Şimdi Ara

Beyler ceket tavsiyesi yardımcı olana hayır duası hediyemiz var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • DH konudışı daimi sakinleri, iyileri kötüleri ss veren çirkinleri, espri bir yana güzel kardeşlerim,

    aşağıda linki bulunan ürün hakkında düşünceleriniz neler, ANTALYA Özdilek(levis mağazsı var) veya başka bir yerde bulabilirmiyim?

    son olarak levisin ölçülerine baktım XL bana uyar gibi(1,92 boy 120 kilo)

    http://www.morhipo.com/Levi's-Ceket-Ceket-70589-0060-e-ceket/2254491/Detay

    bu tarzda mevsimlik illa kot cinsi olacak demiyorum ama deri ceketinde cılkını çıkardılar farklı birşeyler bakıyorum, yardımlarınız görüşleriniz benim için ayrı ayrı bir değer ifade etmekte. şimdiden teşekkürler DH halkı.

     Beyler ceket tavsiyesi yardımcı olana hayır duası hediyemiz var...







  • açıkçası böyle bir ceket için 160tl çok fazla. üstüne biraz daha ekleyip (50-75tl) deri ceket alabilirsin ve çok daha iyi olur. (derimod gibi markalar değil, yine aynı kesim de çok daha ucuza ve daha kaliteli bulabileceğin mağzalar var.)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Levo0

    açıkçası böyle bir ceket için 160tl çok fazla. üstüne biraz daha ekleyip (50-75tl) deri ceket alabilirsin ve çok daha iyi olur. (derimod gibi markalar değil, yine aynı kesim de çok daha ucuza ve daha kaliteli bulabileceğin mağzalar var.)

    görüş için teşekkürler öncelikle, parasal anlamda uygunu aramak herzaman iyi ama üzerime bulabilirsem genellikle parasına bakmıyorum. :) deri ceketi de bilmiyorum pek sıcak gelmiyor ama tam anlamıyla üzerime oturan yakışan birşey bulabilirsem ne ala, benim giysiden yana biraz şikayetim var giysi seçme diye bir lüksüm yok genellikle giysi beni seçiyor yani koskoca mağazada bana olan 2-3 bir şey çıkarsa amenna, bu arada avm'ye gideyim gezeyim sağa sola bir bakınayım diyorum ama elde herzaman kocaman bir sıfır kalıyor. :)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.