Şimdi Ara

Aynı wireless üzerinden birden çok kişi bağlanırken yaşanan ping sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Elimde CBW-700V, yazılımı güncellenemeyen model modem var. Uydunet'in klasik yavaş hizmetinin dışında, 2 kişi interneti kullanmaya çalıştığında mikrolag problemi yaşıyorum. Yani ping 60'ken bir anda 200'lere çıkıyor. Arkaplandaki bütün işlemleri kapatsam dahi durum çözülmüyor. Çözüm önerisi olan var mı? Bir de acaba sorun modem kaynaklı olduğu için başka bir model alsam problemden kurtulabilir miyim?



  • tabi bu normal bir şey ne kadar gezme olursa internette orantılı olarak ping ve hızda düşecektir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: amedxp

    tabi bu normal bir şey ne kadar gezme olursa internette orantılı olarak ping ve hızda düşecektir

    Dostum dediğinde haklısın fakat 5mbs internetin sadece oyun ve web surfing ile boğulmaması lazım. Bu durum 6 ay önce böyle değildi. Ya modeme bir şeyler oldu ya da uydunet bir şeylerle oynayıp değiştirdi. Bu durumu düzeltebilecek bir tavsiyen var mı acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı ping sorunu bende de var (704 modemin sonu) güncellenemeyenlerden. youtubedan video izlerken ping 60 lardan 1000 lere hatta daha da üst seviyelere çıkıyor. ben bir çözüm bulamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cbenlidayi

    aynı ping sorunu bende de var (704 modemin sonu) güncellenemeyenlerden. youtubedan video izlerken ping 60 lardan 1000 lere hatta daha da üst seviyelere çıkıyor. ben bir çözüm bulamadım.

    Ben bu durumu uydunete anlatıp modemin güncelleştirilmesini ya da sorun çözülmezse bu antikanın yerine yeni model modem talebinde bulundum. Güncelleştirme için modemle pcyi ethernet kablosu ile bağlı tutmak lazımmış. Kablo eksikliği sebebiyle güncelleştirilme olmadı. Belki siz deneyebilirsiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende eternetle baglı ama bana sadece modemin güncellemenediğini güncellenen modemlerin farklı oludugunu söylendi. yeni bir tarife bekliyorum ucuz ve modem hediyeli olursa 2 sene daha uzatıcam.
  • firewall ip flooding vb şeyleri kapat modemden


    olmadı modeme bir tane wireless router bagla ona baglanın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.