Şimdi Ara

Az önce yaşanan olay.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar az önce 1977 Model Kırmızı bir Ford Taunus, park halindeki araca çarpıp kaçtı, dışarıdan bağrış sesleri geliyordu çıkıp baktım, arabayı kaçarken gördüm, Plakayı almışlar 35 AL 4373 hemen polise haber verildi, ben çarptıkları araca bakmaya gittim, araçta en ufak bir şey yok, arsada duruyordu, sadece I şekilde park edilen araç / şekilde dönmüş.

    görenlerin anlattığına göre, aracın içerisinde iki kişi varmış biri bayan, alkol almışlar ve kavga ediyorlarmış. (ama çakal şoför kaçarken lambaları söndürdü plakayı okumasınlar diye) neyse gel gelelim yarım saat sonra polis geldi, ihbar edenler evlerine girdikten sonra mahallede bir tek ben kaldım, sevdiğim bir komşum ile muhabbet ediyorduk. Polis bana olayı sordu, bende mahallede ses duydum ona çıktım, arabaya vurup kaçmışlar, ben kaçarken gördüm plakayı alamadım ama biri almış sizi gördükten sonra iner dedim. 1977 Model kırmızı ford taunus dedim. Nerden biliyosunuz dedi, Plakayı sorgulattım dedim. Aracın yanına gittiler (hiç arabadan inmediler) bi uzun farları yakıp arabaya baktılar sonra basıp gittiler.

    Park halindeyken çarpılan aracın sahibi şuan belki uyuyordur. Mahallede apartmanlar çoğaldıkça insanlar arabalarını koyacak yer bulamaz oldu, ister istemez evlerinden uzak yerlere park ediyorlar ve başına böyle bir iş gelince kimsenin haberi olmuyor. Çıkmaz sokak olduğu için aracım her daim gözümün önünde, şuan bile kafamı çevirip baktığımda görebiliyorum. Ayrıca hala mahalle kültürümüzün olduğuna seviniyorum.

    gelelim asıl soruya;
    1. aracına çarpılan kişi, aracına çarpıldığını bilmiyor ve aracında herhangi bir masraf yok, yani merakta etmeyecek (sadece niye böyle yan dönmüş diye sorabilir) bu durumda aracının başına geleni sorgulamayacak.

    2. çarpıp kaçan kişi hakkında ihbar yapıldı ancak polis geldiği zaman ortada muhattap alacağı kimseyi bulamadı ve gitti, çarpan kişiyi yakalamak için bir şey yapacaklar mı?

    3. varsayalım ki bu kişiyi yakaladılar ancak hakkında sadece ihbar var, birinin gidip şikayetçi olması gerekmiyor mu?

    4. çarpan aracın yanına kar mı kalacak?







  • Değişik bir olay aslında.Nasıl diye sorarsanız aracın duruş açısı değişiyor ama arabaya birşey olmuyor.Şaşırdım doğrusu.
    Sorunuza gelecek olursak,sorunuza soruyla cevap vermek istiyorum ; aracından inmeyip uzun farlarla konturol eden polis sizce çarpani bulmak için uğraşır mi ?
    Kısacası evet yapanın yanına kar kalacak.Zaten araca birşey olmamış ne yapabilirler ki..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gündüz06 -- 24 Kasım 2012; 3:25:07 >
  • şikayet eden olmadığı için polisler uğraşmak istememiştirler
    polislerin uykusunu bölmüşsünüz..
    size ceza yazmadıklarına dua edin
  • Araç sahibi şikayetçi olmadan herhangi bir işlem yapacaklarını zannetmiyorum araçta'da bir hasar olmadığı var sayarsak

    Şunu yapabilirseniz iyi olur ; aracın ön camına not bırak gibi

    Kendinizide ortaya atmayın derim notu bırak , eğer araç sahibi değer uğraşırım derse gitsin karakola plakayı'da zaten nota eklersin

    Karanlıktan belki görememiş olabilirsiniz ama en fazla çizik izleri olmuştur

    Ama uğraşacağını sanmam öyle olursa , en azından ben uğraşmazdım burası Türkiye ...
  • araç sahibi şikayetçi değil ise olay kapanır.aracın plakası polise söylendi ise polis tarafından kayda alındı.mobeseden görülür görülmez gittiği yöndeki bölge trafik ekipleri tarafından çevrilip evrak,ehliyet ve alkol kontrolü yapılacaktır.hakkında şikayet yada arama kararı yok ise adam yoluna devam edecektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CROSSFİT

    araç sahibi şikayetçi değil ise olay kapanır.aracın plakası polise söylendi ise polis tarafından kayda alındı.mobeseden görülür görülmez gittiği yöndeki bölge trafik ekipleri tarafından çevrilip evrak,ehliyet ve alkol kontrolü yapılacaktır.hakkında şikayet yada arama kararı yok ise adam yoluna devam edecektir.

    Mobese izmirli icin o kadr anlamsiz ki :)) neye benZer bilmiyorum.. ins. 10 sene snra gelir burayada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir Karşıyaka'da 40 gün kadar önce 35 MDY 13 Plakalı bir beyaz bir doblo benim aracıma da çarpıp kaçtı, olay yerine polis çağırıp tutanak tutturdum, ertesi gün Trafik Şube amirliğine başvuruda bulundum, henüz ses eden olmadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eswody

    şikayet eden olmadığı için polisler uğraşmak istememiştirler
    polislerin uykusunu bölmüşsünüz..
    size ceza yazmadıklarına dua edin

    +1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.