle.

    8-9 aydır uydu net kullanıyorum. Şahsen memnunum. Abone olduğum hızı alıyorum. Mesela 20 mbps abonesi iseniz 19 mbps alıyorsunuz, daha aşağısı değil. Bugün bilgisayarıma format attım, öğlenden beri her türlü programları indirirken bir yandan da film izledim. Kesilme olmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 13 Ekim 2013; 23:24:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.