Şimdi Ara

>>>Aktif Subwoofer Sürücü Değişimi?<<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar pure acoustics xp12-200 model subwooferımın wooferı patlamıştı sargıları değişti tamir oldu ama son zamanlarda ara ara tuhaf sesler çıkarıyor sanırım bir sürtme falan var tekrar patlayacak gibi geliyor bana cihazı kullanırken sürekli tedirginlik oluyor bu durumdan kurtulmak için wooferını değiştirmeye karar verdim amfisinde herhangi bir sorun yok 30cm çapında 175w rms ve 8ohm değerlerine eş gelebilecek bir subwoofer bulmam gerekiyor oto subwooferları harici başka bir alternatifte yok piyasada fakat oto wooferlarınında hepsi 4ohm amfi 8ohm olduğu için sorun çıkarır diye düşünüyorum araya bobin direnç vs koyup bağlasam bir problem olur mu? veya direkt taksam sorunsuz kullanabilir miyim? bu konuda bilgili arkadaşların yardımlarını bekliyorum.



  • 4 ohm hoparör sorun çıkaracaktır büyük ihtimalle. Araya herhangi bir eleman koymanız da çıkış gücünü düşürecektir. 4+4 ohm çift bobinli SW lere bakabilirsin fakat elindeki sistemde performansı nasıl olur bilemeyeceğim.
  • Piyasada çokça ve uygun fiyatıyla bulabileceğiniz Pioneer 309 D4 sub kullanabilirsiniz. Bu sub çift bobinlidir 4ohm+4ohm şeklinde çalışır 2ohm/ 8ohm aralığında çeşitli bağlantı tiplerinde kullanılabilir. Bobinleri seri denilen şekilde bağlarsanız 8 ohm elde etmiş olursunuz bakınız kendi sitesinde de anlatılmış.... Pioneer TS-W309D4
  • 4ohmluk sub sürücüye 4ohm luk direnç lehimleseniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.