Şimdi Ara

VW Polo - Seat Ibiza - Ford Fiesta [Hangisi tercih edilmeli?]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • VW polo 1.2 trendline
    Seat ibiza 1.4 reference
    Ford fiesta 1.2 trend

    bütçem yalnızca bu araçları almama imkan veriyor, dolusunu al, 3-5 koy gibi yorumlar gereksiz olur.
    bu 3 araba arasından hangisini tercih etmeliyim nedenleriyle yazarsanız sevinirim, şimdiden hepinize teşekkür ediyorum..



  • Corsa ve Aveo da var.Donanım olarak Aveo daha iyi.Bunların içinde ise Ibıza derim.1.4 olduğu için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thomassee

    Corsa ve Aveo da var.Donanım olarak Aveo daha iyi.Bunların içinde ise Ibıza derim.1.4 olduğu için.

    öncelikle yorumun için teşekkür ederim, aveo ve corsa tercihlerimin ve isteklerimin çok dışında kalıyor, 1.2 motorun araçlara yetmeyeceğini mi düşünüyorsun?
  • Clio 4 kaç para bilmiyorum ama güvenlik olarak hepsinden iyi okuduğum kadarıyla arkadaşların yorumlarından ; clio bütçenizi aşıyorsa . POLO ,marka imajı ve ikinci el kaygısı , düşünün geldiğimiz durumu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 24 Kasım 2012; 1:09:23 >
  • İbizada hız sabitleyici standart
  • quote:

    Orijinalden alıntı: espera

    quote:

    Orijinalden alıntı: Thomassee

    Corsa ve Aveo da var.Donanım olarak Aveo daha iyi.Bunların içinde ise Ibıza derim.1.4 olduğu için.

    öncelikle yorumun için teşekkür ederim, aveo ve corsa tercihlerimin ve isteklerimin çok dışında kalıyor, 1.2 motorun araçlara yetmeyeceğini mi düşünüyorsun?

    Ben 1.2 motor hiç kullanmadım ama şehiriçi yokuşlarda zorlandığını söyleyenler forumda mevcut.Konulara bakabilirsiniz.Ayrıca aralarında çok büyük bir tüketim farkı da yok.Az yakmıyorlar.
  • şimdi punto evolara baktım onlarda hoş araçlar, ayrıca 1.2 motorlar o kadar zorlanmıyor yakınlarımın çoğu 1.2 fiesta, polo kullanıyor ordan biliyorum :)
  • Polo'nun o kombinasyonunu kesinlikle tavsiye etmiyorum.

    Bu üçlü arasından Fiesta'yı tercih ederim, yalnız mümkünse makyajlısından almaya çalışın.
  • Şimdiye kadar 1.2 sadece clio sürdüm arabada 3 kişi olsa bile çekmediğinin kanaatindeyim hele de uzun yol da yapacaksanız sıkıntı çıkartabilir. Bu 3 araba arasında tercihim polodan yana olurdu.İkinci eli olsun konforu olsun diğerlerinden üstün bence
  • Poloyu tercih edecekseniz,bluemotion olanı daha mantıklı ancak clio 4 daha rasyonel gelmekte şu seçenekler arasında.
  • Polo
  • 1.2 araç kullanıcısı olarak 1.2 var 1.2 var demek istiyorum. Bir kere Polo'yu düşmanıma önermem. 1.2 70 BG motor yapabilecek bir Hindistan bir VW kaldı sanırım. İstese de artık o kadar düşük güç çıkartamaz bir insan. Dacia'da bile 75 BG'den düşük motor kalmadı. Bu 3 seçenekten ibiza demekle birlikte 3'ünü de önermiyorum.

    Bu fiyat ve motorda alınabiliecek bana göre 3 araç var.

    1- Yeni Aveo 1.2 86 BG
    2- Swift 1.2 94 BG
    3- Clio 4 1.2 75 BG

    İç hacim, güç, güvenlik, sağlamlık, bagaj, sedan hb seçebilme, servis yaygınlığı, donanım bolluğu vs. açılardan Yeni Aveo ilk tercihim olurdu ki öyle de oldu. Aracım 1 yaşını Eylül'de doldurdu ve hala çok memnunum. 2. seçenek olan Swift ise hem güçlü hem az yakan motor, dünyada en çok satıılan ilk 15 araçtan biri olması, japon sorunsuzluğu, spor tasarımı, güvenlik ve donanım vb. açılardan tercih sebebi. Ancak servis yaygın değil yani her yerde yok. İlerde ne olur distribütör değişir mi veya gelip gelmeyeceği bile pek belli değil. Clio 4 ise güvenlik, donanım, tasarım, yedek parça ve servis yagınlığı, yerli üretim olması ile önde ancak VW gibi çok eski taaa clio 2'den kalma motor var. Tek kötü yanı da motor bence. Tabi LPG uyumu olamsı avantaj. Bunların üçü de 1.3 altı olduğundan 1.4 ve üzeri otorlara göre yılda yaklaşık 1 buçuk depo benzin farkı var vergi olarak. Bu da yakıt tüketimine vurunca farkı çok açmış oluyor. Karar sizin ama sizin ilk üçünüz birbirinden boş ve güvensiz araçlar. Canınız mı kıymetli yoksa bindiğiniz aracın markası mı karar vermeniz gerek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 24 Kasım 2012; 15:49:22 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.