Şimdi Ara

DH FORUMDA BİSİKLET 2. EL OLUŞTURULMALIMI???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar şu an için bir adet adam gibi 2. el bisiklet forumu mevcut fakat dh ında bu talebe yanıt vermesi taraftarıyım sizlerinde bu konuya iştirakini veya desteğini bekliyorum.

    şu an için sadece 2. el /diğer ikinci el ürünler kısmına ilan acabiliyoruz ve genelde ınsanlar bu bolume gıyım-parfum-saat-ve cakı cakmak gıbı urunler ıcın gırmekte


    hepimizin elinde halen iş gorecek pek cok kalıtelı parca mevcut .. en onemlı yanı dh da ılanlar admın onayı v.b. gibi protokollere takılmıyor ve satıslar daha hızlı gelısıyor referans sıstemıde artısı

    ornegın su an 2 adet ılanım var ve verecegım 18 adet daha yol ve mtb komponentı ılanı var

    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-yol-bisikleti-kadrosu-53-cm-aluminyum-izmir-104756839/detay/

    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-26-ultegra-gipiemme-triathlon-jant-seti-104740954/detay/

    gerek tıklanma gerekse üye arttırımı ve popülarite açısından dh forumun bu ise el atmasının gereklı oldugunu dusunuyorum desteklerınızı beklerım







  • oluşturulsun sadece bisiklet değil herşey kategori biçiminde olsa çok daha iyi olur
  • Geçen seferinde "şimdilik diğer ikinci el ürünler bölümü kullanılsın" denmişti. İsteğinizi yönetici arkadaşlara tekrar ileteyim. Yalnız "Bisikletler" bölümü gelse bile alt bölümleri hemen gelmez sanırım. Yazılımcılar için uğraş verici diye biliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hedevilcate

    Geçen seferinde "şimdilik diğer ikinci el ürünler bölümü kullanılsın" denmişti. İsteğinizi yönetici arkadaşlara tekrar ileteyim. Yalnız "Bisikletler" bölümü gelse bile alt bölümleri hemen gelmez sanırım. Yazılımcılar için uğraş verici diye biliyorum.

    Ben bisiklet alt bölümünü kastetmemiştim yani giyim vb. gibi bölümler olsa bile yeter. İlettiğiniz için teşekkürler
  • Bisikletler için alt bölümleri daha önce de istemiştik hocam, bu konuyla birlikte tekrar gündeme getirip, ikinci ele de bisiklet için ayrıca istek yaptık.
  • Motosiklet bölümünden spor bölümüne taşındıktan sonra gerekli düzenlemelerin en yakın zamanda yapılması lazım. DH'de ilân açacağım fakat ikinci el bölümünde bisiklet ilânları kayboluyor ve çoğu kişi bakmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha burada 10 -15 kişi takılıyorken ikinci el bölümünde sinek avlanır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: naqıo

    daha burada 10 -15 kişi takılıyorken ikinci el bölümünde sinek avlanır

    Öyle olacağını zannetmiyorum. Adam google'a bisiklet modelini yazıp birde 2. el alma yazarsa ya birinci sırada burayı görür ya da ikinci sırada. Dolayısıyla o bölümün canlı olacağını düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tahrikk

    Motosiklet bölümünden spor bölümüne taşındıktan sonra gerekli düzenlemelerin en yakın zamanda yapılması lazım. DH'de ilân açacağım fakat ikinci el bölümünde bisiklet ilânları kayboluyor ve çoğu kişi bakmıyor.

    Dediğiniz gibi ilan açtığımızda kayboluyor ve kimse görmüyor 2.el 'in kalabalık olmasından dolayı.
  • Bisikletler değil de 2.el bölümüne bisiklet bölümü açılsa daha iyi oluyor aklında hiç bisiklet olmayan biri canı sıkılmışken güzel bir bisiklet görüp beğenip alabilir
  • İkinci bölüm de düzenli sayılmaz. Sahibinden.com gibi sitelerde binlerce alt kategori varken DH gibi alışverişlerin azımanmayacak düzeyde olduğu bir sitede üç beş kategori var.
  • ilk etapta tek kategori olması yeterli diye düşünüyorum ilan tirajına ve bölümün kullanım popüleritesine göre alt kategorilerin ihtiyaç dahilinde yaratılacağına inanıyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.