Şimdi Ara

2006 dan beri yapılmayan muayene

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi akşamlar.1979 model aracımız 2006 dan bu yana muayneye girmedi.Şu sıralar aracı yeniden muayneye sokma çabasındayım.Sizlere sorum bu geçen süre zarfında ne kadar ceza yerim,muayene toplam ne kadar tutar?Birde araca geçen sene yeni bir lpg sistemi taktırdık,adam ne zaman muayene ettirecekseniz aracı ozaman gelip alın faturayı dedi(söylediğine göre fatura alındıktan sonra 1 ayımız varmış muayene için).Bu sabah baktığımda lpg montajı yapan firma kapanmış.Faturasız bir lpg sistemi ilede kaldı öylece araba.Nasıl bir yol izlemeliyim?



  • araç trafikten düşmüş.men edilecek.prosedürü var.tekrardan ötv ve kdv ödemesi yapıp tekrar trafiğe sokacaksınız aracı.oda yaklaşık olarak aracın fatura bedelinin yarısı kadar ediyor.başınıza iş aldınız.hayırlı işler bol güneşler

    edit: ama aracınız volkswakgense tüm bu durumklar geçerli değil.avrupa ticaret anlaşmaları gereği trafikten men edilemiyor.tok kapı sesi testlerinden başarıyla geçen nadir araçlardandır türkiyedeki.tüm tekrardan trafiğe giriş masraflarınızı doğuş aracılığı ile vw ödüyor devlete.eğer aracınız vw değilse vay halinize.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberKnight -- 1 Aralık 2012; 2:53:48 >
  • Sırf muayne yaptırsak çözemezmiyiz durumu?bu arada araç vw değil mercedes sonuç olarak oda bir alman markası.Mercedes için geçerli değilmidir söylediğiniz olay?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BatuKptn

    Sırf muayne yaptırsak çözemezmiyiz durumu?bu arada araç vw değil mercedes sonuç olarak oda bir alman markası.Mercedes için geçerli değilmidir söylediğiniz olay?

    hocam arkadaş geyik yapmış vw olayında
  • quote:

    Orijinalden alıntı: quadream

    quote:

    Orijinalden alıntı: BatuKptn

    Sırf muayne yaptırsak çözemezmiyiz durumu?bu arada araç vw değil mercedes sonuç olarak oda bir alman markası.Mercedes için geçerli değilmidir söylediğiniz olay?

    hocam arkadaş geyik yapmış vw olayında

    Peki men olayında ?
  • Konu hakkında bilgisi olan yokmu?
  • arkadaşım yaklaşık 500 lira muayene tutar 100 lirada lpg nin yeni projesi için artı aracın herhangi ekstra masrafı varsa bilemem fren ve far ayarları gibi. 700-800 lira ile hallolur gibi geliyo
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crepis

    arkadaşım yaklaşık 500 lira muayene tutar 100 lirada lpg nin yeni projesi için artı aracın herhangi ekstra masrafı varsa bilemem fren ve far ayarları gibi. 700-800 lira ile hallolur gibi geliyo

    Cevabınız için teşekkür ederim bi nebzede olsa içimi rahatlattı peki bu trafikten men olayı hakkında bilginiz varmı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.