Şimdi Ara

Laminat Parke altından Kablo geçirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni taşınacağımız evde anten fişleri hep ters duvarda, o yüzden laminat parke döşenmeden yerden karşı duvara anten kablosu ve ses sistemi kablosu, hatta network kablosu geçirmek istiyorum. Sorduğum kisiler laminat parkeyle duvar arasında kalan yerden, yani süpürgelik altından gezdir dediler ama kolon ve köşelerden dolayı ve duvar boyunca kablo gezmesin diye bodoslama bir duvardan karşı duvara parke altından kablo geçiremez miyim? Tamam kablo ezilebilir ama parke altına da şilte-keçe belki strafor falan döşenecek anten kablosu yine de ezilir mi? Bunun başka bir yolu var mı? Kablo kanallı süpürgelik olayına mütahit girmez ve parkeye uygun renk bulamayabilirim diye bir de yine kolon ve köşelerden dolayı zor olur düşünmüyorum.

    Teşekkürler.



  • Kabloya birşey olmaz da olan eve olur.
  • İnce bir kablo olsa olabilirdi ama söylediğin kablolar parkeyi kabartır,ayrıca zamanla üzerine basıldıkça kırılma yapar,en iyisi süpürgelik altında geçirmek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaanstar

    Anladığım kadarıyla kendi evin. Trollük yapmaya gerek yok 3 kuruş daha fazla ver eve yen hat çektir Kİİİİİİİ UZUN ömürlü olsun. Sonrasında daha çok başın ağrır. baskı yaptıkça kopars nolcak sonra o kablo. NOT: Beyin bedava

    Trolluk? Artik her adam gibi soru sorana troll demeye basladilar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ev kendi evim ama 1-2 ince iş kaldı sadece, şu aşamada yeni hat çektirmek bir sürü masraf ve kırıp-dökmek demek. Süpürgeliğe mahkum edeceksiniz beni 3 metre karşıdaki duvara kablo götürmek için 15 metre kablo çekmem gerekecek yaa.
  • bende düşündüm zamanında ama parkelerin içine etmeye gönlüm razı olmadı duvardan kanal ile geçirmek en mantıklısı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.