Şimdi Ara

Arda 'nın La Liga Şovu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiye 'nin gururu Arda La Liga 'da yine muhteşem bir gole imza attı. Atletico Madrid 'in Vicente Calderon 'da Getafe 'yi 2-0 yendiği karşılaşmada Arda kendi kaptığı topla ceza sahasına girdi, topu Falcao 'ya verecek gibi yapıp kaleciyede vücut çalımını attı ve nefis bir gole imza attı. İşte o muhteşem golün video linki
    arda getafe gol



  • eliyle almasaymış iyimiş
  • bence elle alma tartışılır ama vücut çalımı gerçekten süper, adam olmuş yani...
  • elle smaç basamayınca gol atmış
  • Muhteşem gol mü? Topu elle alıyor bariz ve Getafe'liler el diye itiraz yapıp, elle alındı kararını vermesini beklerken hakemin golü yiyor bu kadar basit. Muhteşem falan abartmamalı.
  • ya hangi takımda elle oynama yada verilmeyen penaltı olmuyorki ?
    adamın hakkını biz veremiyoruz ama isanya veriyor arkadaşlar
    fanatik alıntı (onlarda dogan hbr ajansı ispanyadan) :

    Arda'nın 42. dakikada attığı golde topu eliyle düzelttiği yorumları yapılırken, Marca gazetesi "Arda, alternatif bir bayram hazırlıyor" başlığı altında verdiği haberde, Arda'nın attığı gol pozisyona atıfta bulunarak "Atletico, Türk futbolcunun ellerine emanet" yorumunu yaptı. Gazete ayrıca, "Yıldız Arda Turan" nitelemesiyle Türk futbolcuyu maçın en iyi oyuncusu seçti ve Arda için "Mükemmel bir kişisel beceri ve liderlik ile güzel bir gol attı. La Liga'nın en iyi futbolcularından biri olarak ortaya çıkan Arda, bunu dün gösterdi" ifadelerini kullandı.

    El Mundo Deportivo gazetesi de maçın futbolcusu seçtiği Arda Turan hakkında, "Türk futbolcunun çerçevelenecek maçı. Messi, Ronaldo, Nazarioo ve Maradona'nın atabileceği türden çok güzel bir gol attı. Sahanın her tarafına kramponlarının kalitesini bıraktı, takımını daha fazla önde oynattı ve az gibi görünse de çaldığı toplarla defansına yardımcı oldu" görüşünü dile getirdi.

    El Pais gazetesi ise Kolombiyalı Radamel Falcao'nun gol atamadığı maçta Atletico Madrid'de "Meşaleyi Arda ve Adrian'ın taşıdı" ifadelerini kullandı.

    Arda Turan, La Liga'da bu sezonki 3. golünü attı.


    Madrid-DHA




  • marca maradonArda baslıgı atmıs
  • marca ispanyanın fotomaçı olma konusunda emin adımlarla ilerliyor ozaman, benim bomba başlığım star gazetesi : yendik mi lan :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.