Şimdi Ara

PATH OF EXILE - HEIST 18 EYLÜL (ANA KONU) (230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
5.042
Cevap
47
Favori
280.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İlk oyundan satın almalar, genişleme paketleri ve daha fazlası devam oyununa taşınacak. Kullanıcılar bölünmeyecek ve herkes aynı paylaşılan Atlas oyun sonunda bir arada olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rhego kullanıcısına yanıt
    İşin üzücü yanı eğer PoE hiç var olmasaydı adamların biz bu piyasada tekiz nasılsa oyuncular bize muhtaçlar düşüncesi hala var olacaktı. Ama dünden sonra eminim onlarda bazı şeyleri değiştirmek zorunda kalacaklar. Çünkü artık oyuncular bilinçlendiler. Ciddi anlamda uzun süre bağış ile resmen hayatta kalmaya çalışan bir şirket eğer oyuna 13 haftada bir büyük bir içerik ekleyebiliyorsa Blizzard gibi dev bir şirketin yaptığı her hamlenin milletin cüzdanına göz dikiyor olması asla kabul edilemez. D4 ne kadar iyi gelirse gelsin bu saatten sonra eğer ücretsiz olmazsa sıkıntı büyük.

    Ayrıca dün izliyorum sunumları... Büyük beklenti içerisindeyim heyecanlıyım. Chris çıkmış anlatıyor. Adamı izlerken bendeki heyecanı o adamın vücut dilinde görebiliyorum. Adamın samimi olduğu bu işten keyif aldığı ortada. Bu benim için çok önemli bir şey. Elbette bu adamların da para kazanmaları lazım. Ama bu adamlara giden her paranın hakkını vermeye çalıştıklarını yaptıkları işten görebiliyorum. Öyle cebe atmıyorlar. Sürekli oyunculara yeni bir deneyim sunmaya çalışıyorlar. Geri bildirimleri dikkate alıyorlar. PoE mükemmel bir oyun mu? Hayır değil. Eksiklikleri var. Ama adamların eksiklikleri gidermeye çalıştığını görebiliyorum. Belki başka oyun türlerinde GGG gibi yaptığı işte samimi başka şirketler de vardır. Ama 2019 yılında GGG cidden bu oyun türünü oynayan bizler için büyük şans.




  • Tritlum kullanıcısına yanıt
    Aynen abi keltoş ne triplere girdi öyle heycandan Açıkcası bu kadar güzel bir içerik sunucaklarını ben beklemiyordum benim için büyük supriz oldu bunları açıklamaları sanırım ilk exilecon buydu ilk kez oyuncularla böyle büyük organizasyon yaptılar ( yanılıyor olabilirim 1 senedir oynuyorum) einhar hariç yaprak gibi titriyordu gece boyunca

    Bahsettiğin gibi rekabet tabiki bizim gibi oyuncular için harika bir imkan. Zaten gece boyunca blizzard ve d4 için adamlar birçok gönderme yaptılar.

    Mesela açılış konuşmasında 4 kişi muhabbet ederkene chris reis ya ben blizin yerinde olsam sırf immortaldan tokat yeyip tepki alıp linç yedim diye yarım yamalak bir oyun yapıp piyasaya duyurmazdım beni çok heycanlandırmadı demesi

    Önce ana oyunları tanıtıp ardından mobil oyunu tanıtırken bakın hacılar bunlar yapmayı tahhüt ettiklerimiz bide ufaktan mobil denememiz var beğenirseniz onada el atıcaz deyip sonra bizi blizz gibi linç etmeyin demesi

    Zaten konuşmaları dinyelince az çok lan bunlar sağlam birşey yapacaklar yoksa blizz böyle tiye alınmaz diye içinden geçmedi değil.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tritlum

    Yok kardeşim ücretsiz oyuna ne gerek var? Bakın biz zamanında güzel bir oyun yapmıştık. Sonra yeni bir tane daha yapıp içine ettik. Şimdi anladık siz o oyunu beğenmiştiniz. O yüzden aynı oyuna önceki oyunun bazı mekaniklerini ekliyoruz. Alın size gaz bir cinematic. Şimdi 2-3 sene bekleyin. Ama bu arada bir 300 ateşlemeniz lazım. He baktık olmadı merak etmeyin oyunu kurtarmak için yeni bir şeyler ekleriz onu da satın alırsınız.

    Alıntıları Göster
    Yeni karakter yaptık, oynamak için ekstra 30 daha ateşleyin.
    İki sene sonra yeni eklenti getiriyoruz, 60 daha verin.
    Pre-order için ekstra 30 daha lazım.
    Artık oyunu oynayabilirsiniz.




  • Einhar'ı seslendiren adam o dünkü adamdı galiba? Oyun içinde daha çok diyaloğu olmalı bence. En eğlenceli karakter şahsen. Ben de mobil kısmına aşırı heyecanlandım. Gerçi o ne zaman çıkar bilemeyiz ama istedikleri cihaz muhtemelen en kötü 2018 çıkışlı cihaz olacaktır. PoE bile bazı bilgisayarlarda işkence çektiriyor.
  • Yalan yok biraz amatör işi bir şey bekliyordum ama beklentilerimin çok üstünde bir sunum oldu. POE 2, çok iyi duruyor. Eğer mevcut hikayenin üzerine yeni act duyurusu yapsalardı endgame e ulaşmak iyice işkence olacaktı. Bu alternatif 7 act güzel olmuş. Grafikler ve fizik etkileşimi müthiş olmuş. Yeni skill sistemi de gayet iyi duruyor. Muhtemelen yapmayacaklar ama trade sistemini de bir elden geçirseler iyi olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Un4Given- -- 16 Kasım 2019; 19:40:10 >
  • Beğenip beğenmemek zevk meselesi saygı duyuyorum. Sadece bir konuya takıldım. Oyun bu tür için standart olan izometrik kamera açısına sahip, kamera açısında beğenmediğiniz nokta nedir?
  • Oyun ücretsiz. Mevcut satın alınan kozmetikler ve depolar olduğu gibi duracak. İsim aldatmacası niçin yapılsın?
  • Yeni soket gem sistemini görmedin mi? Skil gemleri için 6 link muhabbeti olduğu gibi değişiyor. Sence bu aynı oyun mu?

    PoE 2 olması veya v4.0 olması arasında benim için değişen bir şey yok. Oyunun ismi değil gördüğüm şeyler beni heyecanlandırdı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tritlum -- 16 Kasım 2019; 21:49:43 >
  • Un4Given- kullanıcısına yanıt
    Hocam daha önce forumda açıklama yapıldı POE2 ile oyuna auction house gelcek. Yani itemi koyup çıkıcaz fiyatını belirleyip biz offline olsak bile satılacak.

    Bu aradahttps://turkarpg.com/ sitesinden gelen yenilikleri türkçe olarak takip edebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhego -- 16 Kasım 2019; 22:20:16 >
  • Rhego kullanıcısına yanıt
    Hocam çok sağol. Path of exile sitesinde forumu takip etmeye çalışıyorum ama bu gelişmeyi gözden kaçırmışım. Oyunu çok sevsemde trade sisteminin değişmesini uzun süredir istiyordum. Çok iyi olmuş. En az oynanışdaki gelişmeler kadar sevindirdi beni bu haber.

    Edit: Sitede aradım yine göremedim. Oyun yapımcılarının yaptığı bir paylaşım değil mi? Hatta poe forumunda bugün yine bir konu açılıp sorulmuş trade sistemi değişecek mi diye şimdilik bir duyuru yok diye cevap vermişler.
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2677624/page/1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Un4Given- -- 16 Kasım 2019; 23:35:17 >




  • Rhego kullanıcısına yanıt
    Artık her ligi 8-10 mirror ile bitirebilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rhego

    Hocam daha önce forumda açıklama yapıldı POE2 ile oyuna auction house gelcek. Yani itemi koyup çıkıcaz fiyatını belirleyip biz offline olsak bile satılacak.

    Bu aradahttps://turkarpg.com/ sitesinden gelen yenilikleri türkçe olarak takip edebilirsiniz.
    Action house olayı süper olur. Sonunda

    bu arada poe2 ayrı bir client olarak mı cıkacak? yoksa mevcut oyuna update gelip o şekilde mi poe2 olacak orda kafam karıstı benim.




  • Rhego kullanıcısına yanıt
    Akşam ki yayında Chris'e sorulan sorulardan biri trade sistemi ile alakalıydı. Eğer bir sistem gelecekse PoE 2 öncesinde de getirebiliriz dedi. Ama şu şu gelecek diye söylemedi. Mevcut trade sistemi ekonominin bu denli önemli olduğu bir oyunda inanılmaz zaman kaybettiriyor. Bu yüzden bir şey gelecek olsaydı bangır bangır duyurusunun yapılacağını düşünüyorum.
  • Tritlum kullanıcısına yanıt
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2250627/page/1#p15950968

    Added a new system that allows offline trading. Each player can now enlist an NPC in their hideout that can store up to one regular stash tab full of items that other players can buy from said NPC when visiting their hideout. The exact details will be explained in a follow-up Development Manifesto later today.
  • Oyunu steamden indirdim.En düşük ayardada en yüksek ayardada kasma sorunu var bir türlü çözemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rhego kullanıcısına yanıt
    Hocam ne kadar haklı olmanı istesemde, sahte bir haber gibi duruyor. Mesajı atan adam yönetici filan değil. Konu 2018 yılının konusu ve altında 3-4 tane yorum var. Geliştiriciler 2019 yılının mayıs ayında bir soru cevap etkinliği yaptılar kendi forumlarında. Oradaki soru cevapları ve linki ekliyorum.

    -It has been 18 months since you posted the Trade Manifesto. Do you still stand by it?

    This question prompted a long discussion. Many hours of senior developers talking about trade. Our conclusion was: Yes, we do stand by everything we wrote in the manifesto. We are not adding a Trade Market to the PC version of Path of Exile.

    -Trying to trade in bulk maps, currency, and fragments is incredibly inconvenient and time consuming leading to more time spent attempting to acquire items to play the game rather than actually playing the game. Could improvements to the trade system for these types of items be made to help better facilitate bulk trading?

    This question also prompted a long discussion, which turned into a conversation about how people acquire specific maps for Atlas completion. Our current thoughts are that we could make this easier, and so we are considering adding an occasional chance for map bosses to drop a map from an adjacent location. If we go ahead with this in 3.7.0, you'll see it in the Patch Notes.

    For now there will be no changes to trade itself related to this.

    Bu da soru cevap konusunun linki:https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2498351




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Un4Given-

    Hocam ne kadar haklı olmanı istesemde, sahte bir haber gibi duruyor. Mesajı atan adam yönetici filan değil. Konu 2018 yılının konusu ve altında 3-4 tane yorum var. Geliştiriciler 2019 yılının mayıs ayında bir soru cevap etkinliği yaptılar kendi forumlarında. Oradaki soru cevapları ve linki ekliyorum.

    -It has been 18 months since you posted the Trade Manifesto. Do you still stand by it?

    This question prompted a long discussion. Many hours of senior developers talking about trade. Our conclusion was: Yes, we do stand by everything we wrote in the manifesto. We are not adding a Trade Market to the PC version of Path of Exile.

    -Trying to trade in bulk maps, currency, and fragments is incredibly inconvenient and time consuming leading to more time spent attempting to acquire items to play the game rather than actually playing the game. Could improvements to the trade system for these types of items be made to help better facilitate bulk trading?

    This question also prompted a long discussion, which turned into a conversation about how people acquire specific maps for Atlas completion. Our current thoughts are that we could make this easier, and so we are considering adding an occasional chance for map bosses to drop a map from an adjacent location. If we go ahead with this in 3.7.0, you'll see it in the Patch Notes.

    For now there will be no changes to trade itself related to this.

    Bu da soru cevap konusunun linki:https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2498351
    Evet, yine 3-5 mirror'a talim edeceğiz gibi gözüküyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Un4Given- kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bunu guildin discordunda paylaşmışlardı. Auction house gerçekten lazım oyuna ama cris reyis kafası 1999 da kaldığından bu işe sıcak bakmıyor olabilir artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rhego

    Aynen hocam bunu guildin discordunda paylaşmışlardı. Auction house gerçekten lazım oyuna ama cris reyis kafası 1999 da kaldığından bu işe sıcak bakmıyor olabilir artık.
    aaa sahte haber miymiş action house olayı Aslında cok güzel olur ya eklemeleri, keske eklense
  • 
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.