Şimdi Ara

Sony NWZ X1061 ve Cowon J3 Karşılaştırması Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 2 aydır bir mp3 player arayışı içindeyim. Uzun araştırmalar sonucunda kafamdaki modelleri Sony NWZ X1061 ve Cowon J3 olarak 2 ye indirebildim. Yaklaşık olarak aynı fiyatta olan bu 2 modelden hangisinin daha üstün olduğunu veya bu bütçeye bu aletlerden daha güzel bir player olup olmadığını ise sizin deneyimlerinize bırakmak istedim.

    Öncelikle sadece ve sadece rock / metal müzik dinleyen bir insanım buyüzden basslar benim için hiç önemli değil diyebilirim. Bunun yanında tiz'ler ve mid'lere ise çok önem veriyorum sahne genişliği ve enstrüman ayrımı da gene benim için değerli olan kriterler.

    Sony'i almam durumunda tüm müzik arşivimi 320 kbps şarkılar oluşturucak malum Sony'ler flac desteklemiyor. Ama Cowon'u alırsım bütüm arşivimi flac olarak yenileyeceğim bu durumun yaratıcağı fark nedir ? Gerçekten flac - 320 kbps kalite farkı bu kadar belirgin mi ?

    Sadece bu 2 model değil bu aletlere yakın fiyatlarda olan ve daha güzel diyebileceğiniz tüm player önerilerinize açığım. Gerçekten çok kararsız durumdayım her türlü tavsiyelerinizi bekliyorum yardımlarınız benim için çok değerli. Şimdiden teşekkürler :)







  • Cowon s9 kullanıyorum yıllardır.

    + Kesinlikle çok iyi bir sesi var. Sony nwz serilerini de denedim, İpod'da denedim, philips'de denedim, inanın bana "bir" kere cowon kalitesinde müzik dinlerseniz vazgeçemezsiniz.
    + ekolayzırları ve ayarları çok derinlikli, İstediğini kalite de EQ hazırlayabilir, kafanıza göre düzenleyebilirsiniz. Bu bir çok cihazda yok.
    + Flac başka bir kalite. İyi bir kulaklıkla resmen bir müzik şöleni diyorum. Flac yapıyorum aldığım albümleri gerçekten başka bir tat..

    - usb'den bağlanıyor ama kendi özel arabirimi var. Bu biraz sürekli kablo taşımaya sebep oluyor.

    Tek kelimeyle harika bir cihaz, cowon almanı şiddetle tavsiye ederim. Bambaşka bir cihaz..
  • Çok teşekkür ederim yorumunuz için. 2. el bir j3 arayışına girdim o zamana kadar bakıcam yorumlara :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.